Surfshark

Kaikki arvostelut

Surfshark

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo RusVPN

RusVPN

0 arvostelut

Arvostelut RusVPN:stä Haluatko salatun Internet-yhteyden, mutta et ole varma oikein, mistä sellaisen voisi oikeastaan saada? Haluatko ti...

Logo F-Secure

F-Secure

0 arvostelut

Maailman mukana muuttuvat myös rikollisuuden muodot. Siinä, missä entisaikoina avan kansalaista saattoivat piinata taskuvarkaat, on ...

Logo NordVPN

NordVPN

0 arvostelut

Uusia keksintöjä seuraavat valitettavasti myös uudet rikollisuuden muodot. Maailmassa on aina ollut ja tulee olemaankin se kansanosu...

Logo Elisa

Elisa

0 arvostelut

Elisa on operaattori, joka tarjoaa puhelin- ja nettiliittymiä, puhelimia ja muita laitteita sekä kattavan viihdepalvelun. Elisan asiakkaa...

Surfshark

Käytämme internetiä joka päivä useita tunteja ja monilla eri laitteilla. Käytämme sitä niin puhelimella, tietokoneella, TV:llä kuin myös tabletillamme. Internet mahdollistaa monien asioiden tekemisen helpommin kuin koskaan, mutta siitä voi myös olla haittoja, jos et tiedä mitä olet tekemässä. Esimerkiksi, Wi-Fi verkossa ollessaan joku saattaa yrittää kalastella sinun tietojasi. VPN ja viruksentorjuntaohjelmat auttavat sinua suojaamaan itsesi, tietokoneesi ja identiteettisi. Näitä tarjoavia yrityksiä on kuitenkin todella monia. Yksi niistä on SurfShark. Voit lukea Suomiarvostelujen sivuilta kokemuksia tietoturvayrityksistä. Näin löydät sinulle sopivan yrityksen, johon voit luottaa ja jonka palvelut vastaavat sinun tarpeitasi.
 
Mikä Surfshark on?
Surfshark on VPN-palveluita tarjoava hollantilainen tietoturvayritys. Se on perustettu vuonna 2018. Surfshark toimii useassa eri maassa ja useilla eri kielillä. Surfshakin missio on antaa ihmisille täysi kontrolli heidän digitaalisista elämistään. Heidän tavoitteenansa on tehdä digitaalisesta turvallisuudesta kaikille saatavilla olevaa. Surfsharkin palvelut ovat saatavilla hollannin lisäksi muun muassa englanniksi, ranskaksi, tanskaksi, italiaksi ja turkiksi. Vuonna 2020 CNN nimesi Surfsharkin vuoden parhaaksi VPN-palveluksi.
 
Mitä hyötyä VPN:stä on?
VPN tulee sanoista ”virtual private network”. VPN suojaa verkkoyhteyttäsi etenkin Wi-Fi-verkoissa. Sen tavoitteena on suojata sinun yksityisyyttäsi, kun surffailet verkossa. Ideana on, että yhdistäessäsi internetiin, yhteytesi menee ensin VPN:ään ja vasta sitä kautta verkkoon. Näin siis sinun oma IP-osoitteesi ei näy, vaan IP-osoitteena näkyy VPN:än IP-osoite. Tämä siis suojaa sinun yksityisyyttäsi sekä esimerkiksi sijaintitietojasi. VPN-palvelimen käyttö on täysin laillista. Onko se sitten todella luotettava? VPN-yhteyden luotettavuus ja turvallisuus riippuu siitä, minkälaisia suojauksia palvelua tarjoava yritys käyttää.
 
Miten Surfshark VPN ostetaan?
Surfshark VPN-palvelun voi ostaa heidän verkkosivuiltaan. Sinulla on valittavissa kolme erilaista tilausvaihtoehtoa: 1 kuukauden, 24 kuukauden tai 6 kuukauden tilaus. Kuukausitilaus veloitetaan sinulta joka kuukausi, 6 kuukauden tilaus veloitetaan puolen vuoden välein ja 24 kuukauden tilaus veloitetaan sinulta ostoyhteydessä kerralla ja uudestaan taas kahden vuoden kuluttua. Kuukausihintana kuitenkin kahden vuoden tilaus on edullisin. Keskimääräinen kuukausihinta vaihtelee tilauksesta riippuen noin 2€-10€ välillä.
 
Lisäksi voit halutessasi lisätä ostoon Surfshark One -paketin. Tähän Surfshark One pakettiin kuuluu virustorjunta Surshark Antivirus, datanhallintajärjestlemä Surfshark Alert sekä Surfshark Search, jolla voit piilottaa hakusi hakukoneyrityksiltä.

Kun olet valinnut haluamasi tilausmuodon, sinun tulee luoda tili Surfshark sivustolle. Lopuksi sinun täytyy lisätä maksutiedot. Maksutapoina käy Visa, Amex ja MasterCard luottokortit, PayPal, Google Pay, Amazon Pay ja jotkin kryptovaluutat. Maksu lähtee tällöin valitsemaltasi maksutavalta sopimuksen mukaisesti. Surfshark tarjoaa myös 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tämä siis tarkoittaa, että jos et ole tyytyväinen palveluun, saat rahat takaisin tehdessäsi reklamaation 30 päivän sisällä. Mikäli haluat, voit myös kokeilla palvelua maksutta ennen sen ostamista. Surfshark tarjoaa 7 päivän ilmaisen kokeilun Android, iOS ja macOS -käyttöjärjestelmille.
 
Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä Surfshark -tuotteista ja yrityksestä
Oletko ostanut Surfshark verkkokaupasta tai käyttänyt Surfsharkin VPN -palvelua? Haluaisimme kuulla, oliko kokemuksesi sellainen kuin sen odotitkin olevan. Olivatko ohjelmat laadukkaita? Sujuiko maksu Surfsharkin sivuilla helposti? Toimiko ohjelma tietokoneellasi tai puhelimellasi vaivatta? Kerro meille mielipiteestäsi, arviostasi ja ajatuksistasi Surfsharkiin liittyen. Suomiarvostelut jakaa kuluttajien kokemuksia yrityksistä, jotta muut voivat joko välttää yrityksen kanssa asioimisen tai kokeilla jotain yritystä, jota he eivät ennen ole kokeilleet.
 
Harkitsetko Surfshark VPN:n tai virustorjunnan ostoa? Lue minkälaisia kokemuksia muilla on ollut! Näin saat selville, onko yritys luotettava ja ovatko heidän tuotteensa ja palvelunsa laadukkaita.