Arkiraha

Kaikki arvostelut

Arkiraha

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Logo Lainaa24

Lainaa24

0 arvostelut

Eikö olisikin hienoa. jos rinnallasi olisi auttava käsi, kun sitä oikeasti tarvitset? Joku, joka on aina tukenasi ja varmistaa, ett&...

Logo Fiksulaina

Fiksulaina

0 arvostelut

Riippumatta siitä, kuinka varovainen olet, olemassa on aina aikoja, jolloin saatat tarvita hieman lisää rahaa. Ehkä kiukaasi on...

Arkiraha

Oletko koskaan miettinyt, voitko saada rahallista apua joltakin ammattilaiselta, jotta voisit maksaa laskusi tai velkasi? Tai ehkä olet joku, joka tarvitsee rahaa välittömästi saadaksesi jotain tärkeää elämässä kuten remontoidaksesi talosi tai korvataksesi rikkinäisen lämmitysjärjestelmän. Saatat harkita ottavasi lainan tällaisessa tilanteessa, mutta mihin yritykseen voit luottaa, sillä olemassa on lukemattomia yrityksiä, jotka tarjoavat täysin samoja palveluita. Ehkä sinun kannattaisi kokeilla Arkirahaa. Tämä on yritys, joka tarjoaa palveluitaan ympäri Suomen.

Mutta kuinka rehellisiä heidän palvelunsa ovat? Antavatko he sinulle selkeät ohjeet siihen, kuinka hakea lainaa heidän kauttaan? Kuinka heidän asiakaspalvelunsa kohtelee sinua kun joudut pyytämään apua? Arkirahan asiakkaat ovat jo vastanneet näihin kysymyksiin heidän arvosteluissaan. Lue niitä saadaksesi idean siitä, mitä yritys voi tarjota ennen kuin sitoudut mihinkään. 

Tietoa Arkirahasta
Arkiraha on sivusto, joka lainaa rahaa sen asiakkaille tekemällä yhteistyötä monen lainantarjoajien ja muiden laitosten kanssa. Heillä on korkein AAA-luottoluokitus ja he ovat auttaneet yli 20 000 suomalaista asiakasta lainaamalla heille rahaa. Lainasummat vaihtelevat 100 - 70 000 euron välillä ja niitä tarjotaan lähes välittömästi asiakkaille, jotka täyttävät tietyt ehdot. Arkiraha ei myöskään pyydä sinulta minkäänlaista vakuutta. Yritys toimii niin, että teet yhteistyötä vain heidän kanssaan ja he eivät pysy minkäänlaista kolmannen osapuolen takaajaa. Yrityksen mukaan voit saada lainaa, jos olet vähintään 20-vuotias, vuosittaiset tulosi ovat 7 200 euroa eikä sinulla ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä. Mutta tämä voi vaihdella eri lainanantajien välillä ja voi muuttua. Jokainen asiakas saa 1 - 12 vuoden takaisinmaksuajan, jonka aikana he maksavat lainan takaisin. Asiakkaat voivat myös maksaa lainan takaisin aikaisemmin kuin mitä sopimuksessa lukee ilman lisämaksuja. Yritys tarjoaa erilaisia lainoja asiakkailleen kuten pikalainoja, kulutusluottoja, yhdistely-, jousto-, matka- ja remonttilainoja.

Arkirahan palvelut
Voit löytää ilmaisen lainahakemuksen Arkirahan sivustolta. Lainahakemus pyytää sinulta joitakin perustietoja itsestäsi, joita he tarvitsevat löytääkseen parhaan lainatarjouksen juuri sinulle. Lainatarjoukset annetaan sinulle monelta eri pankilta ja lainantarjoajilta, jotka arvioivat profiilisi antaakseen sinulle täydellisen lainatarjouksen. He tarjoavat sinulle monia lainatarjouksia, joista voit valita haluamasi. Heidän palvelunsa on täysin ilmainen ja Arkiraha lupaa, ettet sitoudu mihinkään ennen kuin hyväksyt yhden heidän tarjoamistaan lainoista. Yritys käyttää SSL-salausta, joten sinun ei koskaan tarvitse huolehtia turvallisuudestasi ja yksityisyydestäsi käyttäessäsi sivuston palveluita. Voit käyttää heidän sivustollaan sijaitsevaa laskuria saadaksesi idean siitä, kuinka paljon sinun tulisi maksaa takaisin valitsemastasi lainasta ja takaisinmaksuajasta.

Arkirahalla on asiakaspalvelu, johon voit ottaa yhteyttä kun kohtaat ongelmia tai sinulla on kysyttävää. Voit ottaa heihin yhteyttä syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja kirjoittamalla viestisi, johon he vastaavat selvittääksesi ongelmasi tai vastaamalla kysymykseesi niin nopeasti kuin mahdollista. Heillä on myös blogi, jossa he puhuvat monesta ajankohtaisesta asiasta, kuten: Miksi lainahakemus hylättiin, miten pikavipit oikeasti toimivat, pikaluottojen sääntelystä, yhdistelylainoista, positiivisista luottorekisteristä ja monista muista aiheista. 

Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko jo Arkirahan asiakas? Haluaisimme, että kerrot kaiken, mitä sinulla on sanottavaa yrityksestä. Luuletko, että he ovat rehellisiä ja luotettavia? Saitko kaikki rahat, joita hait? Kuinka pitkiä laina-aikoja he tarjoavat?  Millaisia lainoja he tarjoavat? Entä millaisia nimelliskorkoja he tarjoavat? Pitivätkö he kaikki lupauksensa, ilman takaajia ja vakuuksia? Saitko kaikki vastauksesi asiakaspalvelulta kun tarvitsit apua? Kirjoita arvostelu ja kerro meille yrityksestä ja kokemuksestasi heidän kanssaan.

Onko tämä siis yritys sinulle? Vai haluaisitko vielä jatkaa etsimistä? Vieraile siis tällä sivulla.