Skytours

Kaikki arvostelut

Skytours

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Interhome

Interhome

1 arvostelut

Työelämämme on aiempaa nopeatahtisempaa ja monimuotoisempaa. Siinä, missä aiemmin peltotyöt tehtyään tiesi ...

Logo Radisson Hotels

Radisson Hotels

1 arvostelut

Se, miten näemme työ- ja vapaa-ajan on muuttunut viime vuosina paljon. Huippuinnovaatioista tunnetun Piilaakson edelläk&au...

Logo Emirates

Emirates

0 arvostelut

Emirates on yleinen ja luotettu lentoyhtiö alalla muiden lukemattomien lentoyhtiöiden seassa, ja sinun on valittava lentoy...

Skytours

Yksi nopeimmista ja helpoimmista tavoista matkustaa eri maihin tai jopa maailman ympäri, on lentokoneella. Mutta saatat tietää lukemattomia yrityksiä, jotka tarjoavat lennonvaraukseen liittyviä palveluita. Täten oikean yrityksen valitseminen voi olla paljon vaikeampaa, sillä olemassa on niin monia matkantarjoajia sekä verkossa että fyysisinä matkatoimistoina. Suurin osa näistä yrityksistä ovat luultavasti niin suuria, että sinä olet  vain yksi asiakas tuhansien muiden joukossa, joita yrityksellä on. Tässä Skytours erottuu joukosta. Mutta mitä voit odottaa heidän palveluiltaan? Tarjoavatko he kohtuullisia hintoja jokaiselle? Mikä auttaa heitä erottumaan muiden yritysten joukosta, jotka tarjoavat täysin samat tarjoukset? Entä millaiset heidän organisaatiotaitonsa ovat? Lue arvosteluja muilta asiakkailta tietääksesi, miten Skytours erottuu joukosta. Salli Skytoursin edellisten asiakkaiden kertoa sinulle lisää heidän palveluistaan. Heidän mielipiteensä ja arvostelunsa tai kokemuksensa voivat kertoa sinulle lisää koko kokemuksesta, jonka Skytours tarjoaa.

Tietoa Skytoursista
Skytours on perustettu vuonna 1994, jolla on yli 40 vuotta kokemusta matkatoimistona, on matkatoimisto, joka vaalii sitä tosiasiaa, että he ovat pienimuotoinen yritys, joka sallii heidän olla nopeita, joustavia ja antavat henkilökohtaistetun kokemuksen jokaiselle asiakkaalleen. Skytours sallii sinun varata yhden heidän lomistaan, matkoistaan tai lennoistaan heidän sivustonsa kautta. Sivusto sallii sinun myös lisätä vuokra-auton varaukseesi ja se auttaa myös sinua löytämään majoituksen matkasi ajaksi. Voit myös varata hotelleja, paketteja, lomia, lentoja ja ajomatkoja, ja sivusto tarjoaa sinulle myös alennuskuponkeja ja muita. Skytours lupaa sinulle asiantuntevaa matkustusneuvoja ja todella edullisia hintoja. Joka päivä he pyrkivät tarjoamaan parhaat mahdolliset hinnat ja palvelut.

Palvelut
Voit hyödyntää heidän palveluitaan heidän sivustonsa kautta. Voit varata joko menopaluun tai yhdensuuntaisen matkan. Kaikki sinun täytyy tehdä, on syöttää kohteesi, matkasi päivämäärä ja minkä turistiluokan haluaisit koneessa ja matkustajien määrä. Saat myös mahdollisuuden lisätä varaukseesi vuokra-auton ja majoituksen päämäärässäsi. Pienellä summalla, he tarjoavat peruutussuojan matkallesi, joka sallii sinun peruuttaa varauksesi, sama se mikä syysi on. 

Tukiosiossa on myös lukemattomia suosittuja aiheita, joita voit selata ja lukea läpi löytääksesi vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita saatat miettiä Skytoursin palveluista. Mutta jos silti tarvitset asiantuntijan apua, voit ottaa heihin yhteyttä sähköpostitse, tai voit aloittaa live chat -session, jossa voit puhua oikealle ihmiselle, joka tekee parhaansa auttaakseen sinua ongelmasi tai kysymyksesi kanssa. Skytoursilla sinun ei tarvitse odotella pidossa. He käsittelevät kaikki asiakaspalvelunsa ja kysymykset todella tehokkaan ja nopean sähköpostijärjestelmän kautta. Voit myös selata maksuja haluamallasi valuutalla automaattisen valuuttamuuntajan kautta, joka tekee asioista helppoa, kun haluat verrata hintoja käyttämälläsi valuutalla. Skytours voidaan löytää sosiaalisissa medioissa kuten Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissä. 


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko koskaan käyttänyt Skytoursin palveluita? Pyydämme sinua ottamaan hetken tai kaksi jättääksesi arvion kokemuksestasi asiakkaana ja millainen koko varauksen prosessi oli. Tai ehkä jouduit käyttämään heidän asiakaspalveluaan tai usein kysyttyjen kysymysten osiota? Kerro meille, kuinka asiakaspalvelu kohteli sinua ja kuinka pitkään sinun täytyi odotella ennen kuin ongelmasi ratkaistiin tai kysymykseesi vastattiin. Oliko heidän kanssaan kommunikointi helppoa ja vaivatonta? Olivatko ja ystävällisiä ja auttavaisia sinua kohtaan? Saitko hyviä tarjouksia sivustolta ja kuinka vertaisit sitä hintoihin, joita löysit toiselta palvelulta tai sivustolta. Entä oliko varausjärjestelmä kätevä, pitivätkö kaikki lennot paikkaansa? Jaa meidän kanssamme, mitä ajattelet Skytoursista ja heidän palveluistaan ja kerro muille potentiaalisille asiakkaille, mitä heidän tulisi odottaa Skytoursin sivustolta.