SuomiArvostelut

  Arvostelut WeightWorld

  Lisäravinteita ostaessa saattaa olla hankalaa erottaa niin sanotusti nämä jyvät akanoista, eli mitkä lisäravinteet todella toimivat ja mitkä ovat pitkälti humpuukkia? Hyvä lähtökohta olisi käyttää superruokia eli ravinnearvoiltaan hyvin rikkaita yrttejä ja muita kasvimaailmasta tulevia tuotteita tai niistä uutettuja lisäravinteita. Mutta, mistä löytyisi verkkokauppa, josta voisi hankkia tuollaisia tuotteita? WeightWorld voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvosteluita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, kannattaako sieltä tilata ja onko itse palvelu sinulle sopivaa.

  WeightWorld
  WeightWorld on vuonna 2005 perustettu lisäravinteisiin, kehonrakennukseen, fitnessiin ja ravinteisiin keskittyvä verkkokauppa, joka alunperin tuli Isosta-Britanniasta. Weightworld sijaitsee Croydonissa, Etelä-Lontoossa, jossa heillä on suomalainen asiakaspalvelutiimi sekä varasto, josta tuotteet lähetetään eteenpäin asiakkaille. WeightWorld on osa kansainvälistä yhtiötä, Comfort Click Ltd:tä, jolla on liiketoimintaa ympäri maailmaa. WeightWorldilla on verkkosivustojen mukaan tällä yrityksellä on 6 ydinarvoa, jotka ovat: 1) autenttisuus eli aitous 2) erinomaisuus asioissa, joita he tekevät. 3) Kunnioitus muita ja toisia kohtaan 4) Tiimityöskentely 5) Omistautuneisuus asiaa kohtaan 6) Harkitsevaisuus ja oma harkintakyky. Yritys pyrkii myymään geenimuuntelusta vapaita, mahdollisimman orgaanisia ja reiluun kauppaan kuuluvia tuotteita. Suomenkielinen verkkokauppa avattiin kesällä 2017 ja joka on edelleen kehityksessä.

  WeightWorldin tuotteet ja palvelut
  WeightWorldin tuotteet ovat löydettävissä verkkosivuston ylävalikossa, jossa ylävalikko on jaoteltu seuraavasti: Superfoodit, Hyvinvointi, Painonpudotus, Fitness, Ruokavaliot, Uutuudet ja Artikkelit. Esimerkiksi Superfoodit valikkoa painaessa pystyy tilaamaan seuraavia superruokia eli ravintotiheydeltään, hivenaineiltaan ja muilta osin “super” ruokaa, kuten acaita, African mangoa, aktiivihiiltä, chorellaa, forskoliinia, glukomannaania, guaranaa, hamppua, kookosta, kurkumaa, moringaa, ohranorasta, resveratrolia, sarviapilaa, spiruliinaa, vadelmaketonia, viherjauhetta ja vihreää kahvia sekä teetä. Hyvinvointia painamalla löytyy eri kehon toimintoja mukailevia valikkoja, kuten mieliala, lihakset, immuunisysteemi ja sydänterveys. Vastaavasti myös painonpudotuksessa pystyy esimerkiksi hiilihydraattisieppaajien, rasvanpolttajien, ruokahalun ja laihdutuslaastareiden mukaan etsimään tuotteita. Fitness on jaoteltu aminohappojen, lihasten näkyvyyden ja massanlisääjien mukaan. Ruokavaliosta löytyy esimerkiksi vegaaneille tarkoitettuja ravinolisiä ja vastaavia. WeightWorldilta löytyy eräänlainen blogi, jossa löytyy lukuisia eri artikkeleita terveyteen ja fitnessiin liittyvästi ajankohtaisista aiheista. WeightWorld myös tukee useimpia suomalaisia pankki- ja luottokortteja maksuvälineenään ja tarjoaa 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. WeightWorldin asiakaspalvelu palvelee puhelimen (0942720849) välityksellä kaikissa sen tuotteisiin ja vastaavissa liittyvissä asioissa. Weightworld tarjoaa myös uutiskirjeen, kun antaa oman sähköpostiosoitteensa, jonka avulla on mahdollista muun muassa saada tarjouksia ja alennuksia monista eri tuotteista.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit WeightWorldista
  Oliko tämä palvelu toimivaa? Tulivatko tilaamasi tuotteet perille luotettavasti ja asiantuntevasti? Saitko asiakaspalvelussa vastauksen pulmaan, joka jäi askarruttamaan? Olivatko itse tuotteet asiallisesti pakattuina sekä laadultaan että hinnaltaan erinomaisia? Oliko vielä jotain kiitettävää, valitettavaa tai vinkattavaa palvelusta? Tässä tapauksessa Suomiarvostelut haluaisi kuulla mielipiteesti tästä palvelusta, sillä asiakaspalautteesi on meille tärkeätä. Näin jokainen voi kuulla objektiivisen arvion palvelusta sivustollamme, jolloin voi välttyä esimerkiksi huonolta kaupalta tai sitten löytää varsinaisen helmen verkon ihmeellisen maailman syövereistä.

  POSTAUSSARJA OSA 2: HERKUT, PIKADIEETIT, RUOKAVALIO?!

  WeightWorld
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (1)

  4
  0% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  6
  Palvelu
  rating
  2
  Hinnoittelu
  rating
  6
  Toimitus
  rating
  2

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Tilaus kestää viikkoja

  Ei saa seurantakoodia.meilitse vastataan,pyydetään vaan odotttaan ja odottaan.huonoja kokemuksia arvosteluissa riittää muiltakin tilaajilta.en tilaa koskaan enään.homma saada rahat takaisin klarnasta.

  : Mimmu04-10-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  4
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa WeightWorld

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko WeightWorld luotettava yritys?

  WeightWorld on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 4/10 tähteä, ja asiakkaista 0% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja WeightWorld tarjoaa?

  WeightWorld on enimmäkseen aktiivinen Ruokavalio & Terveys-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Ravintoneuvonta, Painonpudotus, Vitamiinit & Lisäravinteet, Liikunta.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä WeightWorld-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.