SuomiArvostelut

  Arvostelut Saldo

  Elämän aikana voi tulla yllättäviä menoja, mutta mikäli säästöt ovat vähässä, niin silloin pitää hakea lainaa edullisilla koroilla ja vastaavilla. On myös mahdollista hankkia luottoa ylimääräisiä hankintoja varten tai yhdistää lainat yhdeksi paketiksi Mutta, mikä voisi olla kätevä, helppokäyttöinen palvelu, jonka kautta voi selkeästi hakea lainaa? Saldo voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvosteluita tästä lainanantopalvelusta, niin tiedät, kannattaako sieltä lainata ja onko itse palvelu sopivaa.

  Saldosta
  Saldo.com on vuonna 2006 Suomessa perustetun Tact Finance Oy:n lainapalvelu. Saldo on kotimainen lainanantoyhtiö, joka on täysin automaattisten, erilaisten luottotuotteiden johtava tarjoaja Suomessa. Saldo on myös vakavarainen yritys, ja sen liikevaihto on noussut 104 % viimeisen 3 vuoden aikana. Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli 45 miljoonaa euroa ja liikevoitto 44%. Saldon tavoitteena on nopeus ja rahoituspalveluiden automatisaatio arjen tarpeisiin. Saldo työllistää tällä hetkellä 27 ammattilaista, ja Saldo pyrkii in house - eli oman työvoiman turvin rakentamaan palvelujärjestelmänsä. Saldo pyrkii arvoissaan olemaan vastuullisia luotonantajia ja huomioimaan asiakkaiden maksukyvyn sekä noudattamaan aina lakeja ja säännöksiä. Lisäksi Saldo kantaa yhteiskuntavastuunsa suomalaisena yhteisöveron maksajana, ja sen toisena arvona on jatkuva innovatiivisuus ja teknologioiden käyttöönotto, kuten koneoppiminen ja vastaava. Saldon asiaskaspalvelu toimii numerosta 010 219 5500 käsin.. Saldon asiakaspalvelu toimii myös sähköpostissa: asiakaspalvelu@saldo.com

  Saldon tuotteet ja palvelut
  Saldo tarjoaa kokonaisuudessaan 4 erilaista lainaa: Saldolaina, Saldolimiitti, Autolaina ja Yrityslaina. Saldolaina on yksinkertaisuudessaan vakuudeton 1 000–10 000 euron kertaluotto ja sen korko on 13,9–19,9 %. Lainanhoitokulut ovat noin 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Todellinen vuosikorko: 21,3–29,5 %. Laina-aika on noin 12 – 88 kuukautta. Kuukausierä on lainan määrästä ja takaisinmaksuajasta riippuen 29–399 €. Saldolaina eroaa SaldoLimiitistä, niin että Saldolaina maksetaan kerralla tilillesi, kun taas Saldolimiittiä voit nostaa pienissä osissa. Kun hakee lainaa K klo 7 – 23 välisenä aikana, niin laina voidaan siirtää vaikkapa samantien tilille. SaldoLimiitti taasen luotto, joka on nostettavissa pienissä erissä tarpeen mukaan. Sitä voi nostaa tarpeen mukaan mukaan 100 – 2 000 € henkilökohtaisen myönnetyn luottorajan sallimissa rjoissa. Ensimmäinen nosto tulee kuitenkin olla vähintään 300 €. Kun täyttää lainahakemuksen, niin saa lainatarjouksen jopa 2 000 € lainasta, joka on jatkossa vapaasti käytettävissä. SaldoLimiitti siis on vakuudeton jopa 2 000 euron jatkuva laina ja sen korko on 19,9 %. Kun nimelliskorko on 19,9 % ja laina-ajan ollessa 12 kuukautta todellinen vuosikorko 2 000 euron suuruiselle SaldoLimiitille on 29,6 %. Lisäksi on mahdollista nostaa saldoa tekstiviesteitse viestillä SALDO 500 numeroon 16520. Saldon yrityslaina on nimensä mukaisesti yrityksille, mikäli yritysmuoto on: osakeyhtiö, osuuskunta, kommandiittiyhtiö, avoin yhtiö tai toiminimi. Saldon yrityslainalaskuri auttaa valitsemaan ajankohtaisimman lainan. Yritysrahoituksen määrän voi valita 2000 - 50 000 € väliltä. Saldo myöntää lainaa uusille yrityksille ja laina on vakuudeton. Siitä huolimatta tarvitsee kuitenkin takaajan yrityslainassa, mikä on varsin yleistä suuremmissa yrityslainoissa. Saldon yrityslaina on koroton ja siihen sisältyy vain kiinteä avauspalkkio. Saldon autolaina taasen on vakuudeton 1 000–12 000 euron kertaluotto, jonka korko on 13,9–19,9 %. Todellinen vuosikorko: 21,3–29,5 %. Laina-aika on noin 12 – 88 kuukautta. Kuukausierä on välillä 29–399 €. Saldolla on myös lainan- ja rahoituspalveluiden lisäksi blogi, jossa kerrotaan kaikesta rahoitukseen liittyvästä ja muuta, kattavaa tietoa ympäri sen verkkosivustoa koskien pikavippejä ja muuta rahoitukseen liittyvää.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Saldosta
  Oliko tämä rahoituspalvelu toimivaa? Tulivatko luotto perille luotettavasti ja asiantuntevasti? Saitko asiakaspalvelussa vastauksen pulmaan, joka jäi askarruttamaan? Onnistuiko luoton käyttäminen hyvin? Oliko vielä jotain kiitettävää, valitettavaa tai vinkattavaa palvelusta? Tässä tapauksessa Suomiarvostelut haluaisi kuulla mielipiteesti tästä palvelusta, sillä asiakaspalautteesi on meille tärkeätä. Näin jokainen voi kuulla objektiivisen arvion palvelusta sivustollamme, jolloin voi välttyä esimerkiksi huonolta kaupalta tai sitten löytää varsinaisen helmen verkon ihmeellisen maailman syövereistä.

  Saldo
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Saldo

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Saldo luotettava yritys?

  Saldo on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Saldo tarjoaa?

  Saldo on enimmäkseen aktiivinen Luotot & Lainat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lainat.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  ;Fikk du et positivt inntrykk av tilbakemeldingene og anmeldelsene? Om ja kan du registrere en bestilling på Saldo's side med sikkerhet. Om kan du finne mange andre merker og selskaper å velge mellom på vår side!""