SuomiArvostelut

  Arvostelut Digishop

  Arvostelut Digishopista

  Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja haluaisit myös latauskaapelit mukaasi ja muuta hienoa elektroniikkaa? Kiinnostaako sinua hankkia hieno lahja rakkaallesi koskien joitakin älykotiin tai sähköpotkulautoihin liittyvässä. Digishop verkkokauppa voisi olla vastaus kysymyksiisi. Mutta, miten hyvin tämä verkkokauppa palveleekaan sinua? Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, miten se on pärjännyt ja kannattaako sieltä tilata.

  Digishopista
  Digishop on elektroniikkaan ja huoltoon erikoistunut verkkokauppa, joka on perustettu vuonna 2005 perustetun nTec Finland Oy:n kuluttajaelektroniikan kauppapaikaksi. Muun muassa Akkukaupan huolto tehdään yhteistyössä Digishopin kanssa, jolloin huollossa voi vaihtaa akun lähes kaikkiin elektronisiin laitteisiin, lisäksi on mahdollista tilata tuotteita ja noutaa ne Digishopista, kun tilaa kuluttajaelektroniikkaa. Digishopin asiakaspalvelu toimii seuraavissa numeroissa riippuen tarpeesta ja kysymyksestä: Digishop: 0207 55 90 69, Huolto: 0207 55 90 62, myynti@digishop.fi ja puhelun hinta 8,8 snt/min. Digishopilla on viisi myymälää Helsingin Arabiassa ja Herttoniemessä. Lisäksi löytyy Espoosta, Tuusulasta ja Tampereelta myymälä.

  Digishopin tuotteet ja palvelut
  Digishopista pystyy siis tilaamaan kaikkea kuluttajaelektroniikkaa liittyvää kattaen muun muassa puhelintarvikkeet suojakoteloista suojakuoriin ja panssarilaseihin sekä vara-akkuihin. Verkkokaupasta siis löytyy puhelimien ja tablettien lisävarusteet ja muut latauskaapelit varaosista puhumattakaan. Tämän lisäksi on myös mahdollista Digishopissa selailla siellä myytäviä tuotteita vasemmasta valikosta käsin, josta löytyy muutakin kuluttajaelektroniikkaa tai varaosia, kuten konttoritarvikkeita, antenneja tai keittolevyjä tai jopa termostaatteja keittiöön. Valaisimista löytyy muun muassa älylamppuja tai USB-asemaan kytkettäviä valonlähteitä. On myös mahdollista tilata tulostinmusteita kyseisestä verkkokaupasta, ja autoon on mahdollista saada lisävarusteita tablettitelineistä muihin. Älykotikin on otettu huomioon, sillä verkkokaupasta löytyy paljon esineiden Internettiin liittyvää älyelektroniikkaa. Yllättävää on myös se, että on mahdollista tilata sähköpotkulautoja lähtien 140 eurosta eteenpäin. Digishop tarjoaa myös korjauspalveluita myymälöissään, joissa voi joko käydä tai postittaa rikkoutuneen laitteen. Digishop siis korjaa nykyisen mobiililaitteesi, vaihtaa siihen akun, pidentää sen elinkaarta siten. Digishop tarjoaa monille tuotemerkeille korjauspalveluita. Digishop tukee myös tukee useimpia suomalaisia pankki- ja luottokortteja maksuvälineenään ja tarjoaa 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Digishopista
  Oliko tämä palvelu toimivaa? Tulivatko tilaamasi tuotteet perille luotettavasti ja asiantuntevasti? Saitko asiakaspalvelussa vastauksen pulmaan, joka jäi askarruttamaan? Olivatko itse tuotteet asiallisesti pakattuina sekä laadultaan että hinnaltaan erinomaisia? Oliko vielä jotain kiitettävää, valitettavaa tai vinkattavaa palvelusta? Tässä tapauksessa Suomiarvostelut haluaisi kuulla mielipiteesti tästä palvelusta, sillä asiakaspalautteesi on meille tärkeätä. Näin jokainen voi kuulla objektiivisen arvion palvelusta sivustollamme, jolloin voi välttyä esimerkiksi huonolta kaupalta tai sitten löytää varsinaisen helmen verkon ihmeellisen maailman syövereistä.

  Rakennetaan verkkokauppa Neve -teeman avulla

  Digishop
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (1)

  3.6
  0% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  2
  Palvelu
  rating
  2
  Hinnoittelu
  rating
  8
  Toimitus
  rating
  2

  Kaikki arvostelut

  Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

  Ei oota myydään

  Hinta houkutteleva. Tilausvahvistus tulee saman tien. Tuotteita tuskin koskaan. Asiakaspalvelu ei vastaa sähköposteihin eikä MAKSULLISEEN puhelimeen. Ei oota myyvä olemattoman asiakaspalvelun omaava puoti.

  : Janne Suhonen02-03-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  3.5
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Digishop

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Digishop luotettava yritys?

  Digishop on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 3.6/10 tähteä, ja asiakkaista 0% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Digishop tarjoaa?

  Digishop on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Elektroniikka.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Fikk du et positivt inntrykk av tilbakemeldingene og anmeldelsene? Om ja kan du registrere en bestilling på Digishop's side med sikkerhet. Om kan du finne mange andre merker og selskaper å velge mellom på vår side!