Cupshe

Kaikki arvostelut

Cupshe

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Cupshe

Etsitkö sinä muotia ja vaatteita talven lomamatkoja varten tai jo seuraavaan kesälomaa varten? Monet meistä käyvät kivijalkakaupoissa shoppailemassa mutta siellä kausivaatteet tulevat myyntiin juuri ennen todellisen kauden alkua. Onneksi vaatteiden verkkokaupat ovat nykyajan trendi ja niiden määrä on koko ajan kasvussa. Näistä kaupoista voit yleensä löytyy kaikkien kausien tuotteita ja voit myös shoppailla tiettyihin tuotteisiin erikoistuneissa verkkokaupoissa. Miten verkkokauppojen valtavasta valikoimasta voi löytää itselleen juuri sopivan verkkokaupan. Hyvä tapa tutustua kauppoihin on lukea toisten shoppaajien kokemuksia. Toisen shoppailijan kirjoittama arvostelu kertoo yleensä, miten tuotteiden tilaaminen on onnistunut ja onko muu palvelu ollut hyvää. Voit myös tutustua erilaisiin muodin verkkokauppoihin meidän Suomiarvostelut sivuilla, jossa kerromme lisätietoa eri yritysten palveluita ja tuotteista. Tällä sivulla kerromme Cupshe verkkokaupasta ja sen valikoimasta. Käymme läpi verkkokaupan tilausprosessin ja miten saat yhteyden asiakaspalveluun, jos sinulla tulee kysyttävää. Tämän jälkeen voit tehdä oman päätöksen haluatko ostaa tuotteita Cupshe verkkokaupasta.

Tieto Cupshe
Cupshe on yritys ja brändi, joka on keskittynyt rantavaatteiden myyntiin. Yritys on perustettu vuonna 2015 ja siitä asti yrityksen ympärille on rakentunut yhteisö, jonka tavoitteena on luoda tyylikästä muotia ja mukavuutta pukeutumiseen. Tuotteet suunnitellaan, ottaen huomioon erilaiset vartalotyypit ja valikoimassa on edullisia ja laadukkaita tuotteita kaikille. Yrityksellä on työntekijöitä noin 37 ja sen liikevaihto on noin 7 miljoonaa dollaria.

Tuotteet ja palvelut Cupshe
Cupshe verkkokaupasta löydät laajan valikoiman vaatteita ja muotia rannalle ja lomalle. Valikoimassa on eri tyylisiä bikinejä ja bikinisettejä ja muodikkaita uimapukuja. Lisäksi verkkokaupassa on kesämekkoja, kesään sopivia kevyitä vaatteita ja asuja, sandaaleja ja kenkiä, asuja kurvikkaille naisille sekä urheiluvaatteita kuten legginsejä, verryttelyhousuja ja urheiluliivejä. Kaupasta on myös ostettavissa kellukkeita ja lasten rantaleluja. Tuotteita voi selata eri kategorioissa sekä hakea alennusten ja muiden tarjousten kautta.

Tuotteiden ostaminen on helppoa ja voit ennen tilaamista luoda asiakastilin verkkokauppaan, jonka avulla saa lisäetuja pisteiden ja muiden jäsentarjousten muodossa. Tuotteet voi kuitenkin ostaa ilman tilin perustamista. Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin ja siirry kassalle. Valitse tuotteiden koko, väri ja muut valinnat ja siirry sen jälkeen kassalle viimeistelemään tilaus. Tilauksen voi maksaa eri maksutapojen avulla, joita ovat yleisimmät luottokortit, Google Pay, After Pay, Apple Pay sekä PayPal. Tilauksille voi valita vain yhden toimitustavan Suomeen, Express toimituksen. Express toimitus maksaa keskimäärin 16 dollaria ja se tilaus toimitetaan 5-9 työpäivän kuluessa. Toimitustavat voivat vaihdella kuitenkin kaupan käytäntöjen mukaisesti. 

Cupshe verkkokaupassa on käytössä tietosivu, jossa on kategoriat kaikkeen verkkokaupassa toimimiseen liittyen. Voit tarkistaa tilausprosessin ja muut asiat sekä hakea tietoa tuotteiden koosta ja oikean koon löytämisestä. Tällä voit myös seurata tilaustasi seurantatyökalun avulla. Asiakaspalveluun voit olla yhteydessä joko live-chatin, sähköpostin, puhelin tai verkkolomakkeen avulla. Puhelinpalvelu on avoinna 9-15 EST ja live-chat on käytössäsi 24/7.

Suositukset, valitukset ja vinkit Cupshe
Oletko sinä ostanut tuotteita Cupshe verkkokaupasta. Jos olet, niin me SuomiArvostelut sivuilla kuulisimme mielellämme sinun kokemuksista. Kaikki palaute on arvokastat ja se auttaa muita käyttäjiä, jotka ovat ajatelleet ostaa tuotteita kyseisestä kaupasta, tekemään oikean päätöksen. Voit myös itse lukea toisten käyttäjien kommentteja ja vertailla vastaavia yrityksiä sivuillamme. Yritysten vertaileminen kannattaa ja sen avulla voit löytää itsellesi kaikkein parhaimman verkkokaupan ja parhaat tarjoukset. Suosittelemme, että käyt verkkokaupassa lukemassa tarkasti toimitus. ja käyttöehdot, jotta voit olla varma mitä sinun pitää huomioida kun tilaat tuotteita verkkokaupasta.