HBO Max

Kaikki arvostelut

HBO Max

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

J
Jussi
Erittäin huono asiakaspalvelu ja maksoi ylimääräistä, älä tilaa! Tilasimme HBO Maxin kuukaudeksi ja halusimme peruuttaa tilauksen kuun lopussa (ei mitään hyvää katsottavaa). Kun kuukausi läheni lop...Lue lisää
S
Sarah
Worst service ever! First of all it is not possible to brawse and find good series, secondly it doesn't remember what you watched last time and you need to watch from beginning. Horrible customer s...Lue lisää

Kaikki arvostelut (2)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  HBO Max

  Erittäin huono asiakaspalvelu ja maksoi ylimääräistä, älä tilaa! Tilasimme HBO Maxin kuukaudeksi ja halusimme peruuttaa tilauksen kuun lopussa (ei mitään hyvää katsottavaa). Kun kuukausi läheni loppuaan ja tuli aika peruuttaa, olimme ulkomaanmatkalla. Yritimme peruuttaa ulkomailta, mutta HBO ei toiminut siellä, edes VPN:llä ei päässyt HBO:n sivulle jotta pystyisi peruutamaan. Heti matkan jälkeen otimme yhteyttä asiakaspalveluun ja selitimme tilanteen. Emme olleet käyttäneet HBO:ta tilauksen uusiutumisen jälkeen ja uusiutumisesta oli kulunut vain päivä. Mutta he eivät suostuneet perumaan tilausta, ottivat vain rahat!


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  HBO MAX

  Worst service ever! First of all it is not possible to brawse and find good series, secondly it doesn't remember what you watched last time and you need to watch from beginning. Horrible customer service, very little options for series and movies. Not recommended.


Muut katsoivat

Logo RusVPN

RusVPN

0 arvostelut

Arvostelut RusVPN:stä Haluatko salatun Internet-yhteyden, mutta et ole varma oikein, mistä sellaisen voisi oikeastaan saada? Haluatko ti...

Logo SF Anytime

SF Anytime

0 arvostelut

Maailma on tiiviimmässä yhteydessä, kuin koskaan ennen. Ihmiset, arjessa käyttämämme laitteet, sähkövoimala...

Logo DAZN

DAZN

0 arvostelut

Oletko sinä live-urheilun ystävä ja haluat seurata useita eri lajeja livenä? Nykyään urheilun katselu vaatii yleens&a...

Logo Vod Base

Vod Base

0 arvostelut

Suoratoistopalveluita on nykyään tuhansia. Moni meistä katsookin sarjoja ja elokuvia pääasiassa netistä eikä per...

HBO Max

Mitä kautta sinä katsot suosikkielokuviasi? Entä tiedätkö, mistä näet kaikki uusimmat TV-sarjat? Erilaisia suoratoistopalveluita on nykyään niin paljon, että juuri sen itselle parhaiten sopivan palvelun löytäminen voi tuntua todella haastavalta. Ennen tilauksen tekemistä on hyvä selvittää, minkä palvelun valikoima vastaa parhaiten omia tarpeita. Onko tarjolla tarpeeksi komediaa vai kaipaatko ehkä sen sijaan draamaa? Samoin kannattaa varmistaa, että tilauksen ehdot ja hinta sopivat juuri sinulle. HBO Maxin kautta voit katsoa elokuvia ja TV-sarjoja suoratoistona. Mutta onko tämä sinulle sopivin vaihtoehto? Lue lisää HBO Maxin valikoimasta ja palvelusta ja tutustu muiden käyttäjien kokemuksiin. Muiden asiakkaiden kokemukset ja arvostelut auttavat varmasti valinnan tekemisessä!

HBO Max - Tietoa yrityksestä
HBO Max on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia ja TV-sarjoja. HBO Max on yhdysvaltalainen yritys, joka toimii useassa maassa maailmanlaajuisesti ja tarjoaa sisältöä lukuisilla eri kielillä. Yrityksen omistaa AT&T:n WarnerMedia tytäryhtiönsä WarnerMedia Directin kautta. HBO Maxilla on lähes 70 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti. HBO Max perustettiin vuonna 2020. Sitä ennen HBO:lla oli Suomessa HBO Nordic -niminen vastaavantyyppinen palvelu.

Suoratoistopalvelun käyttö
HBO Max tarjoaa monipuolista mediasisältöä suoratoistopalveluna. Tämä tarkoittaa, että kiinteällä kuukausihinnalla palvelun käyttäjät pääsevät katsomaan rajoittamasti palvelusta löytyviä TV-sarjoja ja elokuvia. Katsojan ei tarvitse olla television ääressä tiettyyn kellonaikaan nähdääkseen lempisarjansa, vaan sisältöjä voi katsoa juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. HBO Maxia ei myöskään ole pakko katsoa televisiosta, vaan palvelu toimii älytelevision lisäksi myös tietokoneella, pelikonsolilla, älypuhelimella ja tabletilla. Palvelua on mahdollista käyttää kolmella eri laitteella. Voit myös luoda viisi eri käyttäjäprofiilia, esimerkiksi eri perheenjäseniä varten. Palvelussa on mahdollista asettaa lapsilukkoja, jotka rajoittavat sisältöä, jota nuoret käyttäjät voivat palvelusta katsoa. 

HBO Maxin elokuvat ja TV-sarjat
HBO Max ei tarjoa ainoastaan HBO:n sarjoja ja elokuvia, vaan niiden lisäksi palvelusta löytyy myös esimerkiksi Warner Bros.-, Max Originals-, DC- ja Cartoon Network -sisältöä. Palvelusta voi katsoa esimerkiksi HBO:n suosikkisarjoja, DC:n supersankarielokuvia sekä Warner Bros. tuotantoa laidasta laitaan. HBO Maxista löytyy myös lastenelokuvia ja sarjoja, esimerkiksi Cartoon Networkin piirrettyjä TV-sarjoja. Useimpiin TV-sarjoihin ja elokuviin on saatavilla suomenkielinen tekstitys. Luodaksesi listan sarjoista ja elokuvista, joita haluat katsoa seuraavaksi, voit lisätä ne palvelusta löytyvään Oma lista -osioon.

Palvelun tilaaminen
Voit tilata HBO Maxin yrityksen verkkosivuilla. Tilauksen tekijän on oltava yli 18-vuotias. Tilaus tehdään sähköpostiosoitteen pohjalta. Palvelun käytöstä veloitetaan kiinteä kuukausihinta. Tilaus uusitaan automaattisesti niin kauan, kunnes se perutaan. Jos perut tilauksesi, voit jatkaa palvelun käyttöä laskutuskauden loppuun asti. Asiakaspalveluun saa yhteyttä sähköpostitse tai lähettämällä viestin HBO Maxin omilta verkkosivuilta löytyvän chat-toiminnon kautta. Kannattaa huomioida, että palvelun tilausehdot voivat vaihdella, mikäli tilauksesi laskutetaan esimerkiksi matkapuhelinoperaattorin tai TV-palveluntarjoajan välityksellä, eikä suoraan HBO Maxin kautta. 

HBO Max - Kiitokset, arvostelut ja vinkit
Jos olet HBO Maxin nykyinen tilaaja tai olet käyttänyt palvelua joskus aiemmin, haluamme kuulla sinusta! Jätä arvostelu ja kerro muille käyttöjille, mitä mieltä olit palvelusta. Sekä risut ja ruusut ovat tervetulleita! Oliko HBO Maxin tarjoama valikoima tarpeeksi laaja? Onko palvelun hinta-laatusuhde kohdillaan? Oliko tilauksen peruuttaminen helppoa ja vastasiko asiakaspalvelu kysymyksiisi tarpeeksi nopeasti? Kaikki tämä tieto auttaa arvostelun lukijoita ymmärtämään HBO Maxin palveluita paremmin ja valitsemaan itselleen parhaiten sopivan suoratoistopalvelun. Kiitos kun autat yhteisöämme! Jos vasta harkitset HBO Maxin tilaamista, toivomme vilpittömästi, että muiden käyttäjien arviot ja kokemukset auttavat sinua valinnan tekemisessä.