DAZN

Kaikki arvostelut

DAZN

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo RusVPN

RusVPN

0 arvostelut

Arvostelut RusVPN:stä Haluatko salatun Internet-yhteyden, mutta et ole varma oikein, mistä sellaisen voisi oikeastaan saada? Haluatko ti...

Logo SF Anytime

SF Anytime

0 arvostelut

Maailma on tiiviimmässä yhteydessä, kuin koskaan ennen. Ihmiset, arjessa käyttämämme laitteet, sähkövoimala...

Logo Vod Base

Vod Base

0 arvostelut

Suoratoistopalveluita on nykyään tuhansia. Moni meistä katsookin sarjoja ja elokuvia pääasiassa netistä eikä per...

Logo OnlineCinema.eu

OnlineCinema.eu

0 arvostelut

Toisinaan on pakko viettää pitkiä aikoja kotosalla – ja joskus peräti yksin. Riippumatta siitä, pakottiko sinut...

DAZN

Oletko sinä live-urheilun ystävä ja haluat seurata useita eri lajeja livenä? Nykyään urheilun katselu vaatii yleensä tilauksen tekemistä, jonkin palveluntarjoajan kanssa. Näitä palveluita riittää useita erilaisia ja jokainen palvelu on ostanut oikeudet erilaisiin lajeihin. Live urheilua pystyy nykyään seuraamaan myös muissa suoratoisto palveluissa, joita löytyy verkosta. Minkälainen palvelu kannattaa hankkia voi aiheuttaa monelle päänvaivaa. Apua voi saada päätöksentekoon kun selvittää, millaisia kokemuksia toisilla käyttäjillä on ollut kyseisistä palveluista. Tällainen arvostelu kertoo sen, mitä ei ehkä löydy palveluntarjoajan sivuilta palautteista tai kysymysten vastauksista. Meidän tavoitteena on, että saat mahdollisimman hyvät tiedot oman päätöksesi tueksi. Tämän takia olemme keränneet sinulle tietoa eri yrityksistä ja niiden palveluista sivuillemme. Tällä sivulla kerromme Dazn yrityksestä ja sen palveluista. Miten voit ostaa Dazn palveluita ja mistä saa apua, jos tulee vastaan ongelmia. Tämä on tärkeää, jotta voit tehdä oman päätöksesi haluatko käyttää kyseisiä palveluita.

Tietoa Dazn
Dazn on urheilun ystävien suoratoistopalvelu, joka antaa enemmän vapautta ja mahdollisuutta kontrolloida sisällön katselua paremmin kuin perinteiset kanavapalvelut. Dazn verkkosivuston tarjoaa yritys nimeltä Dazn Limited, joka on rekisteröity Englantiin ja Walesiin sekä pääkonttori sijaitsee Felthamissa.

Tuotteet ja palvelut Dazn
Dazn tarjoaa live urheilua suoratoistopalveluna kohtuulliseen hintaan. Palvelu on käytettävissä ympäri maailman yli 200 maassa ja palvelu keskittyy erityisesti kansainväliseen nyrkkeilyyn. Tällä hetkellä nyrkkeilystä on seurattavissa palvelussa live nyrkkeilyotteluita, nyrkkeilyohjelmia, dokumentteja, klassisia otteluita ja paljon muuta. Riippuen alueesta suoratoistopalvelu tarjoaa myös muuta live urheilua kuten jalkapalloa ja moottoriurheilua. Dazn palvelua voi striimata Applen, Androidin ja Amazonin Fire Tablet laitteilla. Lisäksi se toimii monissa älytelevisioissa sekä PS ja Xbox konsoleissa. Otteluita voi palvelussa selata kalenterin avulla, joka näyttää päivittäin saatavilla olevat ottelut. Lisäksi valikoimaa voi selata eri lajien kautta ja löytää katseltavaa suoratoistopalvelun kautta.

Palvelun hankkiminen on helppoa verkkosivuilla lisäämällä omat henkilökohtaiset tiedot palveluun ja luomalla tiin alustalle. Tämän jälkeen valitaan maksutapa ja hyväksytään palvelun ehdot, jonka jälkeen palvelu on välittömästi käytössä. Palvelu toimii kuukausimaksulla, joka on 1,99 euroa kuukaudessa. Palveluun rekisteröitymisen jälkeen kuukausimaksu veloitetaan automaattisesti valitulta maksutavalta. Suomessa palvelun voi maksaa pankkikortilla, Apple paylla, Google paylla ja PayPalin avulla. Jos tilin luomisen tai tilauksen yhteydessä tulee ongelmia voi tarvittaessa apua etsiä UKK sivulta. Usein kystyissä kysymyksissä on vastauksia moniin ongelmiin. Jos kuitenkin vastaus jää löytymättä voi olla erikseen yhteydessä asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu on käytössä chatin välityksellä, jossa oman kysymyksen voi välittää asiakaspalvelijalle.

Suositukset, valitukset ja vinkit Dazn
Suoratoistopalvelut ovat suosittuja ja monesti niitä on käytössä useampia kuin yksi palvelu. Onko sinulla kokemusta Dazn suoratoistopalvelusta? Olisi hienoa, jos voisit kertoa kokemuksistasi SuomiArvostelut sivuilla. Kaikki palaute on tärkeää ja muita käyttäjiä kiinnostaa varsinkin se, toimiko palvelu hyvin? Millainen tarjonta on ja onko siinä riittävästi vaihtelua. Saako palvelusta apua, jos tulee ongelmia. Jätä kuitenkin oma mielipiteesi palvelusta ja kerro niin hyvät kuin huonot puolet Dazn suoratoistopalvelusta. Voit myös käydä lukemassa toiste käyttäjien kommentteja ja miten he ovat kokeneet kyseisen palvelun. Sivuillamme voit myös vertailla samankaltaisia yrityksiä ja palveluntarjoajia. Tällä tavalla voit löytää itsellesi parhaimmat tarjoukset ja palvelut, jotka sopivat juuri sinulle. Palveluissa on todella eroja ja suosittelemme, että käytä myös tutustumassa tarkoin palvelun käyttöehtoihin. Lukemalla ehdot, voit varmistaa ettei sinulla jää jotain huomaamatta, mitä myöhemmin kadut. Jätä siis omat kommenttisi palveluun tai lue toisten kommentit.