Chegg

Kaikki arvostelut

Chegg

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Skill Share

Skill Share

0 arvostelut

Oppiminen on tärkeää. Jos katsotaan maailman kehitystä viimeisen parinkymmenen vuoden aikana, huomataan, että vain muutos ...

Logo Digi Kuva

Digi Kuva

0 arvostelut

Digi Kuva on pohjoismaiden suurin valo- ja videokuvausta käsittelevä lehti, joka opastaa ihmisiä digitaalisen valokuvauksen osaajiks...

Logo Edureka

Edureka

0 arvostelut

Haluaisitko oppia jonkin uuden taidon? Tänä päivänä oppiminen on helppoa ja sitä voi tehdä vaikka omalta kotisoh...

Logo FutureLearn

FutureLearn

0 arvostelut

Ei liene millään muotoa kiistanalaista sanoa, että oppiminen on tärkeää. Jos ihminen ei opi uutta, jämäht&a...

Chegg

Onko sinulla vaikeuksia ratkaista kotiopettajasi antamia laskutehtäviä ja tarvitset apua niiden ratkaisemiseen? Etsitkö verkkoalustaa, joka auttaa sinua ratkaisemaan vaikeita kotitehtäviäsi? Haluaisitko saada käyttöösi verkossa olevan opinto-oppaan? Jos nyökkäsit myöntävästi, sinun on luettava eteenpäin. Chegg on online opinto-opas. He tarjoavansa e-kirjojen ja fyysisten kirjojen vuokrausta, online-opinto-oppaita, verkkotuutorointia ja muita opiskelijapalveluja. Vertaa Chegg -oppikirjojen hintoja kampuksen kirjakauppojen samoihin ISBN-kirjoihin. Johtavana oppikirjojen vuokrauksen, käytettyjen oppikirjojen ja e-kirjojen toimittajana he tarjoavat kustannustietoisille opiskelijoille vaihtoehdon kampuksen vähittäismyyntihinnoille tai merkityille hinnoille. Mutta antavatko ne tarkkoja vastauksia kysymyksiin? Mitkä ovat aiempien käyttäjien antamat huomautukset? Ovatko ne luotettava ja luotettava opinto-opas? Jos olet käyttänyt heidän alustaansa aiemmin, haluaisimme tietää kokemuksestasi. Oliko siitä apua vaikeiden kotitehtävien ratkaisemisessa? Onko heillä ystävällisiä henkilökunnan avustajia? Ole ystävällinen ja jätä kommenttisi, kohteliaisuutesi tai vinkkisi tänne, sillä palautteesi on erittäin tervetullutta. 

Tietoja Chegg -sivustosta
Chegg Study on koulutus teknologia-alusta. Se on amerikkalainen organisaatio, jonka perustivat Aayush Phumbhra, Osman Rashid ja Josh Carlson heinäkuussa 2005. He väittävät tarjoavansa e-kirjojen ja fyysisten kirjojen vuokrausta, online opinto-oppaita, verkkotuutorointia ja muita opiskelijapalveluja. Tehtävänä on auttaa jokaista oppilasta saavuttamaan parhaansa koulussa ja sen ulkopuolella. Yritys kertoo parantavansa koulutukseen tehtyjen investointien kokonaistuottoa auttamalla oppilaita oppimaan enemmän lyhyemmässä ajassa ja pienemmillä kustannuksilla. 

Chegg Studyn tuotteet ja palvelut
He tarjoavat muun muassa oppikirjoja, Chegg-kuponkeja, opintoapua, korkeakoulujen oppikirjoja, sähköisiä oppikirjoja, matematiikan ratkaisijaa, verkkotuutorointia, oppikirjojen vuokrausta ja testivalmennusta. Ne tarjoavat 21 päivän palautusoikeuden. Yritys tarjoaa tuotteita ja palveluja, jotka tukevat nykyaikaisen opiskelijan tarpeita. Monet nykypäivän opiskelijoista tekevät työtä elättääkseen itsensä, kohtaavat taloudellisia haasteita ja täyttävät vanhempien tai huoltajien velvollisuuksia - ja kaikki tämä koulutuksen ohessa. He tarvitsevat entistä enemmän resursseja, jotka ovat saatavilla verkossa, kohtuuhintaisia ja käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa. Heidän tavoitteenansa on yhdistää oppijat kirjojen ja e-kirjojen, opiskelu- ja kirjoitusavun, matematiikka-avun, harjoitustehtävien, muistitikettien ja muiden välineiden pariin. Vertaa Chegg-oppikirjojen hintoja kampuksen kirjakauppojen samoihin ISBN-kirjoihin. Johtavana oppikirjojen vuokrauksen, käytettyjen oppikirjojen ja e-kirjojen toimittajana he tarjoavat kustannustietoisille opiskelijoille vaihtoehdon kampuksen vähittäismyyntihinnoille tai merkityille hinnoille. Vieraile Cheggin sosiaalisissa kanavissa ja tutustu päivittäin todistuksiin, joissa opiskelijat säästävät satoja dollareita pakollisissa kirjalistoissaan valitsemalla halvat yliopistokirjat Yliopistot ja korkeakoulut ovat tarpeeksi kalliita ilman, että oppikirjat vievät rahaa.

Kommentit, valitukset ja mielipiteet
Onko sinulla ollut kokemusta ostosten tekemisestä Chegg verkkosivuston valikoimasta aiemmin? Olivatko heidän kirjansa edullisia ja laadukkaita? Olitko tyytyväinen sisältöön ja opitko paljon kurssien aikana? Tarvitsemme mielipiteesi. Jätä arvostelu alla ja jaa kokemuksesi, jotta houkuttelet tulevia asiakkaita. Tykkäätkö tehdä ostoksia verkkokaupassa vai ostatko tarvittavat tuotteet mieluummin suoraan kaupasta? Kiinnitätkö huomiota erilaisiin sertifikaatteihin? Luetko kirjoja vai opiskeletko mieluummin e-kirjojen avulla, esimerkiksi tabletin kautta? Mikäli sinulla on kokemuksia Chegg -sivustosta, jaa kokemuksesi muiden käyttäjien kanssa. Ostitko esimerkiksi kurssin, josta voisit kertoa muille asiakkaille? Tai haluaisitko antaa risuja, ruusuja tai kehitysideoita? Tai vaikka suoraa palautetta? Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä, kun he etsivät esimerkiksi kurssin, opiskeluvälineiden, pänttäyskorttien, kirjojen ja muiden opiskeluun liittyvien tarvikkeiden ostamista netistä oppimisen tueksi. Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin yrityksestä ja palautteisiin, ehkä niistä on apua myös oman shoppailun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä, mikäli sinulle on mielessä jokin erityinen kurssi Chegg sivuston valikoimasta, jota voisit suositella myös muille asiakkaille. Anna arvostelu yrityksestä nyt.