PureVPN

Kaikki arvostelut

PureVPN

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo RusVPN

RusVPN

0 arvostelut

Arvostelut RusVPN:stä Haluatko salatun Internet-yhteyden, mutta et ole varma oikein, mistä sellaisen voisi oikeastaan saada? Haluatko ti...

Logo F-Secure

F-Secure

0 arvostelut

Maailman mukana muuttuvat myös rikollisuuden muodot. Siinä, missä entisaikoina avan kansalaista saattoivat piinata taskuvarkaat, on ...

Logo NordVPN

NordVPN

0 arvostelut

Uusia keksintöjä seuraavat valitettavasti myös uudet rikollisuuden muodot. Maailmassa on aina ollut ja tulee olemaankin se kansanosu...

Logo Elisa

Elisa

0 arvostelut

Elisa on operaattori, joka tarjoaa puhelin- ja nettiliittymiä, puhelimia ja muita laitteita sekä kattavan viihdepalvelun. Elisan asiakkaa...

PureVPN

Yhä useammin puhutaan VPN:stä ja miten tärkeä se joissain tilanteissa on. Se ei ole ihme, sillä vaikka internet onkin mahtava väline, piilee siellä myös vaaroja. Tämä pätee etenkin julkisessa Wi-Fi-verkossa selailuun. Tällöin vaarana on, että joku pyrkii kalastamaan identiteettisi tai sijaintitietosi. Tähän voi olla avuksi VPN. Yksi VPN-palvelun tarjoaja on PureVPN. Se on tietoturva-alan toimija, joka tarjoaa VPN-palvelun. Onko PureVPN luotettava? Voit lukea Suomiarvostelujen sivuilta kokemuksia eri digiturvallisuuspalveluita tarjoavista yrityksistä. Näin voit verrata, mikä yritys olisi luotettava ja millä yrityksellä olisi sinun tarpeisiisi paras palvelu.
 
Mikä PureVPN on?
PureVPN on vuonna 2007 perustettu tietoturva-alan toimija. Sen perusti yritys nimeltä GZ Systems. PureVPN:n pääkonttori on brittiläisillä Neitsytsaarilla. Sen perusti pakistanilainen Uzair Gadit. Nykyään, PureVPN:llä on työntekijöitä monesta eri maasta kuten Yhdysvalloista, Isosta-Britanniasta, Ukrainasta ja Pakistanista. Yrityksen tavoitteena on tarjota turvallisia, läpinäkyviä ja kustannustehokkaita ratkaisuja kaikille, jotta internetin käyttö voisi pysyä anonyyminä ja turvallisena. Tänä päivänä PureVPN toimii yli 78 maassa ja se palvelee yli 6500 palvelimella. PureVPN onkin siis laajentunut vuodesta 2007 paljon, sillä aluksi se toimi vain 2 palvelimella.
 
Mitä tuotteita PureVPN tarjoaa?
PureVPN on pääasiassa VPN-palveluun keskittyvä yritys. Se tarjoaa VPN-palvelua yksityishenkilöille ja yrityksille. VPN:stä on sinulle hyötyä, jotta pystyt pitämään identiteettisi salassa, kun surffailet verkossa. Tämä on erityisen hyödyllistä etenkin ollessa yhdistettynä avoimeen Wi-Fi-verkkoon. Lisäksi VPN:n avulla pystyt lataamaan tiedostoja turvallisesti. PureVPN käyttää 20GBit palvelimia sekä AES-256 kryptointia. PureVPN:n VPN-palvelua voi käyttää jopa kymmenellä istunnolla saman aikaisesti. Se toimii Windowsilla, MacOs:lla sekä puhelimissa, joissa on käyttöjärjestelmänä Android tai iOs. Lisäksi siitä on saatavilla lisäosat Chrome-, Firefox- ja Edge-selaimiin. PureVPN:llä on myös 24/7 palveleva asiakastuki.
 
Miten ostan PureVPN VPN-palvelun?
PureVPN palveluita voi ostaa heidän verkkosivuiltaan, jotka ovat myös suomeksi. Voit valita heidän verkkokaupastansa 2 vuoden, 1 vuoden tai 1 kuukauden tilauksen. Näistä 2 vuoden tilaus on kuukausihinnaltaan halvin ja 1 kuukauden tilaus kallein. Kahden vuoden ja yhden vuoden tilaus veloitetaan sinulta kerralla koko ajaksi, kun taas kuukausitilaus veloitetaan kuukausittain. Eri tilausten kuukausittaiset hinnat vaihtelevat alle kahdesta eurosta noin kymmeneen euroon. Hinta riippuu siis siitä, minkä pituisen sopimuksen otat.
 
Voit maksaa PureVPN sivuilla PayPalilla, tavallisimmilla luottokorteilla kuten Visa, MasterCard ja American Express, Google Payllä sekä myös kryptovaluutoilla kuten bitcoinilla. Jos ostat VPN heidän sivuiltaan yksityishenkilönä, on siinä 31 päivän rahat takaisin -takuu. Jos siis haluaisit perua palveluun, koska et ole siihen tyytyväinen, voit reklamoida sen 31 päivän sisällä ostosta ja maksusi hyvitetään. Tämä ei kuitenkaan päde kryptovaluutoilla maksettuihin tilauksiin. Tilauksen voi kuitenkin perua myös myöhemmin niin halutessaan. Tilaus uusiutuu automaattisesti, kunnes peruutat sen PureVPN verkkosivuilla.
 
Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä PureVPN tuotteista ja yrityksestä
Oletko tehnyt tilauksen PureVPN verkkosivuilla tai käyttänyt PureVPN tuotteita? Haluaisimme kuulla, oliko kokemuksesi sellainen kuin sen odotitkin olevan. Onko PureVPN luotettava? Toimiko VPN-palvelu niin kuin sen pitääkin? Sujuiko maksu verkkosivuilla helposti? Entä oletko perunut tilauksesi jostain syystä, miten se onnistui? Kerro meille mielipiteitäsi, ja ajatuksistasi PureVPN yrityksestä. Suomiarvostelut jakaa kuluttajien kokemuksia yrityksistä, jotta muut voivat joko välttää yrityksen kanssa asioimisen tai kokeilla jotain yritystä, jota he eivät ennen ole kokeilleet.
 
Harkitsetko PureVPN -palvelun ostamista? Lue minkälaisia kokemuksia muilla kuluttajilla on ollut yrityksestä! Näin saat tietää, onko yritys luotettava ja ovatko heidän tuotteensa luotettavia ja hyödyllisiä.