SuomiArvostelut

  Arvostelut Akkukauppa

  Arvostelut Akkukaupasta

  Onko tarvetta akkuihin ja paristoihin liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja haluaisit myös latauskaapelit mukaasi? Kiinnostaako sinua hankkia hieno lahja rakkaallesi koskien joitakin akkuihin liittyvää. Akkukauppa verkkokauppa voisi olla vastaus kysymyksiisi. Mutta, miten hyvin tämä verkkokauppa palveleekaan sinua? Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, miten se on pärjännyt ja kannattaako sieltä tilata.

  Akkukaupasta

  Suomen Akkukauppa on akkuihin, paristoihin erikoistunut verkkokauppa, joka on perustettu vuonna 2005 perustetun nTec Finland Oy:n akkujen, laturien ja paristojen kauppapaikka. Akkukaupan huolto tehdään yhteistyössä Digishopin kanssa, jolloin huollossa voi vaihtaa akun lähes kaikkiin elektronisiin laitteisiin, lisäksi on mahdollista tilata tuotteita ja noutaa ne Digishopista. Akkukaupan asiakaspalvelu toimii seuraavissa numeroissa riippuen tarpeesta ja kysymyksestä: Digishop: 0207 55 90 69, Huolto: 0207 55 90 62, myynti@digishop.fi ja puhelun hinta 8,8 snt/min. Akkukaupalla on viisi myymälää Helsingin Arabiassa ja Herttoniemessä. Lisäksi löytyy Espoosta, Tuusulasta ja Tampereelta myymälä.

  Akkukaupan tuotteet ja palvelut

  Kuten nimestä voi päätellä, akkukauppa on erikoistunut myymään erilaisia akkuja moniin erilaisiin elektronisiin laitteisiin. Esimerkiksi matkapuhelimiin, tabletteihin, kannettavaan tietokoneeseen, kameraan, tai ihan virtapankkeina eli varavirtalähteinä, porakoneeseen, radio-ohjattaviin ja lisäksi työkaluja akun vaihtamiseen. Lisäksi on mahdollista ostaa muun muassa lyijyakkuja, ja li-ion akkukennoja eli erilaisia paristoja latureineen. Lisäksi löytyy latauskaapeleita ja “muut akut” kategoriasta akkuja sähköhammasharjoista mokkuloihin eli pitäisi löytyä lähes jokaiseen tarpeeseen tai makuun akku kuin akku, jopa sähköautoonkin latauskaapeli ja laturi. Akkukauppa toimii Digishop myymälöiden kanssa yhteistyössä, joten akun vaihto onnistuu niiden kautta. Silloin esimerkiksi akun vaihto matkapuhelimeen maksaa noin 25 - 70 euroa riippuen mallista. Akkukauppa tarjoaa ilmaisen toimituksen, mikäli tilaus on yli 50 euroa. Akkukauppa toimii myös yhteistyössä Digishopin ja Macpisteen kanssa yhteistyössä, joten sivustolta pystyy helposti siirtymään heidän verkkosivuille. Akkukauppa on myös edustettuna Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja Youtubessa.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Akkukaupasta

  Löytyikö tästä verkkokaupasta kaikki tarvittava ja sait tarvittavat paristot laitteisiisi? Tuliko tilaus perille nopeasti ja vaivattomasti? Olitko tyytyväinen tämän verkkokaupan tuotteisiin laadun puolesta? Toimiko asiakaspalvelu kuten pitikin ja sait vastauksen kysymykseesi? Toiko verkkokauppa hymyn huulillesi sekä kumppanillesi ja shoppailu oli itse asiassa varsin mukavaa? Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla mielipiteen tästä palvelusta, koska aitojen mielipiteiden tietäminen siitä palvelusta on enemmän kuin tärkeätä. Rehellisen arvion avulla käyttäjät tietäisivät siten aidosti, kannattaako käyttää aikaa tähän. Arvionne merkitsisi muille käyttäjille varsin paljon näistä syistä.

  #neuvottelija 37 - Verkkokauppojen videosisältöbuumi (Nora Huovila)

  Akkukauppa
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (1)

  6.6
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  6
  Hinnoittelu
  rating
  8
  Toimitus
  rating
  2

  Kaikki arvostelut

  Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

  Toimitua

  Tilasin vuosi sitten porakoneen akun jota jouduin odottelemaan viikko tolkulla, aina kun kysyin että missä viipyy sain monenlaisia selityksiä.
  Nyt vuodenvaihteessa akku sippas eikä pidä enää virtaa, tilasin 7 viikkoa sitten uuden akun jota ei ole kyllä tullu vieläkään. En tiedä minkälaiset takuut näillä on kun missään ei näe takuuehtoja.
  Mutta toimitus on kyllä surkeaa jos haluaa akun nopeasti niin ei kyllä onnistu

  : Tarmo Tuomikoski08-04-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  6.5
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Akkukauppa

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Akkukauppa luotettava yritys?

  Akkukauppa on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 6.6/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Akkukauppa tarjoaa?

  Akkukauppa on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Elektroniikka.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Fikk du et positivt inntrykk av tilbakemeldingene og anmeldelsene? Om ja kan du registrere en bestilling på Akkukauppa's side med sikkerhet. Om kan du finne mange andre merker og selskaper å velge mellom på vår side!