Goalinn

Kaikki arvostelut

Goalinn

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Eurotoys

Eurotoys

3 arvostelut

Oletko koskaan halunnut ostaa lahjaa lapsellesi tai muulle sukulaisellesi, mutta et tiennyt, mistä voit löytää oikeanlaise...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Trodo

Trodo

12 arvostelut

Auton käyttäminen matkustamiseen lomalla tai työmatkalla tai jopa ruokakauppaan on aliarvostettu ja hyödyllinen kuljetusta...

Logo Adlibris

Adlibris

13 arvostelut

Haluatko päästä nauttimaan uusimmista trillereistä, ajattomista klassikoromaaneista tai vaikkapa matkaamaan fantasiamaailm...

Goalinn

Oletko jalkapallon fani tai pelaat sitä itse harrastuksena? Tiedät luultavasti, kuinka intensiivinen pelistä voi tulla ja sinun tulisi olla tietoinen turvavarusteista, joita tarvitset ollaksesi täysin turvassa ottelun ajan. Sinun täytyy turvata itseäsi oikeanlaisilla vaatteilla ja muilla turvavarusteilla. Mutta mistä voit löytää kaupan, joka myy kaikenlaisia laadukkaita varusteita kaikkiin jalkapalloon liittyviin tarpeisiisi samalla kun saat valikoiman eri merkkejä ja variaatioita? Goalinn voi olla kauppa, jota olet etsinyt. Tämä kauppa myy kaikkia varusteita jalkapalloon. Mutta onko heillä huippulaadukkaita varusteita ja vaatetusta? Myyvätkö he virallisia ja aitoja merkkejä? Kestävätkö heidän tuotteensa kiivaan jalkapallo-ottelun? Kuinka pitkään joudut odottelemaan tilaustasi sen tekemisen jälkeen? Onko Goalinnillä asiakaspalvelu? Ovatko he auttavaisia kun kohtaat ongelmia? Lue arvosteluja asiakkailta, jotka ovat jo käyttäneet rahaa tällä sivustolla ja ostanut tuotteita oppiaksesi lisää heidän kokemuksestaan yrityksen kanssa ja saat idean heidän palveluistaan ja laadustaan.

Tietoa Goalinnistä
Goalinn on yritys, joka on osa Tradeinniä. Tämä on kauppa, joka erikoistuu myymään jalkapalloon liittyviä laitteita ja vaatetusta. Heillä on valikoima tuotteita kuten kelloja, reppuja, lääketieteellisiä nauhoja, kuntosalipusseja, olkalaukkuja, laukkuja jalkapallollesi, palloja, juomapulloja, hansikkaita, maalivahdin hansikkaita, turvavarusteita, aurinkolaseja, pyyhkeitä, terveys ja ravinto -tuotteita kuten urheilulisiä ja monia muita. Voit löytää kenkiä sekä ulkoilma- että sisäpeleihin. Heillä on vaatteita ja kaikenlaisia kenkiä miehille, naisille ja lapsille kuten käsien ja jalkojen lämmittimet, alusasut, hansikkaat, päähineet, takit, housut, poolopaidat, sukat, hupparit, t-paidat, sukkahousut, verryttelyasut ja monia muita. Voit myös löytää virallisia tuotemyyntiä kuten mukeja ja avaimenperiä. Goalinn myy myös tuotteita harjoitteluun kuten agility-tikkaita, koripallokoreja, pillejä, taktiikkatauluja ja treeniliivejä sekä muita, jotka auttavat sinua parantamaan suorituskykyäsi.

Goalinnin palvelut 
Goalinnin tuotteita voidaan ostaa heidän sivustonsa kautta. Voit tehdä tilauksesi lisäämällä haluamasi tuotteet ostoskoriin. Goalinn toimittaa sitten tilaamasi tuotteen sinulle niin nopeasti kuin vain mahdollista. He tarjoavat toimituksia asiakkaille ympäri maailman. Voit aina käyttää heidän asiakaspalveluaan, jos kohtaat ongelmia toimituksen kanssa, sillä jotkin heidän merkkinsä eivät voi toimittaa tiettyihin maihin. Voit myös raportoida viallisen tuotteen tai minkä tahansa tuotteen, johon et ole täysin tyytyväinen. He koettavat sitten parhaansa selvittää ongelmasi tai tarjota sinulle hyvityksen tuotteesta, jonka haluaisit palauttaa.

Kun palautuksesi on käsitelty, vastaanotat rahat tilillesi 4 - 10 päivässä, riippuen käyttämästäsi maksutavasta kun olit tekemässä tilausta. He tarjoavat monia maksutapoja kuten PayPal, luottokortti, pankkisiirto, jne. Adyen takaa kaikkien näiden maksutapojen täyden turvallisuuden, joten voit rauhassa tehdä ostoksiasi. Voit myös seurata Goalinniä heidän sosiaalisissa medioissaan kuten Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja YouTubessa, jossa voit vuorovaikuttaa heidän ja yhteisön kanssa ja saat myös tietoa uusimmista alennuksista ja muista promoista.


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko asiakas, joka on jo ostanut jotain Goalinniltä? Sitten voit kertoa meille lisää siitä, kuinka yritys suoriutui palveluidensa tarjoamisessa. Onko sivustolla navigointi helppoa ja nopeaa ja löysitkö kaiken etsimäsi? Toimittivatko he oikeat tuotteet, jotka olit tilannut? Mitä ajattelit heidän tuotteidensa laadusta? Olivatko heidän jalkapallokenkänsä mukavia päällä ja tehty hyvästä materiaalista?  Sopivatko vaatteet päällesi, vai oliko koko liian pieni? Olitko tyytyväinen saamaasi tuotteeseen? Oliko heidän asiakaspalvelunsa ystävällinen ja selvittivätkö he ongelmasi nopeasti? Ovatko palautukset takaisin varastolle ilmaisia vai jouduitko maksamaan palautuskulut itse? Kirjoita oma arvostelusi tähän ja kerro meille lisää siitä, mitä ajattelet yrityksestä ja jaa mielipiteesi ja ajatuksesi auttaaksesi muita saamaan idean siitä, mitä heidän tulisi odottaa Goalinniltä.

Entäs jos etsit jotain muita urheiluvaatteita kuin vain jalkapalloon? Vilkaise tämä sivu.