Laina

Kaikki arvostelut

Laina

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Logo Credigo

Credigo

0 arvostelut

Joskus on vain se tilanne, että tarvitset hieman lisärahaa. Et koskaan tiedä, milloin sinun täytyy maksaa rästissä ol...

Logo Lainaa24

Lainaa24

0 arvostelut

Eikö olisikin hienoa. jos rinnallasi olisi auttava käsi, kun sitä oikeasti tarvitset? Joku, joka on aina tukenasi ja varmistaa, ett&...

Laina

Kun elämä yllättää, Laina.fi tuo helpotusta jokapäiväiseen elämääsi. Asuntolaina, autolaina tai jopa suurempi korjauslaina on helpompi suunnitella etukäteen, mutta äkilliset kulut voivat yllättää. Ne on kuitenkin myös voitava ottaa huomioon sujuvassa jokapäiväisessä elämässä. Laina.fi tarjoaa asiakkailleen joustavia ja luotettavia rahoitusratkaisuja äkillisen rahatarpeen ilmetessä. He ovat osa asiakkaiden elämää ja yritys auttaa heitä tekemään tärkeitä ja tarpeellisia päätöksiä turvallisesti.

Tietoa Lainasta
Aurajoki Nordic Oy on Suomen johtava kulutusluottojen, tililuottojen ja verkkokaupan rahoitusratkaisujen sekä velanhallintapalveluiden tarjoaja. Yli 400 000 suomalaista on jo käyttänyt heidän joustavia rahoituspalveluita. Aurajoki Nordic Oy kehittää jatkuvasti uusia tuotteita ja liiketoimintakonsepteja palvellakseen asiakkaitaan sähköisten jakelukanavien kautta. He työllistävät tällä hetkellä noin 50 henkilöä Turussa ja Helsingissä. Yritys palkkaa alan parhaita asiantuntijoita ja pysyvä tavoite on olla alan paras työnantaja. He toimivat aluehallinnon viraston valvonnassa 100-prosenttisesti lainsäädännössä ja noudattaa kaikkia kuluttajaviranomaisten antamia määräyksiä. Lisäksi toimintaa myötäilee vastuullisen luotonannon eurooppalaisen koalition (ECRC) lainaehtoja.

Lainan tarjoamat palvelut
Laina.fi kertalaina on vakuudeton laina 4000-10 000 €. Olipa rahoitustarpeesi suuria tai pieniä, suunniteltuja vai yllättäviä, voit hakea lainaa heti, mitä tarvitset. Lainan hakeminen verkkopalvelusta on helppoa - jopa matkapuhelimella. Yritys ottaa vastaan lainahakemuksia 24 tuntia vuorokaudessa ja he tekevät alustavan lainapäätöksen heti. Asiakastyytyväisyys on heille tärkeä asia, ja he ovat ylpeitä palveluiden hyvistä asiakasarvosteluista. Asiakkaat ovat arvioineet palvelun 3,95 tähteä viidestä. Lainaa jopa 10 000 euroa - nopeaa ja helppoa. Laina ilman vakuutta ja jopa 84 kuukauden maksuajalla! Lainaa samana päivänä. Vuotuinen nimellinen korko vain 19,40%
Vaikka Laina.fi ei enää luovuta uusia Laina.fi -pikavippejä syyskuussa 2019 voimaan tulleen lakimuutoksen jälkeen, he jatkavat entisten pikavippiasiakkaiden palvelemista kuten aiemmin: asiantuntemuksella ja kuuntelemalla. Lainmuutos ei myöskään vaikuta pikavippien hinnoitteluun syyskuun alussa 2019, mutta voit jatkaa lainasi käyttöä normaalisti: tehdä nostoja lainakannasta, maksaa laina takaisin ja hakea edullisempaa hintaa Laina.fi kulutusluottoa.
Jos olet jo maksanut asuntolainan vähintään kolme kertaa, voit käyttää takaisinmaksutonta kuukautta. Lisäaikana maksat vain laskun korkoja ja kuluja. Armokuukausi on helppo aktivoida tekstiviestitse. Voit hyödyntää lisäaikaa kahdesti 12 kuukaudessa, jos sinulla on kolme erää maksaaksesi lainasi.
Älykäs kertaluonteinen laina on joustava ratkaisu jopa 10 000 euroon asti! Tilinylitys on kätevä pikalaina, jota voit hakea jokaista 500 euroa kohden 4000–10 000 euroa. Kertalaina on kulutuslaina, jota haetaan tietyltä määrältä ja joka maksetaan takaisin 36, 48, 60 tai jopa 84 kuukauden erinä. Viimeinen takaisinmaksuaika riippuu kertaluonteisen lainan määrästä. Kulutusluotot ovat loistava vaihtoehto, kun tarvitset nopeaa rahaa harkitun tai odottamattoman oston tekemistä varten, ja se hinnoitellaan siten, että päivittäiset kulut pysyvät kohtuullisina. Lainaa nopeasti ja vaivatta, aina ilman vakuutta!


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Asiakastyytyväisyys on yritykselle erittäin tärkeä asia. He haluavat pystyä tukemaan asiakkaita päivittäisissä suunnitelluissa ostoissa ja odottamattomissa tilanteissa. Asiakaspalvelun avainsanat ovat helppous, nopeus, asiantuntemus ja ystävällinen palvelu. Yritys palvelee asiakkaita melkein ympäri vuorokauden, jotta saat henkilökohtaista lainapalvelua lainahakemuksen jättämisestä lainan takaisinmaksun suunnitteluun. Jos esimerkiksi lainan takaisinmaksu aiheuttaa harmaita hiuksia ja muita vaikeuksia, ota rohkeasti heihin yhteyttä. Yhdessä yritys löytää sinulle varmasti parhaat ratkaisut.
Oletteko käyttäneet yritystä aiemmin? Suosittelisitko palvelua muille? Jos osaat vastata näihin kysymyksiin tai haluat kertoa mielipiteesi heistä, kirjoita tähän arvostelu. Näin voit auttaa muita, jotka etsivät lainojen kilpailutuspalvelua netistä!