Fitnesstukku

Kaikki arvostelut

Fitnesstukku

33% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

S
S
V
Vesa Ekholm
M
Marianne Leiviskä
Tilauksiin on liittynyt pettymyksiä, joten neuvon asiakkaita tarkistamaan tilaamanne tuotteiden laskut ja miten/milloin maksettava summa lähtee tililtä. Asiakaspalvelussa virheistä ei oteta vastuut...Lue lisää

Kaikki arvostelut (3)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  ...

  ...


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Pettymys

  Tilauksiin on liittynyt pettymyksiä, joten neuvon asiakkaita tarkistamaan tilaamanne tuotteiden laskut ja miten/milloin maksettava summa lähtee tililtä. Asiakaspalvelussa virheistä ei oteta vastuuta ja virheellisten laskutusten selvittely ja siitä johtuvat ikävyydet kaatuvat asiakkaan huoleksi. Asiakassuhde päättyi luottamuspulaan!


Muut katsoivat

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

3 arvostelut

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttä&aum...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Alensa

Alensa

2 arvostelut

Nykyaikainen toimistotyön yhteiskunta edellyttää tarkkaa näköä. Kannettavan näytöllä jotkin tekstit ov...

Fitnesstukku

Koska jokapäiväinen elämämme muuttuu enemmän ja enemmän kiireisemmäksi päivä päivältä, meillä ei ole aikaa pitää huolta kehostamme perinteisellä tavalla kun tulee kuntoiluun. Tässä tapauksessa ei ole väärin hankkia hieman apua kehosi rakentamiseen ja kuntoilun ylläpitämiseen. Mutta mistä voit löytää kaikki kuntoilutarpeesi yhden katon alta? Yksi tällainen myymälä, joka voi auttaa sinua, on Fitnesstukku. Fitnesstukku on verkossa toimiva jälleenmyyjä, joka myy kaikkea tarvitsemaasi kuntoiluun ja urheiluun. Mutta mitä voit odottaa tältä yritykseltä? Myyvätkö he mukavia ja kestäviä vaatteita? Millaisia heidän pirtelönsä ja muut ravintolisänsä ovat? Näetkö muutosta kehossasi kun käytät heidän tuotteitaan? Asiakkaat, jotka ovat käyttäneet Fitnesstukun palveluita, voivat kertoa sinulle enemmän kokemuksestaan ja auttaa sinua valitsemaan seuraavan kuntoiluvälineiden myyjän.

Tietoa Fitnesstukusta
Fitnesstukku on johtava verkossa toimiva ravinto- ja terveysruoan jälleenmyyjä. Heidän palveluitaan voidaan käyttää heidän sivustonsa kautta, jossa he myyvät kaikenlaisia tuotteita, sisältäen ravintolisiä, kuntoilulaitteita ja urheiluvaatteita. Yritys perustettiin vuonna 1996 lisien tarjoajana alennetuin hinnoin. Siitä lähtien se on kasvanut vakaasti ja yrityksellä on nyt toimisto Ruotsissa, jossa he ovat laajentaneet urheiluvaatteiden ja muiden ravinnollisten tuotteiden myymiseen. Yhtenä maailman suurimmista yrityksistä maailmassa ja yli 150 työntekijällä, he ovat toimittajien keskuudessa erittäin haluttu kumppani. Tämä auttaa heitä pitämään tuotteensa alhaisina ja kohtuullisina korkealla laadulla, sillä he keskittyvät vahvaan asiakassuhteeseen yrityksen jokaisella alueella.

Voit löytää kaikenlaisia tuotteita kuten aminohappoja, rasvanpolttajia, Omega 3 -rasvahappoja, vitamiineja, mineraaleja, palautumiseen tarkoitettuja tuotteita, aterian korvaustuotteita, kreatiinia ja muita Lisäravinteiden kategoriassa. Sivustolta löytyy myös vaatetusta, kuten t-paitoja, huppareita, hihattomia paitoja, shortseja, verkkareita ja muita sekä näitä tuotteita tarjotaan sekä miehille että naisille. Voit myös löytää hygieniatuotteita, laitteita kuten kuntopenkkejä, steppereitä, käsipainoja, kuntopyöriä, soutulaitteita, juoksumattoja ja monia muita. Elintarvikekategoriasta löytyy pähkinävoita, proteiinivanukkaita, proteiinipatukoita, karkkia ja purtavaa, riisiä, pastaa ja nuudelia. Terveystuotteista löydät tuotteita kuten risiiniöljyä, kollageenia, superruokaa, kalsiumia, c-vitamiinia, tauriinia, kookosöljyä ja niin edelleen. 

Fitnesstukun palvelut
Voit käyttää Fitnesstukun palveluita ostamalla heidän tuotteitaan verkosta heidän sivustonsa kautta. He tarjoavat ilmaisen toimituksen tilauksille, jotka ylittävät 49 €. Jos tilaamasi tuote ei vastaa odotuksia, voit aina palauttaa sen takaisin, joka on sinulle täysin ilmaista. Voit ottaa yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa puhelimitse tai lähettämällä verkkolomakkeen, jolloin he vastaavat kysymyksiisi mahdollisimman pian. 

Fitnesstukku tarjoaa monia eri maksutapoja kuten MasterCard, VISA, Eurocard, Nordea, Aktia, Qliro ja monia muita, joka takaa, että asiakkaat saavat turvallisen, nopean ja helpon ostoprosessin. Voit myös ostaa lahjakortteja heidän sivustoltaan, joiden arvo vaihtelee 10 ja 500 euron välillä. Sivustolta löytyy myös blogeja, jossa he puhuvat kiinnostavista aiheista kuten kuinka polttaa rasvaa, harjoittelutekniikoista, vinkkejä lihaksen rakentamiseen, kuinka valitset oikean proteiinijauheen, vinkkejä hyvinvointiin, vinkkejä kunnon kohottamiseen ja monia muita aiheita. Seuraa heitä myös sosiaalisissa medioissa kuten Facebookissa ja Instagramissa, jossa voit löytää promoja, uutuuksia, vinkkejä, kilpailuja ja muita.


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko henkilö, joka on jo ostanut jotakin Fitnesstukulta? Sitten haluaisimme tietää lisää juuri sinun kokemuksestasi tämän yrityksen kanssa. Miten kuvailisit heidän tuotteitaan ja palveluitaan? Kuinka pitkään heiltä meni, että sait tilaamasi tuotteet kotiisi? Löysitkö heidän sivustoltaan kaikki etsimäsi tuotteet? Kuinka mukavia heidän vaatteensa olivat päällä? Entä millainen niiden materiaali oli? Jouduitko käyttämään heidän asiakaspalveluaan? Jos jouduit, kerro meille, kuinka he kohtelivat sinua. Selvittivätkö he ongelmasi ystävällisesti? Kerro meille ajatuksistasi kirjoittamalla arvostelu, joka voi auttaa Fitnesstukun asiakkaita ymmärtämään paremmin, mitä heillä on tarjottavaa.

Jos kuitenkin etsit jotain muuta, ei hätää! Vieraile täällä ja saat monia muita vaihtoehtoja.