Berrylook

Kaikki arvostelut

Berrylook

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Berrylook

Kiinnostaako sinua naisten vaatteet ja muut korut? Tarvitsetko kesää varten uusia vaatteita, kuten uimashortseja, bikineitä ja kesämekkoja? Oletko muuten vain kiinnostunut vaatteista tietyllä visiolla ja tyylillä? Kaipaatko nopeaa verkkokauppaostostuokiota? Siinä tapauksessa Berrylook voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkopalvelusta, ja näe ja löydä vastaus kysymykseen, onko tämä verkkokauppa kelvokas ja riittävä vastaamaan tarpeisiisi. 

 

Berrylookista

Berrylook on verkkokauppa, joka myy vaatteita, ja jonka omistaa hongkongilainen yritys, jonka nimi on Sunjoy Technology ja jonka osoite on: unit 04,7/F Bright Way Tower no. 33 mong kok rd HK. Sen asiakaspalvelun sähköposti on service@berrylook.com ja sen affiliate-ohjelman sähköposti on affiliate@berrylook.com, mihin on ilmaista liittyä ja jolla saa komissiota tietystä määrästä tuotteita, joita asiakkaat tilaavat. Berrylook tukee yleisimpiä pankki- ja maksukortteja ja se tarjoaa myös postiennakkoa (COD), jolloin voi maksaa tilauksen, kun tavarat on toimitettu.

 

Berrylookin tuotteet ja palvelut

Berrylook tarjoaa ennen kaikkia naisille naisten vaatteita, toppeja, korkokenkiä, mekkoja, hameita, sukkahousuja, alusvaatteita, teepaitoja ja vaikka mitä vaatteisiin liittyvää. Itse etusivulta löytyy tuotekategoriat sekä näytetään tarjoustuotteita ja sellaisia tuotteita, jotka ovat niin sanotusti kuumia tuotteita. Mekoista löytyy esimerkiksi kasuaaleja mekkoja, maxi-mekkoja, shift-mekkoja, luistelijatyyppisiä mekkoja ja ihon myötäisiä mekkoja tai ihonmyötäisiä mekkoja. Lisäksi löytyy uimavaatteita, kuten bikineitä, uimashortseja, tunikaa, kimoroja ja kokovartalouima-asuja. Kaikki yleisimmät kenkämallit löytyvät tästä verkkokaupasta korkokengistä juoksukenkiin ja saapikkaisiin. Verkkokauppa lajittelee myös tuotteita sen perusteella minä päivänä ne tulee, jolloin esimerkiksi löytyy joka viikonpäivälle uusia tuotteita, joita on tullut itse verkkokauppaan. Löytyy myös koruja, kuten sormuksia, kaulakoruja, rannekoruja jne ja myös alusvaatteita. Miehillekin löytyy oma tuotekategoria, josta löytyy esimerkiksi teepaitoja, farkkuja, kauluspaitoja, huppareita, vöitä, hattuja ja takkeja ja vastaavia tuotteita.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit Berrylookista
Löysitkö haluamasi tästä verkkokaupasta? Tuliko toimitus perille nopeasti ja ammattitaidolla? Olitko tyytyväinen tämän verkkokaupan palveluihin ja tuotteisiin? Tuliko vaatetarpeet tyydytettyä ja samalla sait vaatteet ja vastaavat ostettua ja muut iloisiksi. Toimiko palvelu, kuten se pitikin, eikä ilmennyt mitään hampaan koloon? Suomiarvostelut haluaisi tietää arvokkaan mielipiteesti ja käyttäjäkokemuksesi tästä palvelusta, koska mielipiteesi merkitsee jotain ja sen avulla monet muut palvelua tai tuotetta tilaamisaikeissa olevat saisivat rehellisen mielipiteen asiasta, jolloin he tietäisivät kannattaako sijoittaa sekä aikaa että rahaa siihen.