SuomiArvostelut

  Arvostelut Toluna

  Haluatko sinä muiden kuulevan mielipiteesi ja pidätkö väittelemisestä? Miltä kuulostaisi mielipiteidesi ilmaisemisesta palkitseminen? Keskustelufoorumi on täydellinen paikka tuoda esiin sinulle tärkeitä aiheita ja kuulla muiden mielipiteitä. Minkälainen foorumi sitten kannattaa valita? Yksi vaihtoehto on Toluna! Saatat kuitenkin miettiä, minkälaisia aiheita Tolunassa keskustellaan tai kuinka hyvin tämän foorumin moderaattorit hoitavat kyseistä nettisivua? Voivatko he taata, että aiheista keskustellaan asiallisesti ja, kuinka Tolunan asiakaspalvelu toimii esimerkiksi valitustapauksissa? Voit saada kaiken selville ainoastaan kuuntelemalla Tolunan entisiä ja nykyisiä asiakkaita. Lue heidän arvostelujaan ja kommenttejaan, jotta voit saada paremman ymmärryksen siitä, mitä mieltä ihmiset ovat Tolunasta. Tolunan asiakkaat ja heidän kokemuksensa, mielipiteensä ja arvostelunsa voivat auttaa päättämään, onko Toluna oikea keskustelufoorumi juuri sinulle.

  Tietoa Tolunasta

  Toluna on keskustelufoorumi, jolle voit luoda oman tilisi. Tämän jälkeen voit keskustella monista eri aiheista muiden ihmisten kanssa ja nähdä, mitä he ovat asiasta mieltä. Voit esimerkiksi keskustella siitä, miten suosikki jalkapallojoukkueesi voitti tai hävisi pelin. Mutta voit myös keskustella uusimmista muotitrendeistä tai siitä, kuinka se saattaa valloittaa maailman. Mielipidemittauksien avulla voidaan selvittää tarkemmin suuremman asiakaskunnan mielipiteitä ja mieltymyksiä, ja niihin sinäkin voit ottaa osaa luotuasi tilin Tolunaan. Kysymyksenä saattaisi olla esimerkiksi, haluaisitko sinä lähteä maailmanympärysmatkalla ja miksi (tai miksi et). Tietysti, voit myös itse aloittaa keskustelun ja avoimen mielipidemittauksen jostakin sinua kiinnostavasta aiheesta. Muut ihmiset voivat sitten vastata kyselyysi. Tälla tavalla kuulet tarinoita ja näkemyksiä, joita et ole tullut edes ajatelleeksi. Jos luot tilin Tolunaan, voit myös voittaa kuponkeja esimerkiksi Zalandolle tai Spotifyhin tai siirtää rahaa suoraan pankkitilillesi PayPalin kautta. Tämän lisäksi voit vaihtaa pisteesi myös erilaisiin tuotepalkintoihin, kuten ensiapupakkaukseen. Tolunalla on myös useita kyselyitä, joihin voit osallistua. Useimmat Tolunan kyselyt ovat luotu markkinatutkimustoimistojen, yhtiöiden, brändien, PR-toimistojen tai julkisten järjestöjen puolesta ja ne kestävät noin 15 - 20 minuuttia; osallistumisesta palkitaan kyselyn keston mukaan. Toluna on perustettu vuonna 2000 ja sen pääkonttori sijaitsee Ranskassa.

  Näin Toluna toimii.

  Tolunan palvelut

  Jotta voit osallistua keskusteluihin ja kyselyihin, sinun tulee liittyä Tolunan jäseneksi kyseisen firman nettisivuilla. Tämä onnistuu luomalla tilin valitsemalla käyttäjänimen ja salasanan. Toluna haluaa tietää myös etu- ja sukunimesi, syntymäpäiväsi maan, jossa asut tällä hetkellä. Sinun täytyy olla täyttynyt 16 vuotta pystyäksesi luomaan tilin. Lisäksi, sinun tulee myöntyä vastaanottamaan säännöllisiä kyselyitä sähköpostiisi. Yritys kuitenkin takaa, että se ei käytä suoramarkkinointia eikä koskaan jaa tietojasi puhelinmyyjille tai mainostoimistoille myynninedistämistä varten. Tolunan nettisivuilta löytyy myös erilaisia pelejä, joita pelaamalla voi ansaita lisäpisteitä. Jos sinulla on kysyttävää tai kohtaat ongelmia esimerkiksi kirjautumiseen liittyen, voit ottaa yhteyttä Tolunan nettisivuilta löytyvään asiakaspalveluun.


  Valitukset, Kehut ja Vinkit

  Oletko Tolunan entinen tai nykyinen jäsen? Jos vastasit kyllä, haluaisimme kuulla enemmän kokemuksestasi tämän keskustelufoorumin kanssa. Kuinka helppoa oman tilin luominen nettisivuilla oli? Oletko koskaan ottanut osaa hauskaan keskusteluun Tolunassa? Minkälaiset mielipidemittaukset ovat jääneet mieleesi? Mitä mieltä olet muista foorumin jäsenistä ja heidän käytöksestään? Entäpä, saapuivatko luvatut palkkiot perille? Oletko tyytyväinen siihen, miten Tolunan asiakaspalvelu toimii ja kohtelee sinua? Kirjoita oma persoonallinen arvostelusi, jossa kerrot kaiken, mitä sinulla on sanottavaa Tolunasta!

  Kirjoita arvostelu!

  Kiinnostuitko kokeilemaan tätä keskustelufoorumia? Pohditko vielä, onko Toluna oikea paikka sinun mielipiteidesi ilmaisuun? Lue muiden asiakkaiden arvosteluja asiakaspalvelun tasosta ja keskustelujen toimivuudesta tai auta muita jakamalla omat kokemuksesi.

  Toluna
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Toluna

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Toluna luotettava yritys?

  Toluna on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Toluna tarjoaa?

  Toluna on enimmäkseen aktiivinen Palvelut-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Online-kyselyt ja Paneelit.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Toluna-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.