SuomiArvostelut

  Arvostelut 24hshop

  Arvostelut 24hshopista
  Onko jotain elektroniikkaan liittyvää kadoksissa ja pitäisi tilata lisää? Haluatko antaa kivan elektronisen lahjan ystävällesi, mutta et tiedä, mistä voisi hankkia moisen edullisesti. Pitääkö päivittää puhelintarvikkeita, kun sait itsellesi uuden puhelimen? Pitääkö muutenkin päivittää tietokonetarvikkeita jotenkin? 24hshop verkkokauppa voisi olla vastaus kysymyksiisi. Mutta, miten hyvin tämä verkkokauppa palveleekaan sinua? Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, miten se on pärjännyt ja kannattaako sieltä tilata.

  24hshopista
  24shop tarjoaa elektroniikkaa ja kyseinen yritys vaikuttaa Suomen lisäksi myös Ruotsissa (24.se), Norjassa (24hshop.no) ja Tanskassa (24hshop.dk). Alun perin yritys tulee Ruotsista (24 se Sverige AB) ja se perustettiin Kalmarissa 1. elokuuta 1992. Tämän konsernin sisällä toimii myös seitsemän muuta kenkäkauppaa Smoolannissa ja Blekingessä. Itse verkkokauppa aloitti toimintansa jo vuonna 2004 kuulemma kellarihuoneistossa yhden työntekijän avulla. Nykyään 24hshopilla on 10 kokopäiväistä työntekijää eli kaiken kaikkiaan 50 työntekijää ja 400000 asiakasta. Verkkokauppa perustettiin, koska tuohon aikaan ei ollut edullisia elektroniikkalaitteita myyviä yrityksiä, joten yrityksen motoksi on vakiintunut: ”Miksi maksaisit enemmän kuin tarvitsee”. Verkkokauppa ajaa kustannuksia alas tilaamalla suuria määriä tuotteita bulkkina suoraan tuottajilta EU:sta, Aasiasta ja Ruotsista. Lisäksi verkkokauppa myy tuotteitavain Internetin kautta, joten ei synny liiketiloihin liittyviä kustannuksia. Asiakaspalvelu toimii sähköpostiosoitteessa: support@24hshop.fi 24shopilla löytyy sivuliike Suomessa osoitteesta Eteläesplanadi 24, 00130 Helsinki, Suomi ja sen Y-tunnus on: 2508227-6

  24hshopin tuotteet ja palvelut
  24shopin verkkokauppa jakaantuu kahdeksaan pääkategoriaan: matkapuhelinvarusteet, koti & vapaa-aika, tietokonetarvikkeet, ääni & kuva, mustepatruunat/värikasetit, muistikortit, lukulaite-varusteet ja poistomyynti. Matkapuhelinvarusteissa on edustettuina kaikki merkittävimmät puhelinmerkit lisävarusteineen, kuten näytönsuojat, panssarilasit ja vaikkapa kaiuttimet. Koti ja vapaa-aika kategoriasta löytyy kaikki merkittävimmät elektroniikkatuotteet kuun ja auringon väliltä, kuten kuntoilutuotteet, lelut ja pelit, hyvinvointi, hauskat vempaimet, paristot ja laturit, auton varusteet, sähkötuotteet, valaistus, keittiökoneet, hälytyslaitteet ja turvallisuus, siivous & vaatehuolto, kellot, toimisto ja taiteilijatarvikkeet, työkalut & puutarha ja muut sesonkituotteet. Multimedia kameroineen äänineen ja kuvineen on myös edustettuna verkkokaupassa, sillä esimerkiksi löytyy runsaasti valokuvatarvikkeita ja Gopro-lisävarusteita. Lisäksi etusivulta löytyy bestsellerit, tarjoustuotteet ja tuotteet, jotka ovat nyt kuuminta mahdollista vakoilulaseista vatsalihaksien treenilaitteisiin. Verkkokaupassa onnistuu maksaminen kaikilla yleisimmillä pankeilla sekä luotto- että pankkikorteilla.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit 24hshopista
  Miten hyvin tämä verkkokauppa toimikaan? Olitko tyytyväinen saamaasi palveluun? Tuliko paketti perille helposti ja nopeasti? Saitko vastauksen esittämiisi kysymyksiisi? Olivatko tilaamasi tuotteet korkealaatuisia ja edullisia samaan aikaan? Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla mielipiteen tästä palvelusta, koska aitojen mielipiteiden tietäminen siitä palvelusta on enemmän kuin tärkeätä. Rehellisen arvion avulla käyttäjät tietäisivät siten aidosti, kannattaako käyttää aikaa tähän. Arvionne merkitsisi muille käyttäjille varsin paljon näistä syistä.

  Pyöräilijän verkkokaupat - Top 3

  24hshop
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (1)

  4
  0% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  2
  Hinnoittelu
  rating
  2
  Toimitus
  rating
  2

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  leveransen/ betalnig

  Jag förstår inte 3,45 Eur
  Betalningen lyckas inte via Nordea Mastergard
  Jag försökte 2 kort'

  Beställningen fungerade bra och Klarna är känd för mig.

  Leveransen fungerar inte så som har jag väntat

  : reino stenberg02-03-2021
  reino stenberg02-03-2021

  se på ovanför

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  4
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa 24hshop

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko 24hshop luotettava yritys?

  24hshop on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 4/10 tähteä, ja asiakkaista 0% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja 24hshop tarjoaa?

  24hshop on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Elektroniikka.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä 24hshop-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.