CyberGhost

Kaikki arvostelut

CyberGhost

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo RusVPN

RusVPN

0 arvostelut

Arvostelut RusVPN:stä Haluatko salatun Internet-yhteyden, mutta et ole varma oikein, mistä sellaisen voisi oikeastaan saada? Haluatko ti...

Logo F-Secure

F-Secure

0 arvostelut

Maailman mukana muuttuvat myös rikollisuuden muodot. Siinä, missä entisaikoina avan kansalaista saattoivat piinata taskuvarkaat, on ...

Logo NordVPN

NordVPN

0 arvostelut

Uusia keksintöjä seuraavat valitettavasti myös uudet rikollisuuden muodot. Maailmassa on aina ollut ja tulee olemaankin se kansanosu...

Logo Elisa

Elisa

0 arvostelut

Elisa on operaattori, joka tarjoaa puhelin- ja nettiliittymiä, puhelimia ja muita laitteita sekä kattavan viihdepalvelun. Elisan asiakkaa...

CyberGhost

Avoimessa verkossa surffatessa voi olla hyvä suojata identiteettisi VPN-palvelulla. VPN varmistaa, että jos joku yrittää avoimen verkon kautta päästä käsiksi tietoihisi, tekijä ei siinä onnistu. VPN luo erillisen tason yhteyden päälle, joten IP-osoitteesi on suojattu. VPN-palveluntarjoajia on useita ja toimijoita ympäri maailman. Yksi tarjoajista on CyberGhost. Onko CyberGhost luotettava? Onko osto CyberGhostin sivuilta helppoa? Mitkä maksutavat heillä käy? Lue Suomiarvostelujen sivuilta kokemuksia eri digiturvallisuuspalveluita tarjoavista yrityksistä. Näin voit verrata, mikä VPN-palvelu olisi luotettava ja toimii parhaiten. Arvostelujen lukeminen auttaa ostopäätöksen tekemisessä, sillä näin tiedät yrityksestä mahdollisimman paljon.
 
Mikä on CyberGhost?
CyberGhost on vuonna 2011 perustettu tietoturvayritys. Yritys on kehittänyt CyberGhost VPN -palvelun. CyberGhost on perustettu Bukarestissa, Romaniassa ja ensimmäisenä vuonnaan tarjosi palveluaan 67 palvelimella ja 67 000 käyttäjälle. Yritys kasvoi vuosien varrella paljon ja nykyään heidän VPN-palvelunsa on käytössä monissa eri maissa. Yrityksen pääkonttori on kuitenkin edelleen Romanian Bukarestissa. CyberGhostilla tarjoaa VPN-palveluaan tietokoneille, puhelimille, selaimille, älytelevisioille ja pelikonsoleille.
 
CyberGhost VPN ominaisuudet
CyberGhost tarjoaa VPN-palveluja eri laitteille. VPN tulee sanoista ”Virtual Private Network” ja tarkoittaakin siis erillistä verkkoa, jonka tavoitteena on suojata sinun yksityisyyttäsi. VPN luo verkkoyhteytesi päälle niin sanotusti toisen tason, jolloin yhteytesi tulee VPN-palvelun määrittämästä IP-osoitteesta eikä sinun omaan reitittimeen tai osoitteeseesi liitetystä IP-osoitteesta.

CyberGhostin VPN toimii useilla eri laitteilla. Se toimii esimerkiksi Windows ja MacOS -käyttöjärjestelmää käyttävillä tietokoneilla sekä Android- ja iOS -älypuhelimilla. Voit myös ladata sen älytelevisioon tai pelikonsoliin. CyberGhost VPN tarjoaa digitaalisen anonymiteetin, joka suojaa digitaalista jalanjälkeäsi. VPN-palvelun avulla voit myös valita minkä maan internetsisältöä selaat vaihtamalla VPN-yhteyden sijaintia. CyberGhostin VPN-palvelu toimii yli 7500 palvelimella ja yritys tarjoaa 24/7 tukipalvelun ongelmatilanteille.
 
CyberGhostin VPN-palvelun ostaminen
Voit ostaa CyberGhostin VPN-palvelun heidän omilta verkkosivuiltaan ja sitten ladata palvelun haluamallesi laitteelle. Yhtä CyberGhost tilausta voi käyttää maksimissaan seitsemällä laitteella samanaikaisesti. CyberGhostin sivuilta löydät erilaisia tilausvaihtoehtoja.  Tilausvaihtoehdot eroavat kestoiltaan. Lyhyin on kuukausitilaus ja pisin on kolmen vuoden tilaus. Hinnat vaihtelevat noin 2 euron ja 15 euron keskimääräisen kuukausimaksun välillä. Hinta on sitä edullisempi, mitä pidemmän tilauksen otat. Vuositilaukset maksetaan kuitenkin kerralla eikä kuukausiveloituksena. Tilaus tehdään omalla sähköpostiosoitteella, joka toimii myös tilin käyttäjätunnuksena. Maksutapoina CyberGhostin verkkosivuilla käy esimerkiksi PayPal, Visa, MasterCard, Google Pay, Amazon Pay ja jotkin kryptovaluutat.
 
Voit myös halutessasi lisätä tilaukseen lisäpalveluita. CyberGhost tarjoaa muun muassa itse valitun IP-osoitteen ja salasanojen hallintatyökalun. Näistä tulee pieni lisäkustannus tilauksen päälle. CyberGhost tarjoaa 45 päivän rahat takaisin -takuun. Mikäli VPN-palvelu ei vastaa odotuksiasi, voit siis perua oston 45 päivän sisällä ostosta ja saada vielä maksun takaisin.

Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä 360 Total Security tuotteista ja yrityksestä
Oletko ostanut CyberGhostin VPN-palvelun heidän verkkosivuiltaan ja käyttänyt sitä  jollakin laitteellesi? Haluaisimme kuulla, minkälainen kokemuksesi yrityksen kanssa on ollut. Onko heidän VPN-palvelunsa luotettava? Toimivatko ohjelmistot ongelmitta kaikissa laitteissa ja oliko ne helppo ottaa käyttöön? Sujuiko maksu CyberGhostin sivuilla helposti? Entä oletko perunut tilauksesi jostain syystä, miten se onnistui? Kerro meille kokemuksestasi, mielipiteestäsi, ja ajatuksistasi yritykseen liittyen. Suomiarvostelut jakaa kuluttajien kokemuksia yrityksistä, jotta muut voivat joko välttää yrityksen kanssa asioimisen tai kokeilla jotain yritystä, jota he eivät ennen ole kokeilleet.
 
Harkitsetko CyberGhost VPN-palvelun ostamista? Lue minkälaisia kokemuksia muilla kuluttajilla on ollut heidän palvelustaan! Näin saat tietää ennen ostoa, onko yritys luotettava ja heidän palvelunsa toimivia.