Gshopper

Kaikki arvostelut

Gshopper

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Gshopper

Markkinat ovat nykymaailmassa dynaamisemmat ja joustavammat. Joustavuus on sellaista, että tavarat tai palvelut voidaan "tilata" sinne, missä niitä tarvitaan, eli loppukäyttäjän sijaintiin. Sähköinen kaupankäynti on nykyään tervetullut verkkomarkkina, joka antaa kuluttajille mahdollisuuden tehdä ostoksia liikkumatta kotoa tai toimistosta, ja nyt, kun taustalla on tämä motiivi, se on vähitellen muuttunut täysin markkinoiksi, joilla kaikenlaiset halutut hyödykkeet löytyvät ja toimitetaan haluttuun paikkaan, mikä tuo mukanaan helppoutta, joustavuutta ja tehokkuutta. Gshopper vakuuttaa olevansa sähköisen kaupankäynnin foorumi, joka tarjoaa laajan valikoiman kotitalous- ja elämäntapatuotteita. Parhaan ostokokemuksen saamiseksi suosittelemme, että luet rehelliset asiakasarvostelut Gshopperista täältä ennen kuin vierailet heidän verkkosivuillaan. Yrityksen verkkokaupasta voit ostaa esimerkiksi seuraavia tuotteita: Xiaomi Skootteri, TROUVER pölynimuri, Rozi Air Fryer, Rozi ilmanpuhdistin, Rozi TidyBot, Rozi johdoton pölynimuri, Flurff kissan lelu, Flurff automaattinen lemmikkieläinten ruokkija,ZENEZ – Phusis, ZENEZ – Iris, ZENEZ – Nereus ja Rozi jääpalakone.

Tietoja Gshopperista
Gshopperin avulla voit löytää laajan valikoiman tuotteita ympäri maailmaa. He väittävät tarjoavansa parasta, mitä kullakin maalla on tarjottavanaan, esimerkiksi tuotemerkkejä Japanista, Koreasta, Ranskasta ja Yhdysvalloista. Gshopper on verkkokauppa-alusta, jonka varat ovat verkkomarkkinoiden joustavuutta loppukuluttajalle. Vuonna 2007 perustettu yritys sijaitsee Kowloonissa, Hong Kongissa, ja se väittää kattavansa yli 19 maata ja aluetta 8 eri kielellä. Gshopper väittää tarjoavansa erilaisia tuotteita muun muassa Japanin, Korean, Ranskan, Yhdysvaltojen, Saksan, Italian ja Kiinan tuotemerkeiltä. Yrityksen johtoportaassa istuu Allan Kwan, jolla Yli 26 vuoden kokemus tietotekniikasta, televiestinnästä ja yleisestä johtamisesta. Tämän jälkeen jälkeen 13 vuoden sijoituskokemus Oakilla Kiinassa toimivista teknologiayrityksistä. Yahoo! Internationalin varatoimitusjohtaja, Pohjois-Aasian alueellisten toimintojen toimitusjohtaja Yahoo! Asia.comin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja. Yritysjohtaja ja Greater China Pagingin varatoimitusjohtaja Motorolassa. Toiminut riippumattomana hallituksen jäsenenä Linktonessa (NASD: LTON), Neophotonicsissa (NYSE: NPTN); tällä hetkellä kolmessa hallituksessa, muun muassa SMIT:ssä, Wisers Information Limitedissä ja Gshopper.comissa.

Gshopperin tuotteet ja palvelut
Gshopper tarjoaa erityyppisiä ja -merkkisiä elektroniikkatuotteita, kosmetiikkaa, ravintolisiä ja paljon muuta. He tarjoavat toimituspalveluita. Heidän uutiskirjeensä pitää asiakkaat ja potentiaaliset asiakkaat ajan tasalla heidän tuotteistaan ja palveluistaan. Yrityksen mukaan suosittuja tuotteita ja brändejä, joita asiakkaat ovat erityisesti etsineet heidän sivuiltaan, ovat Roborock, Xiaomi pölynimuri, MI Band ilmanpuhdistin, MI matkapuhelin, älykäs Xiaomi tuuletin 3, Xiaomi projektori, Xiaomi langattomat Bluetooth-kuulokkeet ja Mi pölynimuri MiNi.

Kommentit, valitukset ja mielipiteet
Oletko tehnyt ostoksia Gshopperissa aiemmin? Mitä voit sanoa heidän tuotteistaan ja palveluistaan? Jätä arvostelu alla ja jaa ajatuksesi & kokemuksesi kiinnostuneiden ostajien houkuttelemiseksi. Onko sinulla ollut kokemusta ostosten tekemisestä Gshopperin kanssa aiemmin? Olivatko heidän tuotteensa edullisia ja laadukkaita? Tarvitsemme mielipiteesi. Jätä arvostelu alla ja jaa kokemuksesi, jotta houkuttelet tulevia asiakkaita. Tykkäätkö tehdä ostoksia verkkokaupassa vai ostatko tarvittavat tuotteet mieluummin suoraan kaupasta? Kiinnitätkö huomiota erilaisiin sertifikaatteihin? Mikäli sinulla on kokemuksia Gshopperista jaa kokemuksesi muiden käyttäjien kanssa. Ostitko esimerkiksi tuotteen, josta voisit kertoa muille asiakkaille? Tai haluaisitko antaa risuja, ruusuja tai kehitysideoita? Tai vaikka suoraa palautetta? Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä, kun he etsivät esimerkiksi elektroniikkaa, kuten pölynimurin, puhelimen, kameran tai jonkin muun elektroniikkalaitteen? Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin ja palautteisiin, ehkä niistä on apua myös oman shoppailun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä, mikäli sinulle on mielessä jokin erityinen tuote Gshopperin valikoimasta, jota voisit suositella myös muille asiakkaille. Anna arvostelu yrityksestä nyt.