SuomiArvostelut

  Arvostelut Norstatpanel

  Oletko kiinnostunut tienaamaan itsellesi lisätienestejä tai vaikka lahjakorttia lempikauppaasi? Nykypäivänä netissä on mahdollista ansaita pientä lisärahaa, lahjakortteja, alennuskuponkeja ja muita etuja helposti erilaisilla tavoilla. Saatavilla on erilaisia kyselyitä, joita voit täyttää tai voit vaikka aloittaa oman blogin, jossa mainostat tietyn merkin tuotteita ja saat sitä kautta ilmaisia tuotteita. Yksi esimerkki sivustosta, jossa voit tienata omilla mielipiteilläsi erilaisia etuja on Norstatpanel. Millainen yritys on Norstatpanel? Millainen sivusto on tämä Norstatpanel ja mitä sieltä voi saada? Miten edut ja lahjakortit saa? Mitä teen jos homma ei toiminutkaan? Tällä sivulla voit tutustua kyseisen sivuston käyttäjien kommentteihin ja lukea heidän arvio siitä, miten etujen saaminen on onnistunut. Lukemalla kommentteja ja arvioita voit helpommin tehdä päätöksen haluatko lähteä antamaan oman mielipiteesi Norstatpanelin sivuilla.

  Tietoa Norstatpanel
  Norstatpanel sivusto ja norstatpaneeli kuuluvat Norstat Finland Oy:lle

  . Yrityksen toiminta on käynnistynyt Suomessa vuonna 2000 ja yritys tarjoaa markkina- ja mielipidetutkimuksia. Liikevaihto oli vuonna 2020 3,9 miljoonaa euroa ja yritys työllisti 41 henkilöä. Kotipaikka on Pori ja osoite Eteläkauppatori 4 A, 28100 Pori. Toiminta keskittyy markkinatutkimusten tekemiseen ja tiedonkeruuseen erilaisilla verkkokyselyillä. Kyselyt kerätään paneeliin liittyneiden jäsenten vastauksista. Vastauksia hyödynnetään tuottamaan muita palveluita toisille yrityksille.

  Norstatpanel tuotteet ja palvelut

  Norstatpanel tarjoaa yksityisille henkilöille mahdollisuuden liittyä paneelin jäseneksi ja yrityksille palveluita projektinhallintaan, ohjelmointiin, tiedonkeruuseen, datan toimitukseen, tuotetestaukseen ja moniin muihin markkinatutkimuksen eri osa-alueisiin. Kuluttajapanellin jäsenenä voit osallistua erilaisiin verkossa tapahtuviin tutkimuksiin, ryhmäkeskusteluihin ja vaikka makutesteihin. Markkinatutkimusten tarkoitus on tarjota eri päättäjille tietoa kuluttajien mielipiteistä ja mieltymyksistä ja siitä millaisia tuotteita kannattaa tuoda markkinoille. Verkkokyselyissä omat tiedot tallentuvat anonyymisti ja yhteystiedot vastaajien osalta pysyvät salassa. Verkkokyselyissä panostetaan vastausten laatuun ja sitä odotetaan niihin osallistujilta. Jäseneksi on mahdollista päästä vain kutsuttuna.

  Panelin jäseneksi rekisteröityminen tapahtuu verkkolomakkeen avulla, johon täydennetään omat tiedot. Panelistin pitää olla 15-vuotta täyttänyt ja rekisteröityminen on ilmaista sekä sen voi lopettaa heti kun haluaa. Jäsenyyttä seurataan myös aktiivisuuden kautta ja vastauksia on tehtävä puolen vuoden aikana tai muuten jäsenyyttä kysellään ja se voidaan asettaa ei-aktiiviseksi. Kun rekisteröitynyt on hyväksytty panelin jäseneksi tulee Norstatpanelin kautta osallistumiskutsuja kyselyihin ja tutkimuksiin. Kustuja tulee yleisesti kohderyhmän mukaan ja niihin osallistuminen on vapaaehtoista. Osallistujalta odotetaan kuitenkin laadukasta työtä kun kyselyihin tai tutkimuksiin vastataan. Jäsenille tulee vastauksista Norstat-kolikoita, joiden määrä riippuu kyselyn kestosta. Kolikoita saa vain laadukkaista ja loppuun tehdyistä kyselyistä. Kolikoilla voi lunastaa tuotteita, koodeja, lahjakortteja tai tehdä lahjoituksia. Yhtenä vaihtoehtona on istuttaa puita palkkioiden avulla erilaisiin kohteisiin. Palkkiot voi lunastaa heti kun kolikoita on kertynyt riittävästi ja palkkiovaihtoehtoja löytyy Norstat-kaupasta.

  Panelistit voivat olla yhteydessä asiakaspalveluun

  sähköpostitse verkkolomakkeen avulla, jonka pystyy täyttämään tuki ja ohje osiossa Norstatpanel verkkosivuilla. Ohje ja tukipalveluissa löytyy myös UKK usein kysytyt kysymykset osio, josta löytyy vastauksia panelistien haasteisiin. Vastauksia löytyy tutkimuksiin, jäsenyyteen, palkkioihin ja maksuihin sekä kanta-asiakasohjelmaan liittyen. Kysymyspatteri on melko kattava ja sieltä löytyy vastauksia moneen kysymykseen. Muussa tapauksessa sivusto suosittelee lähettämään tukitiimille verkkolomakkeella kysymyksen, jos siihen ei heti löydy vastausta.

  Suositukset, valitukset ja vinkit Norstatpanel

  Onko kyselyihin osallistuminen sinulle keino saada erilaisia etuja? Oletko täyttänyt kyselyitä Norstatpanelille? Kerro meille Suomiarvostelut sivuilla omista kokemuksistasi! Sinun mielipiteesi ja kokemuksesi ovat todella tärkeitä ja auttavat muita käyttäjiä päätöksenteossa. Voit myös itse tutustua muiden käyttäjien kokemuksiin ja saada vahvistusta oman päätöksenteon tueksi.

  Norstatpanel
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Norstatpanel

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Norstatpanel luotettava yritys?

  Norstatpanel on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Norstatpanel tarjoaa?

  Norstatpanel on enimmäkseen aktiivinen Palvelut-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Online-kyselyt ja Paneelit.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Norstatpanel-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.