Geekmaxi

Kaikki arvostelut

Geekmaxi

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Geekmaxi

Geekmaxi on ryhmä ihmisiä, jotka näkevät innovaation, teknologian ja muodin merkityksen elämässä. Emme ole täällä vain myymässä, vaan myös innolla jakamassa uusimpia teknologisesti edistyneitä vempaimia kaikista elektroniikkatuotteista suurimpaan osaan kulutustavaroista, kuten pölynimureihin, elektronisiin skoottereihin, kodin vempaimiin, puettaviin tuotteisiin, kuulokkeisiin, kannettaviin tietokoneisiin, televisioihin, kaiuttimiin ja paljon muuta kanssasi.

Sen lisäksi, että tarjoamme asiakkaillemme edullisia tavaroita, tarjoamme ensiluokkaista asiakaspalvelua. Geekmaxi tarjoaa uusimmat teknologisesti siistit brändivempaimet tunnetuilla tuotemerkeillä, kuten Xiaomi, Jimmy, Dreame, Tronsmart, Kugoo, Roborock, Amazfit, Samebike, Fiido, Merax, Roidmi ja paljon muuta. Geekmaxi tuo sinulle Älykkään kodin tuotteet, kuten pölynimurit, kodin vempaimet, kodinkoneet, projektorit ja 3D-tulostimet. Sports 7 Outdoors -kohdassa on tarjolla skoottereita, e-pyöriä, kuntoiluvälineitä, rullalautoja, ulkoilua ja retkeilyä, urheilutarvikkeita, vempaimia ja autonosia. Elektroniikan alta löydät Audio, pikalaturi, muistikortti, kaapelit, näppäimistö ja hiiri sekä Dashcams. Kohdasta wearables löydät älykellot, älyrannekkeet, virtuaalitodellisuus ja wearables-tarvikkeet. Tutustu tarkemmin näihin tuotteisiin heidän verkkokaupastaan geekmaxi.com. Katso myös joitakin myydyimpiä elektroniikkatuotteita ja uutuuksia. Geekmaxi tarjoaa kaikille tuotteilleen 2 vuoden takuun ostopäivästä alkaen. Jos tuotteessa on vika takuuaikana, ota yhteyttä osoitteeseen support@geekmaxi.com, niin saat apua ja palautuslomake lähetetään sinulle. Kun palautuslomake on hyväksytty, tuote voidaan palauttaa korjattavaksi. Geekmaxi tarjoaa myös 24H nopean toimituksen ja toimituksen eri puolille maailmaa. Käy heidän verkkosivustollaan lukemassa heidän toimituskäytäntönsä. Ostokset Geekmaxissa ovat täysin turvallisia, nopeita ja käteviä. Hyväksytyt maksutavat ovat PayPal, luottokortti, MasterCard, VISA, maksu Giropay/ Sofort/ Ideal/ Dotpay, dpd, DHL, GLS ja Ups. Tiedustelut Geekmaxi tuotteista tai palveluista, ota yhteyttä asiakaspalvelunumeroon 0031(0)615903723, joka on myös heidän Whatsapp-numeronsa. Voit myös lähettää heille sähköpostia osoitteeseen support@geekmaxi.com. Yritys toimittaa seuraaviin maihin Saksa, Alankomaat, Itävalta, Belgia, Unkari, Slovakia, Ranska, Puola, Romania, Kroatia, Espanja, Tšekin tasavalta, Liettua, Tanska, Viro, Suomi, Kreikka, Italia, Latvia, Bulgaria, Luxemburg, Portugali, Slovenia, Ruotsi, Irlanti, Irlanti, saaria lukuun ottamatta. Yritys mainitsee, että kotisivuilla mainitut toimitusajat ovat suuntaa antavia arvioita, ja niihin voivat vaikuttaa juhlapyhät, tullikäytännöt, poliittiset asiat ja muut tekijät. Asiakkaat saavat lähetystietoja sähköpostitse järjestelmästämme lähetyksen jälkeen, mukaan lukien lähetyspäivä, seurantanumerot ja seurantasivusto. Varaathan siis hyvin aikaa tilauksen toimitukseen, sillä tuote saattaa tehdä useamman pysähdyksen matkan varrella ja tarvita lisäselvityksiä postituksen kuluessa. Yrityksen kotisivuilta löytyy taulukko, johon on laitettu suuntaa antavana taulukko, josta näkyy kauan tuotteiden postitus kestää eri maahan.

Kommentit, valitukset ja mielipiteet
Oletko tehnyt ostoksia Geekmaxissa aiemmin? Mitä voit sanoa heidän tuotteistaan ja palveluistaan? Jätä arvostelu alla ja jaa ajatuksesi & kokemuksesi kiinnostuneiden ostajien houkuttelemiseksi. Onko sinulla ollut kokemusta ostosten tekemisestä Geekmaxin kanssa aiemmin? Olivatko heidän tuotteensa edullisia ja laadukkaita? Tarvitsemme mielipiteesi. Jätä arvostelu alla ja jaa kokemuksesi, jotta houkuttelet tulevia asiakkaita. Tykkäätkö tehdä ostoksia verkkokaupassa vai ostatko tarvittavat tuotteet mieluummin suoraan kaupasta? Kiinnitätkö huomiota erilaisiin sertifikaatteihin? Mikäli sinulla on kokemuksia Geekmaxista, jaa kokemuksesi muiden käyttäjien kanssa. Ostitko esimerkiksi tuotteen, josta voisit kertoa muille asiakkaille? Tai haluaisitko antaa risuja, ruusuja tai kehitysideoita? Tai vaikka suoraa palautetta? Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä, kun he etsivät esimerkiksi elektroniikkaa, kuten pikalaturin, muistikortin, kaapelin, näppäimistön tai hiiren? Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin ja palautteisiin, ehkä niistä on apua myös oman shoppailun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä, mikäli sinulle on mielessä jokin erityinen tuote Geekmaxin valikoimasta, jota voisit suositella myös muille asiakkaille. Anna arvostelu yrityksestä nyt.