Dressinn

Kaikki arvostelut

Dressinn

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Dressinn

Jokainen rakastaa muotia. Mutta jokaisella on myös oma määritelmänsä muodista ja mikä näyttää hyvältä. Ihmiset esittävät omaa luonnettaan ja tyyliään muodin kautta. Mutta tiedätkö, mistä voit löytää ne vaatteet, jotka sopivat juuri sinun tyyliisi ja luonteeseesi parhaiten? Mistä löydät vaatteita, jotka tuovat luonteesi esiin paremmin? Yritys, joka myy ainutlaatuisia ja viehättäviä vaatteita, on Dressinn. Mutta millaista laatua voit odottaa heidän huppareiltaan ja t-paidoiltaan? Voitko löytää ainutlaatuisia ja ja muodikkaita vaatteita heidän sivustoltaan? Kuinka mukavia heidän pyjamansa ja hupparinsa ovat? Onko heillä ystävällinen ja avulias asiakaspalvelu, joka teki parhaansa auttaakseen sinua kysymyksesi tai ongelmasi kanssa? Toimittavatko he ostamasi tuotteet ajoissa ja vahingoittumattomana? Asiakkaat, jotka ovat käyttäneet Dressinnin palveluita, voivat kertoa lisää tästä yrityksestä. Lue arvosteluja heidän kokemuksestaan ja mielipiteistään, jotka voivat auttaa sinua päättämään, onko Dressinn paikka, jossa voisit tehdä seuraavan tilauksesi.

Tietoa Dressinnistä
Dressinn on osa Tradeinniä, ja se keskittyy vaatetusten ja muiden muotituotteiden tarjoamiseen kaiken ikäisille ihmisille. Heidän tuotteensa on lajiteltu eri kategorioihin, jotka auttavat asiakkaita löytämään kaiken tarvitsemansa helposti ja nopeasti. Heillä on vaatteita pojille, tytöille, lapsille, miehille ja naisille. He tarjoavat vaatteita, asusteita ja kenkiä monelta suositulta merkiltä kuten Adidas, Timberland, Oakley, Diesel, Kipling, Superdry, Nike, Levi’s, Tommy Hilfiger, Dr Martens, Calvin Klein, The North Face, Jack & Jones, Vans, Dakine ja monia muita. Löydät valikoiman kenkiä miehille ja naisille sekä valtavan valikoiman matkalaukkuja ja laukkuja, joiden avulla voit myös kertoa omasta tyylistäsi. Dressinn myy myös kosmetiikkaa sekä miehille että naisille, jossa löydät tuotteita kuten deodorantteja, meikkejä kuten puutereita, meikkivoiteita, silmämeikkiä, kulmakarvatuotteita, ripsivärejä, hiusten muotoilutuotteita, hajuvesiä ja monia muita tuotteita huippumerkeiltä kuten Hugo Boss, Phyto, Lacoste, Babaria, Thalgo, Estee Lauder, Dior, Clinique, Lancome, Maybelline, Revlon, Wet N Wild, Rimmel ja monia muita.

Dressinnin palvelut
Dressinnin tuotteita voidaan ostaa heidän online-myymälänsä kautta ja voit valita niiden toimitettavan suoraan kotiisi tai Tradeinn-nostopaikkaan. Voit ostaa heidän tuotteitaan lisäämällä haluamasi tuotteet ostoskoriin ja käymällä läpi turvallisen ja nopean maksuprosessin. He tarjoavat maksutapoja kuten PayPal, MasterCard, VISA, verySign ja monia muita. Kaikilla ostetuilla tuotteilla on 30 päivän palautusaika, jonka aikana voit hakea hyvitystä tapauksessa, jolloin et ole tyytyväinen tuotteeseesi, mutta niiden on oltava käyttämättömiä. Kun tuotteiden hyvitys on käsitelty, voit saada hyvityksesi 4 - 10 päivässä, riippuen käyttämästäsi maksutavasta. Voit ottaa yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa sähköpostitse, jolloin he vastaavat 12 tunnin kuluessa tai voit soittaa heille aukioloaikojen aikana saadaksesi nopeampaa palvelua. Kumpaa tahansa tapaa käytätkin, heidän asiakaspalvelutiiminsä tekee parhaansa auttaa ja selvittää kysymyksesi tai ongelmasi. Voit myös selata heidän tuotteitaan läpi asentamalla heidän mobiilisovelluksensa, joka on saatavilla iOS- ja Android-laitteille.


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko jo tehnyt tilauksen Dressinniltä? Saatat olla oikea henkilö auttamaan meitä kertomalla tuotteiden ostamisen prosessista tältä yritykseltä. Piditkö ostamastasi tuotteesta? Täyttikö se kaikki odotuksesi, oliko sen laatu sellainen kuin odotit sen olevan? Kuinka pitkään meni, kunnes pääsit käsiksi tuotteisiisi niiden tilaamisesta? Antoivatko he lupaamansa rahat takaisin, jos et ollut tyytyväinen tuotteisiin? Olivatko heidän vaatteidensa koot sen mukaisia, kuin mitä he kertovat sivustolla vai oliko sinulle ongelmia sen kanssa? Entä heidän asiakaspalvelunsa? Selvittivätkö he ongelmasi, jos kohtasit sellaisen? Kerro meille, mitä ajattelet Dressinnistä jättämällä oman arvostelusi tähän.