SuomiArvostelut

  Arvostelut Berrylook

  Kiinnostaako sinua naisten vaatteet ja muut korut? Tarvitsetko kesää varten uusia vaatteita, kuten uimashortseja, bikineitä ja kesämekkoja? Oletko muuten vain kiinnostunut vaatteista tietyllä visiolla ja tyylillä? Kaipaatko nopeaa verkkokauppaostostuokiota? Siinä tapauksessa Berrylook voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkopalvelusta, ja näe ja löydä vastaus kysymykseen, onko tämä verkkokauppa kelvokas ja riittävä vastaamaan tarpeisiisi.

  Berrylookista

  Berrylook on verkkokauppa, joka myy vaatteita, ja jonka omistaa hongkongilainen yritys, jonka nimi on Sunjoy Technology ja jonka osoite on: unit 04,7/F Bright Way Tower no. 33 mong kok rd HK. Sen asiakaspalvelun sähköposti on service@berrylook.com ja sen affiliate-ohjelman sähköposti on affiliate@berrylook.com, mihin on ilmaista liittyä ja jolla saa komissiota tietystä määrästä tuotteita, joita asiakkaat tilaavat. Berrylook tukee yleisimpiä pankki- ja maksukortteja ja se tarjoaa myös postiennakkoa (COD), jolloin voi maksaa tilauksen, kun tavarat on toimitettu.

  Berrylookin tuotteet ja palvelut

  Berrylook tarjoaa ennen kaikkia naisille naisten vaatteita, toppeja, korkokenkiä, mekkoja, hameita, sukkahousuja, alusvaatteita, teepaitoja ja vaikka mitä vaatteisiin liittyvää. Itse etusivulta löytyy tuotekategoriat sekä näytetään tarjoustuotteita ja sellaisia tuotteita, jotka ovat niin sanotusti kuumia tuotteita. Mekoista löytyy esimerkiksi kasuaaleja mekkoja, maxi-mekkoja, shift-mekkoja, luistelijatyyppisiä mekkoja ja ihon myötäisiä mekkoja tai ihonmyötäisiä mekkoja. Lisäksi löytyy uimavaatteita, kuten bikineitä, uimashortseja, tunikaa, kimoroja ja kokovartalouima-asuja. Kaikki yleisimmät kenkämallit löytyvät tästä verkkokaupasta korkokengistä juoksukenkiin ja saapikkaisiin. Verkkokauppa lajittelee myös tuotteita sen perusteella minä päivänä ne tulee, jolloin esimerkiksi löytyy joka viikonpäivälle uusia tuotteita, joita on tullut itse verkkokauppaan. Löytyy myös koruja, kuten sormuksia, kaulakoruja, rannekoruja jne ja myös alusvaatteita. Miehillekin löytyy oma tuotekategoria, josta löytyy esimerkiksi teepaitoja, farkkuja, kauluspaitoja, huppareita, vöitä, hattuja ja takkeja ja vastaavia tuotteita.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Berrylookista
  Löysitkö haluamasi tästä verkkokaupasta? Tuliko toimitus perille nopeasti ja ammattitaidolla? Olitko tyytyväinen tämän verkkokaupan palveluihin ja tuotteisiin? Tuliko vaatetarpeet tyydytettyä ja samalla sait vaatteet ja vastaavat ostettua ja muut iloisiksi. Toimiko palvelu, kuten se pitikin, eikä ilmennyt mitään hampaan koloon? Suomiarvostelut haluaisi tietää arvokkaan mielipiteesti ja käyttäjäkokemuksesi tästä palvelusta, koska mielipiteesi merkitsee jotain ja sen avulla monet muut palvelua tai tuotetta tilaamisaikeissa olevat saisivat rehellisen mielipiteen asiasta, jolloin he tietäisivät kannattaako sijoittaa sekä aikaa että rahaa siihen.

  K-Ruoka-verkkokauppa

  Berrylook
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Berrylook

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Berrylook luotettava yritys?

  Berrylook on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Berrylook tarjoaa?

  Berrylook on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Berrylook-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.