Great Skin

Kaikki arvostelut

Great Skin

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo T-max

T-max

0 arvostelut

Kiinnostaako sinua lisäravinteet, mutta et ole varma, mistä sen voisi aloittaa järkevästi? Onko testosteronituotanto alkanut la...

Logo Bodylab

Bodylab

0 arvostelut

Lääketieteen kehittyessä tiedämme aina vain tarkemmin, mitä terveellinen ja pitkä elämä edellyttää...

Logo OsloSkin

OsloSkin

0 arvostelut

Ikääntyminen on yksi asioista, jotia vastaan on yritetty taistella pitkään ja monin tavoin useissa eri kulttuureissa. Nykyp&aum...

Logo Naturecan

Naturecan

0 arvostelut

Terveys on voimavara, jota ei voi helpolla ostaa takaisin sen menetettyään. Se onkin näin ollen bisnes, jonka avulla rahaa havittele...

Great Skin

Tiesitkö, että jo 25-vuotiaana kollageeni tuotanto vähenee elimistössä? Monelle aikuiselle kimmoisuuden menettänyt iho, ohentuvat ja kuivat hiukset ovat todellisia ongelmia. Näihin ongelmiin on tarjolla monenlaisia ratkaisuja kuten erilaisia tuotteita ja ravintolisiä. Yksi ravintolisä on GreatSkin. Ennen ostoa kannattaa kuitenkin aina selvittää onko tuote toimiva ja onko yritys luotettava. Lue Suomiarvostelut sivuilta eri ravintolisä -yrityksistä, jotta tiedät kannattaako heidän kanssaan asiointi ja heiltä ostaminen. Voit selvittää esimerkiksi onko yritys luotettava, onnistuuko tilaus helposti ja ovatko tuotteet laadukkaita.

GreatSkinista
GreatSkin on ravintolisä, jonka pääasiallinen ainesosa on kollageeni. GreatSkiniä myy yritys nimeltä Vitamail. Vitamail on ruotsalainen ravintolisien toimittaja, jolla on myynnissä erilaisia ravintolisiä ja se toimittaa niitä postitse kuluttajille. Yrityksen konttori sijaitsee Malmössä Ruotsissa. Yritykseen saa yhteyden esimerkiksi puhelimitse maanantaista perjantaihin kello 10 ja kello 16 välillä tai sähköpostitse. GreatSkin kehitettiin yli 30-vuotiaille naisille ja miehille. Kollageenin tuotanto väheneekin elimistössä 25-vuotiaasta eteenpäin.

Miten GreatSkin ravintolisää käytetään?
GreatSkin ravintolisää käytetään kaksi tablettia päivittäin, mieluiten aamuisin. Yhdessä päiväannoksessa on 1000 mg kollageenia, jonka lisäksi siinä on hyaluronihappoa, C-vitamiinia, riboflaviinia ja biotiinia. Ravintolisää suositellaan otettavan 4–6 kuukauden ajan, jotta vaikutukset olisivat parhaat. Yrityksen verkkosivujen mukaan GreatSkin auttaisi säilyttämään kimmoisan ihon ja kauniit ja terveet hiukset. Hyaluronihapon sanotaan pitävän kosteutta ja biotiinin puolestaan vahvistavan hiuksia. Ainesosat ovat luonnollisia, mutta yritys kuitenkin suosittelee keskustelemaan lääkärin kanssa, mikäli käytät jotain muuta lääkitystä ja mietit GreatSkin ravintolisän ottamista.

GreatSkin ravintolisän tilaus ja palautus
Halutessasi tilata GreatSkin ravintolisän, voi sitä tilata yrityksen verkkosivuilta. Tuotteita ei saa ostettua mistään muualta. GreatSkin ravintolisää voi tilata vain 18 vuotta täyttäneet.
 
Tilausta varten sinun tulee ensin täyttää puhelinnumerosi verkkosivuilla. Puhelinnumero siirtyy näin tilauslomakkeeseen, jonne sinun tulee lisäksi täyttää katuosoitteesi, nimesi ja postinumerosi. Mikäli haluat, voit aloittaa tilauksen testaamalla tuotetta. Testipaketissa saat 2 kuukauden annoksen puoleen hintaan. Testitilauksia voi tilata vain yhden henkilöä kohden. Testitilauksen jälkeen sinulle tulee jatkotoimituksia 4 kuukauden paketeissa, mutta voit halutessasi lopettaa tilauksen milloin tahansa. Eli voit esimerkiksi perua jatkotoimitukset jo testipaketin aikana.
 
Tilatessasi GreatSkin ravintolisän, teet siis jatkuvan tilauksen jonka voi kuitenkin perua. Vitamailin mukaan, tilaus tulee perua vähintään 4 viikkoa ennen kuin seuraava tilaus olisi tulossa. Jos et peru tilausta, saat ravintolisiä 4 kuukauden välein. Voit halutessasi myös tauottaa tilauksen tai siirtää tilauksen. Tuotteet maksetaan vasta paketin saatuasi ja hinnan päälle saattaa tulla posti- ja toimituskulut. Tilaus lähetetään 3-7 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä ja voit sen saavuttua noutaa sen lähimmästä postipisteestäsi. Voit halutessasi myös perua tilauksen kuluttajasuojalain mukaan 14 vuorokauden sisällä.

GreatSkin kokemuksia, arvosteluja ja ajatuksia

Oletko käyttänyt GreatSkin ravintolisää ihosi parantamiseen tai hiustesi vahvistamiseen ja hiusten lähdön ehkäisyyn? Oletko tilannut yrityksen verkkosivuilta? Jaa meille kokemuksesi! Toimiiko tuote niin kuin verkkosivuilla luvattiin? Onko GreatSkin luotettava? Sujuiko maksu helposti ja saitko peruutettua tilauksen, jos niin halusit? Tuliko paketti ajallaan? Haluamme kuulla kokemuksestasi ja jakaa sen eteenpäin muille kuluttajille. Näin voimme auttaa muita ostopäätöksen tekemisessä. Arvostelut voivat tukea päätöstä asioida yrityksen kanssa tai välttämään sen tuotteiden oston.
 
Oletko puolestaan harkitsemassa GreatSkin ravintolisän ostoa ihon kunnon parantamiseen, hiusten vahvistamiseen tai hiusten lähdön ehkäisyyn? Lue muiden asiakkaiden ja kuluttajien kokemuksia ravintolisästä ja yrityksen toiminnasta. Näin voit ymmärtää, kannattaako yrityksen kanssa asiointi vai tulisiko sitä välttää.