Fanatical

Kaikki arvostelut

Fanatical

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Voidu

Voidu

0 arvostelut

Ajan viettäminen pelaten videopelejä tänä päivänä on todella suosittua nuorten ihmisten ja aikuisten keskuudessa...

Logo Allyouplay

Allyouplay

0 arvostelut

Siitä lähtien kun pelit ovat olleet olemassa, ne ovat saaneet jättimäisen suosion kaiken ikäisten ihmisten keskuudessa. T&...

Logo Antiikki & Design

Antiikki & Design

0 arvostelut

Vaikka maailma kehittyykin koko ajan, jää historiaan joitakin arvokkaita tapoja, esineitä ja ilmapiirejä. Sisällyttäm...

Logo GTi

GTi

0 arvostelut

Tapamme liikkua ovat muuttuneet ajan saatossa paljon. Yksi kiinnostavimmista mutta nykyään jo arkipäiväisistä laitteista o...

Fanatical

Pelien pelaaminen on hauska ajanviete kun haluat ottaa hieman taukoa arjesta ja käyttää hieman aikaa rentoutumiseen ja huoliesi unohtamiseen, edes pieneksi hetkeksi. Haluatpa sitten pelata konsolilla tai tietokoneella tai millä vain laitteella, pelit ovat todella suosittu ajanviete monen ihmisen keskuudessa tänä päivänä ja on aivan yhtä tärkeää on varmistaa, että saat kaikki pelisi parhailla tarjouksilla sekä parhaalla palvelulla. Koska peleistä on tulossa enemmän ja enemmän kalliimpia, koska pelit myös paranevat grafiikoiltaan ja juoniltaan samalla kun myös pelimoottorit paranevat, oikean myymälän löytäminen, josta voit ostaa pelisi, voi olla todella hyödyllistä sekä sinulle että lompakollesi. Yksi myymälöistä, joita sinun tulisi harkita ja josta voit ostaa CD-avaimesi, on Fanatical. Mutta mitä voit odottaa tältä yritykseltä? Onko heidän palvelunsa niin hyvä kuin he väittävät? Tarjoavatko he hyvää asiakaspalvelua? Ovatko he ystävällisiä ja lähestyttäviä? Lue arvosteluja asiakkailta, jotka ovat tehneet ostoksia Fanaticalilla. Heidän avullaan voit päättää, haluatko itse tehdä ostoksia sivustolla.

Tietoa Fanaticalista
Fanatical perustuu Yhdistyneisiin Kansakuntiin, ja sen omistaa ja operoi Focus Multimedia Limited ja se on yksi korkeimmin arvostelluista virallisista pelien jälleenmyyjistä Trustpilotin mukaan. Heillä on virallisia kumppanuuksia suosittujen yritysten, kuten Segan, Warner Brosin, Capcomin, Bethesdan, Rockstarin, Bandain ja monen muun kanssa. He myyvät cd-avaimia peleille eri alustoille kuten Steam, Origin, UPlay ja he myyvät pelejä kuten Far Cry -sarja, Call of Duty, Soul Calibur IV, Borderlands 3, Tomb Raider: Shadow of War, Rainbow Six Siege, Devil May Cry 5, Need for Speed ja monia, monia muita uusia sekä vanhoja pelejä. Heidän tavoitteensa on auttaa pelaajia ympäri maailman löytää mahtavia pelejä mahtavilla hinnoilla. Fanatical sallii sinun löytää etsimäsi todella nopeasti yli 5 000 virallisesti lisensoitujen digitaalisten pelin valikoimalla, yli 975 julkaisijalta. Voit ostaa myös elektronisia kirjoja ja näitä pelejä voidaan ostaa pakettina.

Palvelut
Fanaticalin palveluita voidaan hyödyntää verkossa heidän sivustonsa kautta, jossa heidän pelien kokoelma kategorisoidaan viimeisimpiin tarjouksiin, myydyimpiin peleihin, paketteihin, Tulossa pian, Virtuaalinen Todellisuus, ja niin edelleen. He sallivat sinun myös luoda oman pakettisi lisäämällä haluamasi AAA-pelit, joista voit saada loistavan tarjouksen. Heillä on myös tarjouksia, jotka sisältävät mysteeripaketit, jossa he tarjoavat sarjan tuntemattomia pelejä uskomattomaan hintaan. Voit löytää Fanaticalin monessa eri sosiaalisen median alustassa, kuten Facebookissa, Twitterissä ja myös heidän Steam-ryhmässään. Opiskelijat saavat erityisen 5% tarjouksen peleistä vain sillä, että he vahvistavat olevansa opiskelijoita. Sivustolla on myös tukiosio, josta löydät joitakin useimmiten kysyttyjä kysymyksiä, joista saatat löytää vastauksesi, tai voit täyttää yhteystietolomakkeen sivulla sähköpostiosoitteellasi, aiheellasi, tilausnumerollasi ja mahdollisilla liitteillä, ja he palaavat asiaan heti kuin vain mahdollista ja koettavat parhaansa vastata kysymykseesi tai selvittää ongelmasi.


Arvostelut, kiitokset ja vinkit
Millainen kokemuksesi oli kun ostit pelin Fanaticalilta? Oletko tyytyväinen peleihin, jotka sait heidän paketeistaan? Entä kokeilitko ostaa meidän mysteeripakettinsa, oliko se hintansa väärti ja saitko siitä tunnettuja pelejä? Oliko heidän sivustollaan pelit, joita etsit? Mikä sinun mielipiteesi on heidän omaavastaan pelien valikoimasta? Kuinka pitkä toimitusaika oli? Oliko se niin nopea kuin odotit sen olevan vai jouduitko odottelemaan pidempään päästäksesi käsiksi ostamiisi peleihin? Miten heidän asiakaspalvelunsa toimii siinä tapauksessa, että kohtaat ongelmia? Olivatko he ystävällisiä ja asiantuntevia? Kerro meille palveluista, joita Fanatical tarjoaa jättämällä arvostelusi ja mielipiteesi tähän kertoaksesi muille potentiaalisille asiakkaille, voisiko Fanatical olla seuraava ostoskohde.