SuomiArvostelut

  Arvostelut MyLender

  Ihmisinä meille on luonnollista järjestelmällisyyden, menestyksekkyyden ja varallisuuden ihannointi. Sosiaalisen median sekä jatkuvan viestiyhteyden myötä nämä ihanteet ovat korostuneet entisestään, minkä vuoksi saattaa usein vaikuttaa siltä, että kaikilla tuttavilla ja perheenjäsenillä asiat ovat itseä huomattavasti paremmin. Uusi auto, keittiö tai lomamatka voivat luoda illuusion siitä, että henkilön elämä sujuu mutkitta.
  Tämä on kuitenkin harvoin koko totuus. Me kaikki olemme joskus tilanteessa, jossa äkillisesti kaipaamamme asia ei ole omin rahavaroin tavoitettavissa. Tällöin apuun rientävät netissä toimivat lainapalvelut, joihin lukeutuu myös suomalainen MyLender.
  Millaisia ovat palvelun tarjoamat lainat? Ovatko niiden korot siedettäviä? Toimiiko sivusto asiakkaidensa maksukyvyn arvioinnissa eettisesti? Miten helposti tavoitettava on yrityksen asiakaspalvelu? Kun kyseessä on oma taloudellinen tulevaisuus, on vastausten saanti tärkeää. Tuommekin siksi ilomielin MyLenderin muiden asiakkaiden arvostelut myös sinun ulottuvillesi!

  Tietoa MyLender -yrityksestä

  My Lender Oy on vuonna 2015 perustettu suomalainen lainayhtiö, jonka viralliseksi pääasialliseksi toimialaksi on merkitty rahoitus ja luottotoiminta. Toimitusjohtajan virkaa kantaa Jari Olavi Pennanen, jonka lisäksi yrityksen hallituksessa istuvat muun muassa Miguel Hernando, Sasu Junttila sekä Michael Schmitz.
  Vuonna 2018 osakeyhtiön liikevaihto oli noin 2,26 miljoonaa euroa, joskin tilikauden tulos oli -1,84 miljoonaa euroa. Liikevaihto nousi edellisvuoteen nähden 10 prosentilla. Myös työntekijöiden määrä kasvoi edellisvuoteen nähden noin kolmanneksella, tehden henkilöstön määräksi 9 henkeä. My Lender Oy:n kotipaikaksi on merkitty Helsinki.

  19.00 "mylläri" 23.1.-21 Ruotsin hallituksen luotto huonontunut huonosta vieläkin huonommaksi

  MyLender palvelutarjonta

  Sivusto vastaa monipuolisesti erilaisten suomalaisten lainanhakijoiden tarpeisiin. Perinteisen lainan lisäksi sen kautta voi hakea myös yhdistelylainaa, ja lainojen korotuksen, rahojen noston sekä lyhennysvapaan kuukauden haun sen asiakas voi tehdä kätevästi MyLender Online -palvelun kautta. Eri toimien teko alkaa MyLenderin etusivuille sijoitettujen painikkeiden kautta.
  Jos asiakas päättää hakea lainaa sen tyypillisimmässä muodossa, voi osviittaa kuukausieriin ja lisämaksuihin liittyen saada etusivun lainalaskurista. Tässä lainasumman voi valita 2 000 ja 30 000 euron väliltä jopa 12 vuoden takaisinmaksuajalla. Jos näiden perusteella MyLender vaikuttaa omiin tarpeisiin sopivalta, voi lainahakemuksen täyttöön siirtyä kätevästi laskurin alareunaan sijoitettua ”Hae lainaa”-painiketta klikkaamalla.
  Monista muista netin lainanvälittäjistä poiketen hakemusta pääsee tarkastelemaan ja mahdollisesti täyttämään jo ennen oman puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen antamista. Asiakas voi siis arvioida jo etukäteen, mitä kaikkia henkilötietoja lomakkeessa tullaan pyytämään.
  Lainahakemuksessa asiakas voi vielä tarkistaa valitsemansa lainasumman, -ajan sekä näistä johdetun, suuntaa antavan maksuerän. Lainaa hakevan valittavissa on myös eräpäivä, käyttötarkoitus sekä se, hyväksyykö tämä myös pienemmän lainan, jos My Lender Oy ei myönnä tälle tämän hakemaa lainasummaa.
  Seuraavassa kohdassa asiakkaan on kerrottava itsestään tarkemmat tiedot, joihin kuuluvat koko nimi, kotiosoite, puhelinnumero ja henkilötunnus. Lainatarjouksen myöntämistä arvioidessaan palvelu ottaa huomioon myös lainanottajan siviilisäädyn sekä kansalaisuuden.
  Myöhemmin lomakkeessa asiakkaalta kysytään myös asumismuotoon, työhön, koulutukseen sekä tuloihin ja menoihin liittyviä kysymyksiä. Hänen on esimerkiksi kerrottava kuukausittaiset brutto- ja nettotulot sekä asuntolainojen, kulutusluottojen tai venelainojen hoitomenot. Myös elinkustannuksia sekä eri luottokorttien määrää hyödynnetään maksukyvyn arvioinnissa. Mahdollisesta rinnakkaishakijasta on ilmoitettava lomakkeessa.
  MyLenderin laina voidaan myöntää yhdelle tai kahdelle vähintään 18-vuotiaalle, samassa taloudessa vakituisesti Suomessa asuvalle hakijalle. Myönteinen lainapäätös edellyttää säännöllisiä tuloja, vakinaista asuinpaikkaa sekä julkisten maksuhäiriömerkintöjen puutetta. Omalainasta ja Yhdistelylainasta yrityksen perimä korko on kiinteä ja enintään 19,9 prosenttia.
  Lisätietoa palvelun ehtoihin ja erilaisiin lisäkuluihin liittyen saa MyLenderin sivuilta löytyvistä sopimusehdoista sekä lainasopimusta solmiessa.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit MyLenderin toimintaan liittyen

  Oletko hakenut lainaa MyLenderiltä? Miten sivusto onnistuu juuri suomalaisen kohdeyhteisön palvelemisessa? Toisinaan muista maista käsin toimivat yritykset eivät esimerkiksi tiedä erityiskäytäntöjä postinumeroihin tai henkilötunnuksiin liittyen, missä puolestaan suomalaisen lainantarjoajan voitaisiin olettaa toimivan osaavammin.
  Millaiseksi koit hakuprosessin? Entäpä saitko positiivisen lainapäätöksen joko selvän maksukykyisenä tai ehkä aiemmin maksuvaikeuksien kanssa kamppailleena? Moraalisesti toimivat lainapalvelut pyrkivät estämään uusien lainojen oton sellaisilta asiakkailta, jotka eivät ole kyenneet lyhentämään aiemmin ottamiaan lainoja säännöllisesti. Saa oma äänesi kuuluviin kirjoittamalla arvostelu tällä välilehdellä!

  MyLender
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa MyLender

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko MyLender luotettava yritys?

  MyLender on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja MyLender tarjoaa?

  MyLender on enimmäkseen aktiivinen Luotot & Lainat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lainat.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä MyLender-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.