Ador

Kaikki arvostelut

Ador

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Ador

Kukapa ei haluaisi olla tyylikäs? Jos kuulut niihin ihmisiin, joille tyyli ja muoti ovat tärkeitä asioita, olet varmasti jo käyttänyt runsaasti aikaa erilaisia verkkokauppoja vertaillen. Etenkin vaatteita myyviä verkkokauppoja on nykyään pilvin pimein, mikä on tietysti hyvä asia valinnanvaran näkökulmasta, mutta huomattavasti huonompi informoidun valinnan tekemisen kannalta. Tämän yhteenvedon vaatekaupasta nimeltä Ador on tarkoitus helpottaa ongelmaa hieman. Tekstissä kerromme, mikä on Ador ja miten sen kanssa voi asioida. Emme kuitenkaan ota kantaa siihen, onko Ador hyvä yritys. Sen tehtävän olemme delegoineet teille, lukijat hyvät. Olemme jättäneet tämän tekstin viereen tilan, johon voitte vapaasti käydä kirjoittamassa näkemyksenne Adorista ja sen harjoittamasta liiketoiminnasta. Siten tälle sivulle syntyy pitkä lista Adorin asiakkaiden jättämiä arvosteluja, jonka perusteella itse kukin voi vetää omat johtopäätöksensä ja päättää, sattuuko Ador olemaan juuri omiin shoppailutarpeisiin vastaava vaatekauppa netissä.

Tietoa Adorista
Ador on naisten muodille omistautunut verkkokauppa. Tässä tekstissä viitataan paikoin Adoriin yrityksenä, joskin virallisesti yritys kulkee nimellä "Chaoyang District Da YI goods store" ja sen päämaja sijaitsee Changchunin kaupungissa Koillis-Kiinassa. Ador on siten teoriassa vain verkkokaupan nimi. Asiakkaan kannalta tällä ei kuitenkaan ole suurta merkitystä. Yritys toimii maailmanlaajuisesti ja toimittaa lähestulkoon jokaiseen maahan muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Ador on määrittänyt itselleen tavoitteen, että jonakin päivänä he haluavat pystyä palvelemaan ketä tahansa, missä tahansa. Markkinoinnissaan Ador alleviivaa niin tilausaikoja kuin hintojaankin. Myös tuotteiden laatua ja muodikkuutta korostetaan. Saadaksesi tietää, onko kyseessä pelkkää markkinoinnin aiheuttamaa hypetystä vai onko yrityksen takana todellista laatua, voit tutustua jo mainittuihin asiakasarvosteluihin sivustollamme.

Adorin tuotteet ja palvelut
Viimeisenä Adorin itsensä korostamana näkökohtana mainittakoon sen tuotevalikoima, jota yritys itse kuvaa hyvin kattavaksi. Huomionarvoista on, että lähes kaikki Adorin myymät vaatteet on suunniteltu naispuolisille asiakkaille. Miehillekin on kuitenkin varattu pieni nurkkaus, josta löytyy miehiseen makuun sopivia tuotteita, kuten takkeja ja miesten malliin leikattuja housuja. Tuotevalikoimaa voi selata tuoteryhmien mukaan sivustolla, joka seuraa pitkälti verkkokaupoille – etenkin vaatealan verkkokaupoille – tyypillistä standardia ja on käytettävissä myös suomen kielellä, joskin sivuston käännöstä ei ole viety vielä täysin loppuun asti eikä sille ole tehty kotoistamista lainkaan. Tarjolla on muun muassa naisten yläosia t-paidoista puseroihin. Näistä jälkimmäiset on eroteltu muista yläosista täysin omaksi kategoriakseen. Puserokategoriasta löytyy myös virkattuja puseroita sekä mekkoja. Ulkovaatteet ovat nekin saaneet oman osastonsa Adorin verkkosivuilta. Ador myy myös jonkin verran lastenvaatteita. Poikkeavaa suhteessa kilpailijoihin on se, että Ador ei ole varannut erillisiä osastoja alennus- ja kausituotteille, vaan ne on ripoteltu tavanomaisten tuotekategorioiden sekaan. Toimitusajoista mainittakoon, että ne voivat vaihdella suuresti. Tämä johtuu etupäässä siitä, että kyseessä on kansainvälisesti toimittava yritys, jonka logistiikkaketju on sen takia monitasoinen eikä tuotteita ole mahdollista saada jokaiseen maailmankolkkaan samassa ajassa.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Adorin asiakkailta
Koska Ador mainostaa itseään muun muassa nopeilla toimitusajoillaan, kiinnostaisi meitä ja varmasti myös jälkeesi sivustollemme saapuvia lukijoita tietää, toteutuvatko lyhyet toimitusajat käytännössä. Voit kertoa meille mielipiteesi oheisella kommenttipalstalla, mikäli olet jo ehtinyt tilaamaan vaatteita Ador-verkkokaupasta. Toimitusaikojen lisäksi voit kertoa myös vaatteiden laadusta, asiakaspalvelusta tai mistä tahansa muusta mielestäsi tärkeästä seikasta. Jos sen sijaan et vielä tiedä, millainen kokemus Adorin kanssa asioiminen todellisuudessa on, voit lukea muiden lukijoidemme jättämiä arvosteluja. Lukemalla muiden ihmisten kokemuksia voit saada lähes omaa kokemustietoa vastaavan käsityksen siitä, minkä laatuinen verkkokauppa Ador on.