Nordic Bank

Kaikki arvostelut

Nordic Bank

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sortter

Sortter

1 arvostelut

Pankkien tarjoamat korot ja lainojen ehdot eroavat asiakkaittain. Toisen halvin pankki ei välttämättä ole itselle halvin. ...

Logo Haenyt

Haenyt

1 arvostelut

Miksi tuhlata aikaa ja hakea lainoja useilta eri pankeilta yksi kerrallaan, aina samoilla tiedoilla? Haenyt nopeuttaa prosessia siirtämäl...

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

6 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Nordic Bank

Oletko etsimässä omiin tarpeisiisi sopivaa lainaa? Siinä tapauksessa vertailu on kaiken alfa ja omega, sillä laina-ala on täynnä mitä erilaisimpia toimijoita – ja toiset ovat parempia kuin toiset. SuomiArvostelut ei voi suorasanaisesti kertoa sinulle, mistä sinun kannattaa hakea lainaa. Voimme kuitenkin tarjota sinulle työkaluja, jotka toivon mukaan tekevät valintaprosessista helpomman. Tarjoamme apua muun muassa tällaisten yhteenvetojen muodossa, jotka antavat sinulle avaintiedot yrityksestä tiiviissä paketissa. Tässä yhteenvedossa esittelemme lainavertailupalveluja tarjoavan yrityksen nimeltään Nordic Bank. Lue yhteenvetomme sekä sivultamme löytyvät asiakasarvostelut saadaksesi arvokasta tietoa siitä, onko Nordic Bank omiin lainanhakutarpeisiisi sopiva yritys.

Tietoa Nordic Bankista
Nordic Bank on lainavertailua tekevä yritys, jonka tarkoituksena on yhdistää lainanhakijat heille sopiviin lainantarjoajiin. Vieraskielisestä nimestään huolimatta on kyseessä suomalainen yritys. Nordic Bank on perustettu vuonna 2018. Suomenkieliselle asiakkaalle on erityisen mukavaa se, että Nordic Bankin verkkosivut ovat täysin suomenkieliset. Jos suomi ei ole äidinkielesi, voit käyttää Nordic Bankin sivuja myös ruotsiksi, viroksi, venäjäksi tai englanniksi. Nordic Bankin toimialaa on siis lainavertailu, mutta mitä se oikeastaan tarkoittaa? Lainavertailupalvelu on palvelu, joka vertailee eri lainantarjoajien lainoja toisiinsa ja ehdottaa sitten asiakkaalle arvionsa mukaan parasta lainatarjousta. Arvionsa järjestelmä perustaa asiakkaan lainanhaun syyhyn, lainasummaan sekä toivottuun laina-aikaan. Nordic Bankilla on nykyisellään listoillaan noin 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta, joiden lainavalikoiman pohjalta vertailu tehdään.

Nordic Bankin tuotteet ja palvelut
Jokainen laina ei tokikaan ole samanlainen, ja tämä tosiasia näkyy myös Nordic Bankin verkkosivuilla. Ensimmäinen asia, jonka käyttäjä sivustolle saapuessaan näkee, on todennäköisesti nopean tarjouspyynnön tekemiseen tarkoitettu lomake. Halutessaan käyttäjä voi kuitenkin myös ilmoittaa heti kättelyssä sen, millaista lainaa hän on hakemassa. Nordic Bank tunnistaa monenlaisia tarjouspyyntöjä, joista suurin osa muodostuu erilaisista kulutusluotoista. Kulutusluotto on lainasummaltaan suurestikin vaihteleva laina, joka haetaan johonkin yksittäiseen menoon, jota ei ole mahdollista kustantaa suoraan omista säästöistä. Esimerkki tällaisesta menosta voisi olla esimerkiksi uusi auto tai mökki tai vaikkapa vain hajonneen tiskikoneen korvaaminen. Nordic Bankin kautta on mahdollista hakea myös esimerkiksi venelainaa. Pikalainat puolestaan ovat tyypillisesti kulutusluottoja pienempiä ja niissä on tyypillisesti myös lyhyempi laina-aika. Pikalainat on tarkoitettu yllättäviin menoihin ja ne saattavat sopia myös esimerkiksi ylläkuvattuun tilanteeseen, jossa jokin kodinkone hajoaa odottamattomasti. Tarvittaessa sivustolta voi hakea myös yrityslainaa tai yhdistelmälainaa. Yrityslainan käsite lienee selvä jo nimen perusteella, mutta yhdistelylainalla tarkoitetaan lainaa, joka käytetään useamman jo aiemmin otetun lainan pois maksamiseen. Näin kaikki lainat keskittyvät käytännössä vain yhteen lainaan. Yhdistelylainan hyöty piilee siinä, että yksi suurempi laina tulee tyypillisesti useampaa pientä lainaa edullisemmaksi etenkin pitkällä tähtäimellä. Tämä on toki syytä tarkistaa itse laskemalla, paljonko kaikista omista lainoista kertyy vuosikorkoa yhteensä. Kun olet täyttänyt lainahakemuksesi – oli se millaiseen lainaan tahansa liittyen – ehdottaa Nordic Bank sinulle sopivia lainoja sekä tekee arvion siitä, millainen vuosikorko ja kuukausierä niihin sisältyisi.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Nordic Bankin asiakkailta
Lainanhaku voi olla vaativaa puuhaa, mutta onneksi et ole asian kanssa yksin. Ohesta löydät kommenttipalstan, jolla Nordic Bankin asiakkaat saavat jakaa kokemuksiaan sekä vinkkejä lainavertailun tekemiseen. Toivomme, että joku itseäsi ennen sivustolle saapunut lukija on jo ehtinyt jättää oman arvostelunsa! Voit myös itse kirjoittaa kommentin, mikäli olet jo asioinut Nordic Bankin asiakkaana. Voit kertoa esimerkiksi siitä, oli vertailupalvelun käyttö helppoa ja oliko sinulle ehdotettu laina tarpeisiisi soveltuva. Muut lukijamme lukevat varmasti mielellään konkreettisia vinkkejä lainavertailun tekemiseen.