SuomiArvostelut

  Arvostelut Fanatical

  Pelien pelaaminen on hauska ajanviete kun haluat ottaa hieman taukoa arjesta ja käyttää hieman aikaa rentoutumiseen ja huoliesi unohtamiseen, edes pieneksi hetkeksi. Haluatpa sitten pelata konsolilla tai tietokoneella tai millä vain laitteella, pelit ovat todella suosittu ajanviete monen ihmisen keskuudessa tänä päivänä ja on aivan yhtä tärkeää on varmistaa, että saat kaikki pelisi parhailla tarjouksilla sekä parhaalla palvelulla. Koska peleistä on tulossa enemmän ja enemmän kalliimpia, koska pelit myös paranevat grafiikoiltaan ja juoniltaan samalla kun myös pelimoottorit paranevat, oikean myymälän löytäminen, josta voit ostaa pelisi, voi olla todella hyödyllistä sekä sinulle että lompakollesi. Yksi myymälöistä, joita sinun tulisi harkita ja josta voit ostaa CD-avaimesi, on Fanatical. Mutta mitä voit odottaa tältä yritykseltä? Onko heidän palvelunsa niin hyvä kuin he väittävät? Tarjoavatko he hyvää asiakaspalvelua? Ovatko he ystävällisiä ja lähestyttäviä? Lue arvosteluja asiakkailta, jotka ovat tehneet ostoksia Fanaticalilla. Heidän avullaan voit päättää, haluatko itse tehdä ostoksia sivustolla.

  Tietoa Fanaticalista

  Fanatical perustuu Yhdistyneisiin Kansakuntiin, ja sen omistaa ja operoi Focus Multimedia Limited ja se on yksi korkeimmin arvostelluista virallisista pelien jälleenmyyjistä Trustpilotin mukaan. Heillä on virallisia kumppanuuksia suosittujen yritysten, kuten Segan, Warner Brosin, Capcomin, Bethesdan, Rockstarin, Bandain ja monen muun kanssa. He myyvät cd-avaimia peleille eri alustoille kuten Steam, Origin, UPlay ja he myyvät pelejä kuten Far Cry -sarja, Call of Duty, Soul Calibur IV, Borderlands 3, Tomb Raider: Shadow of War, Rainbow Six Siege, Devil May Cry 5, Need for Speed ja monia, monia muita uusia sekä vanhoja pelejä. Heidän tavoitteensa on auttaa pelaajia ympäri maailman löytää mahtavia pelejä mahtavilla hinnoilla. Fanatical sallii sinun löytää etsimäsi todella nopeasti yli 5 000 virallisesti lisensoitujen digitaalisten pelin valikoimalla, yli 975 julkaisijalta. Voit ostaa myös elektronisia kirjoja ja näitä pelejä voidaan ostaa pakettina.

  Fanatical haastattelee Bandai Namcon mainontapäällikköä. Yritys on kehittänyt pelejä kuten Dark Souls ja Soul Caliber IV.

  Palvelut

  Fanaticalin palveluita voidaan hyödyntää verkossa heidän sivustonsa kautta, jossa heidän pelien kokoelma kategorisoidaan viimeisimpiin tarjouksiin, myydyimpiin peleihin, paketteihin, Tulossa pian, Virtuaalinen Todellisuus, ja niin edelleen. He sallivat sinun myös luoda oman pakettisi lisäämällä haluamasi AAA-pelit, joista voit saada loistavan tarjouksen. Heillä on myös tarjouksia, jotka sisältävät mysteeripaketit, jossa he tarjoavat sarjan tuntemattomia pelejä uskomattomaan hintaan. Voit löytää Fanaticalin monessa eri sosiaalisen median alustassa, kuten Facebookissa, Twitterissä ja myös heidän Steam-ryhmässään. Opiskelijat saavat erityisen 5% tarjouksen peleistä vain sillä, että he vahvistavat olevansa opiskelijoita. Sivustolla on myös tukiosio, josta löydät joitakin useimmiten kysyttyjä kysymyksiä, joista saatat löytää vastauksesi, tai voit täyttää yhteystietolomakkeen sivulla sähköpostiosoitteellasi, aiheellasi, tilausnumerollasi ja mahdollisilla liitteillä, ja he palaavat asiaan heti kuin vain mahdollista ja koettavat parhaansa vastata kysymykseesi tai selvittää ongelmasi.


  Arvostelut, kiitokset ja vinkit

  Millainen kokemuksesi oli kun ostit pelin Fanaticalilta? Oletko tyytyväinen peleihin, jotka sait heidän paketeistaan? Entä kokeilitko ostaa meidän mysteeripakettinsa, oliko se hintansa väärti ja saitko siitä tunnettuja pelejä? Oliko heidän sivustollaan pelit, joita etsit? Mikä sinun mielipiteesi on heidän omaavastaan pelien valikoimasta? Kuinka pitkä toimitusaika oli? Oliko se niin nopea kuin odotit sen olevan vai jouduitko odottelemaan pidempään päästäksesi käsiksi ostamiisi peleihin? Miten heidän asiakaspalvelunsa toimii siinä tapauksessa, että kohtaat ongelmia? Olivatko he ystävällisiä ja asiantuntevia? Kerro meille palveluista, joita Fanatical tarjoaa jättämällä arvostelusi ja mielipiteesi tähän kertoaksesi muille potentiaalisille asiakkaille, voisiko Fanatical olla seuraava ostoskohde.

  Fanatical
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Fanatical

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Fanatical luotettava yritys?

  Fanatical on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Fanatical tarjoaa?

  Fanatical on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Multimedia ja Tilaukset.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Fanatical-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.