Apuls

Kaikki arvostelut

Apuls

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sissos

Sissos

1 arvostelut

Arvostelut Sissoksesta Haluatko jotain ainutlaatuista sekä metsästykseen että kodinpuolustukseen? Haluatko näyttää j...

Logo Halti

Halti

1 arvostelut

Retkeilyssä on tärkeätä suojella itseään armotonta luontoa ja sen sääelementtejä vastaan oikeaoppisest...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Apuls

Kuntoilu on välttämätön asia ihmiskeholle, jotta se voisi suoriutua parhaiten. Mitä enemmän kuntoilet, sitä enemmän kehostasi alkaa tulla parempi kun teet samaa asiaa joka päivä. Mutta koska ihmisillä ei ole paljoa aikaa heidän kiireisen arkensa takia, he voisivat tarvita hieman apua löytämään laadukkaita kuntoiluvälineitä. Nämä tekevät kuntoilusta helpompaa sekä voit nähdä parempia tuloksia, sillä ne ovat optimoitu käyttöön. Niin pienestä kuin hyppynaru suurempiin laitteisiin kuten juoksumattoihin, laitteiden omaaminen kodissasi voi säästää sinulta paljon aikaa ja rahaa päivittäin. Apuls on verkkokauppa, joka myy kaikkea liittyen kuntoiluun ja harjoitteluun. Mutta kuinka yritys suoriutuu? Onko heidän sivustollaan juuri se tuote, jota etsit? Ovatko heidän laitteensa kestäviä? Toimivatko ne niin kuin niiden pitäisi? Apulsin asiakkaat voivat vastata näihin kysymyksiin parhaiten. He voivat kertoa sinulle lisää, millaisia tämän yrityksen palvelut ovat ja kuinka he kohtelevat asiakkaitaan.

Tietoa Apulsista
Apuls on Tanskan suurin alusta, joka myy kaikenlaisia urheilu- ja kuntoiluvälineitä. Yritys tarjoaa korkean laatuisia laitteita hyvillä ja kohtuullisilla hinnoilla. Apuls myy laajaa valikoimaa tuotteita sekä sisä- että ulkotiloihin kuten vatsalihaspyöriä, nilkkapainoja, tasapainolautoja, tasapainotyynyjä, mattoja, nyrkkeilysäkkejä ja muita nyrkkeilyyn liittyviä tuotteita, hyppynaruja, kuminauhoja, liukutyynyjä, voimistelupalloja, trampoliineja, leuanvetotankoja ja monia muita maissa kuten Tanska, Ruotsi, Suomi, Saksa ja Alankomaat. Nämä ovat vain pieni osa kaikkia heidän tarjoamiaan tuotteita muista lukemattomista tuotteista kuten heraproteiinilisät, pirtelöt, proteiinipatukat, vaaoista, BCAA, vitamiini- ja mineraalilisät, ravistuspullot ja monet muut. Heillä on välineitä, jotka auttavat sinua kuntoilemaan ja rentoutumaan kuten urheiluteipit, polvisuojukset, rannesiteet, joustositeet, shortsit, hierontapallot ja niin edelleen. Apuls myy myös saunahuoneita, diffuusoreja, lämpömittareita ja valoja. Heidän sivustoltaan löydät myös urheilukelloja, digitaalisia kelloja ja älykelloja ja niiden asusteita, joiden avulla voit pitää harjoitteluasi silmällä ja seurata sitä helposti. He tekevät myös osansa antamalla sponsorisopimuksia urheilijoille, urheiluklubeille ja muille, jotka auttavat ihmisiä ympäri maailman. Jotkin järjestöt, joita Apuls on auttanut tähän mennessä, ovat E-market, Co2 Neutralt ja Csr Market.

Apulsin palvelut
Voit ostaa kaikki nämä ja muita tuotteita Apulsin sivustolta ja valita haluamasi tuote ja lisätä sen ostoskoriin. Maksut ovat turvallisia ja suojattuja ja he tarjoavat maksutapoja kuten PayPal, pankkisiirto, MasterCard, VISA ja monia muita. Toimitukset ovat nopeita, useimmiten saat tuotteesi kotiisi jo 1 - 2 työpäivässä, joten voit aloittaa harjoittelun niin nopeasti kuin vain mahdollista. Tuotteet toimitetaan täysin ilmaiseksi, jos tilauksesi arvo on yli 39€. Apulsin sivustolta ostetuilla tuotteilla on myös huikea 365 päivän palautusaika. Jos tunnet, että laatu ei ole standardin mukainen, voit palauttaa sen tämän ajan sisällä. Jos tarvitset apua tuotteen valitsemiseen tai sinulla on kysyttävä palvelusta, voit soittaa asiakaspalveluun tai kirjoittaa heille sähköpostia tai jopa puhua heidän kanssaan reaaliajassa live chatin kautta, jonka löydät heidän sivustoltaan. Yritys keskittyy suuresti asiakkaan kokemukseen. Heidän asiakaspalvelunsa on aina auki, jos haluat selvittää joitakin epäilyjä ostaa juuri ne tuotteet, jotka sopivat sinulle parhaiten.


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Omistatko jo kuntoilutarvikkeita Apulsin sivustolta? Ehkä voisit kertoa meille lisää siitä, mitä ajattelet tuotteesta. Haluaisimme tietää ajatuksesi yrityksestä ja heidän tarjoamastaan palvelusta. Ovatko heidän tuotteensa kestäviä ja tukevia? Toimivatko ne niin kuin niiden pitäisi? Millaisia heidän ravintolisänsä ovat? Ovatko ne maukkaita ja hyödyllisiä treenaamisen kannalta? Luuletko, että ne auttoivat sinua harjoittelussa millään tapaa? Kysyitkö tuotteista tai pyysitkö apua ongelmassa heidän asiakaspalvelustaan? Kuinka hyvin he suoriutuivat tästä tehtävästä? Kerro meille kaikki tämä kirjoittamalla oma asiakasarvostelusi ja voit auttaa muita, jotka epäröivät ostosten tekemistä Apulsilla.

Voit myös vilkaista muita samankaltaisia yrityksiä täällä.