Belle Wholesale

Kaikki arvostelut

Belle Wholesale

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Belle Wholesale

Ostoksien tekeminen netissä alkaa pikkuhiljaa olemaan arkipäivää monille meistä. Jopa allekirjoittanut itse, joka aikanaan suhtautui nihkeästi nettikauppaan, on jo siirtänyt suurimman osan ostoksistaan verkkokauppoihin. Erityisesti suosiota näyttää saaneen vaatteiden ostaminen netissä. Toki vaatteiden hypisteleminen kivijalkakaupan henkarissa on sekin mukavaa, mutta monet kuluttajat näyttävät päättäneen, että nettishoppailun helppous voittaa vaatekauppareissun viehätyksen. Jos kuulut näiden kuluttajien joukkoon, olet varmasti huomannut, että netti on pullollaan vaatekauppoja ja omiin tarpeisiin sopivan löytäminen on siksi välillä hieman kinkkistä: yksi kauppa on liian kallis, toinen liian tylsä ja kolmannella on kohtuuttomat toimitusajat. Me emme voi valitettavasti päättää puolestasi, mikä on paras vaatekauppa netissä. Voimme vain esitellä sinulle mahdollisimman monta yritystä ja toivoa, että joku niistä sopii tarpeisiisi. Emme halua kuitenkaan ryhtyä arvostelemaan yrityksiä; sen jätämme lukijoidemme tehtäväksi. Olemme siksi jättäneet oheen kommenttipalstan, jolta voit lukea arvosteluja Belle Wholesalesta, joka on naistenvaatteita myyvä verkkokauppa. Tässä yhteenvedossa saat tietää, mistä Belle Wholesalen (jonka nimi kirjoitetaan toisinaan yhteen ja toisinaan erikseen) liiketoiminnassa on todella kyse.

Tietoa Bellewholesalesta
Bellewholesale on harjoittanut liiketoimintaa vuodesta 2015 alkaen. Kyseessä on naisten muotialan verkkokauppa, jonka sivustodesign on verkkovaatekaupoissa aiemmin asioineelle todennäköisesti hyvin tutun oloinen. Sivuston pohjana on nimittäin käytetty samaa templaattia kuin monien muidenkin firmojen vastaavilla sivuilla. Sen sijaan Belle Wholesale pyrkii erottumaan joukosta vaatedesignin avulla. Yritys markkinoi itseään yhtäältä hinnoittelun, toisaalta rohkeiden designien avulla. Hetki sitten mainitulla kommenttipalstalla kuulisimme myös mielellämme oman mielipiteesi siitä, kuinka hyvin yritys täyttää markkinoinnissaan tekemänsä lupaukset. Täyttääkö yritys lupauksensa vai onko kaikki pelkkää markkinointistrategiaa?

Bellewholesalen tuotteet ja palvelut
Bellewholesalen tuotteen on jaoteltu pääasiassa sen mukaan, mihin kehon osaan tietty vaate kuuluu. Näin sanottuna toteamus kuulostaa kenties hieman hassulta, mutta juuri siitä on Bellewholesalen kategorisoinnissa kyse: jalkoihin menevät vaatteet saavat yhden osaston, yläruumiin peittävät vaatteet toisen. Myös mekot ovat osasto jo itsessään, joten niiden ystävien on suoraviivaista löytää tarvitsemansa tuotekategoria. Muut merkittävimmät tuoteosastot muodostuvat kengistä sekä asusteista. Mielenkiintoisena poikkeuksena suhteessa kilpailijoihin mainittakoon se, että urheiluvaatteet ovat Bellewholesalen palvelussa oma kategoriansa. Kuten vaatteita myyvillä verkkokaupoilla on tapana, on myös Bellewholesalella muutama erikoisosasto. Näiden kautta on mahdollista etsiä kausikohtaisia alennuksia, trendaavia tuotteita tai vaikkapa jokaisen tuoteluokan vaihtoehtoja valmistajan mukaan. Trendaavien tuotteiden erottelun perusteella on pääteltävissä, että Bellewholesalen johdossa on jossain vaiheessa kysytty kysymys: Miten seurata trendejä?

Bellewholesalen toimitusehdot
Bellewholesale toimittaa tuotteitaan koko maailmaan. Näin ollen myös Suomeen on tuotteita mahdollista saada, vaikkei kyseessä suomalainen firma olekaan. Jos olet kiinnostunut Bellewholesalen tuotteista, kannattaa ehdottomasti tarkastaa ajankohtaisimmat toimitusehdot yrityksen omasta verkkokaupasta. Sanottakoon tässä kuitenkin, että toimituksen toteutuminen käytännössä riippuu paljolti siitä, missä asiakas asuu ja millaisen tilauksen hän tekee. Jos tilauksen kanssa on ongelmia, on Bellewholesalella myös asiakaspalvelu, johon voi olla yhteydessä useita eri kanavia pitkin.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Bellewholesalen asiakkailta
Vaatekaupoissakin voi olla kuluttajan markkinat. Näin tosin vain siinä tapauksessa, että me kuluttajat jaamme tietoa keskenämme. Siksi suosittelemme lämpimästi asiakaskommenttien lukemista sivustollamme. Vaikka itselläsi ei olisi vielä kokemuksia tietystä yrityksestä, voit saada arvosteluja lukemalla maanläheisen kuvan yrityksen toiminnasta käytännössä. Ei tokikaan kannata tutustua vain yhteen yritykseen, sillä sivustoltamme löytyy tämänkaltaisia yhteenvetoja ja kommenttipalstoja useista eri muotialan yrityksistä. Jos sinulla on kokemusta jostakin niistä – oli se sitten Belle Wholesale tai joku muu – toivomme, että sinulla olisi muutama minuutti aikaa kirjoittaa kommentti siitä, millainen kokemus kyseisen yrityksen kanssa asioiminen oli. Voit kertoa niin toimituksen kuin tuotteidenkin laadusta. Myös asiakaspalvelun toimivuus kiinnostaa varmasti lukijoitamme. Toivotamme sinulle tsemppiä vaatealan verkkokauppojen vertailuun!