SuomiArvostelut

  Arvostelut DealeXtreme

  Arvostelut DealExtremestä
  Harrastatko jotain ja haluat löytää edullisia, uusia tuotteita sitä varten? Kiinnostaako sinua elektroniikka ja haluat vain selailla verkossa ajan kuluksi? Onko tarvetta jollekin tuotteelle, mutta et ole varma, mistä sitä etsiä? Näihin kysymyksiin voi löytää vastauksen DealExtremen verkkokaupasta. Mutta toimiiko itse verkkokauppa sekä selaimella että mobiilissa vaivattomasti nopeasti? Onko itse verkkosivusto selkeä, luotettava ja noudattaako se tietosuojakäytäntöjä ja riittävää salausta? Lue muiden käyttäjien aitoja arvioita DealExtremestä. He ovat olleet täsmälleen samassa tilanteessa kuin sinäkin, ja heidän avulla pystyt päättämään ja arvioimaan onko tämä verkkokauppa vaivan sekä väärtin arvoinen.

  Dealextremestä
  DealeXtreme perustettiin vuonna 2005 ja se oli ensin erilaisiin vempeleisiin eli laitteisiin eli toisin sanoen gadgetteihin erikoistunut kauppa, joka myi lasereita ja taskulamppuja ja muuta valaistukseen liittyvää. Siitä lähtien myymälä on kokenut eksponentiaalista kasvua ja nyt se on verkkokauppa, josta löytyy lähes kaikki tarvittava. Verkkokaupalla on kansainvälisiä varastoja toimitusaikojen nopeuttamiseksi muun muassa Yhdysvalloissa ja Euroopassa.

  DealExtremen tuotteet ja palvelut
  DealXtremen potentiaalisen kasvun myötä se on muuttunut gadgeteista käsittämään kokonaisvaltaisesti lähes kaikkea elektroniikkaa. Yhteensä siellä on yli 1000 kategoriaa, yli 210000 tuotetta ja 1000 päivittäistä uutta tuotetta. Sen tuotekategoriat löytyvät verkkosivuston vasemmasta laidasta, josta löytyy myös puhelimia & puhelintarvikkeita, kuluttajaelektroniikkaa, tietokoneita ja muuta toimistoon liittyvää, autotarvikkeita elektroniikasta varaosiin, työkaluja, akkuja, leluja sekä harrastuksiin liittyviä tuotteita. Lisäksi elektroniikan ulkopuoliset asiat ovat edustettuina vaatteiden, kellojen, terveys & kauneus tuotteiden ohella puhumattakaan vaatteista ja hiuslisäkkeistä ja terveystuotteista. Toisin sanoen DealExtremestä on tullut kokonaisvaltainen verkkokauppa, joka toimittaa kaikkea, mikä mahtuu postiin. Mikäli ei tule mieleen kategoriaa, niin googlemainen hakukenttä sivuston yläosassa voi olla avuksi.
  DealExtreme on myös edustettuna sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa, Twitterissä, Youtubessa ja jopa venäläisten suosiossa olevassa vKontaktessa. Verkkokauppa tarjoaa 5 päivän saapumistakuun eli jos tuote ei toimi, sen saa vaihdettua, ja usein 90 päivän korjaustakuulla sekä jopa lähes vuoden takuu onnistuu. Asiakaspalvelu toimii numerossa 9-18 välisenä aikana arkipäivisin. (+86) 0755-86002030-8016 ja myös palveluun saa yhteyden viestipalvelulla sekä sosiaalisen median avulla. Palvelu tukee kansainvälisiä postitus- ja kuriinipalveluita sekä useimpia maksutapoja.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit DealExtremestä
  Löysitkö kaiken tarpeellisen tästä verkkokaupasta? Oliko itse ostokokemus riittävän hyvä? Olivatko tuotteet laadukkaita ja palvelu verkkosivuineen toimi nopeasti ja sujuvasti? Tukiko palvelu mielestäsi haluamisia maksutapahtumia, ja tilaus tuli perille asiallisesti? Pystytkö suosittelemaan tätä palvelua muillekin? Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla arviosi ja mielipiteesi tästä verkkokaupasta, koska se on ensiarvoisen tärkeätä uusia käyttäjiä kohtaan, mutta eivät ole varmoja siitä kannattaako investoida sekä aikaa että rahaa kyseiseen verkkokauppaan. Arvioinnin avulla muut käyttäjät löytävät vastauksen kysymyksiinsä. Näin Dealextremeen menevät tietävät, kannattaako heidän tutustua lisää heidän tuotevalikoimaansa.

  SCAMMED on Deal Extreme...

  DealeXtreme
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa DealeXtreme

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko DealeXtreme luotettava yritys?

  DealeXtreme on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja DealeXtreme tarjoaa?

  DealeXtreme on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti, Lapset & Vauvat, Kosmetiikka & Hygienia, Urheilu & Retkeily, Elektroniikka, Toimisto, Harrastus & Juhla.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä DealeXtreme-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.