Rayna Tours

Kaikki arvostelut

Rayna Tours

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Interhome

Interhome

1 arvostelut

Työelämämme on aiempaa nopeatahtisempaa ja monimuotoisempaa. Siinä, missä aiemmin peltotyöt tehtyään tiesi ...

Logo Radisson Hotels

Radisson Hotels

1 arvostelut

Se, miten näemme työ- ja vapaa-ajan on muuttunut viime vuosina paljon. Huippuinnovaatioista tunnetun Piilaakson edelläk&au...

Logo Alppimatkat

Alppimatkat

0 arvostelut

Arvostelut Alppimatkoista Kiinnostaako päästä matkustelemaan Alpeille, mutta olet varsin uusi asiassa, etkä oikein tiedä,...

Rayna Tours

Parhaimmillaan matkustaminen on sitä, että on mukava lähteä matkaan ja on mukava myös sieltä palata. Kaikki matkat eivät harmi kyllä ole tällaisia. Toisinaan matkalle lähtö ei ole hauskaa vaikeiden matkajärjestelyjen takia, ja toisaalta joskus matkalta palaaminen ei ole mukavaa, koska "olisihan siellä vielä yhden viikon voinut olla". Kuten niin monessa muussakin asiassa, korostuu matkailussa valmistautumisen merkitys. Kun valmistaudut matkaan huolella, on todennäköisyys unohtumattomalle reissulle moninkertainen. Hyvä suunnittelu voi kuitenkin sekin olla haaste itsessään, minkä vuoksi saatat harkita jonkin matkanjärjestäjän kanssa asioimista. Matkanjärjestäjän tehtävä on auttaa sinua järjestämään mahdollisimman hyvä ja vaivaton matka. Jotta löytäisit itsellesi parhaan mahdollisen matkanjärjestäjän, olemme laatineet yhteenvetoja monista eri alan yrityksistä. Tässä yhteenvedossa esittelemme matkanjärjestäjäyrityksen nimeltä RaynaTours.

Tietoa RaynaToursista
RaynaTours on vuonna 2006 Dubaissa perustettu yhtiö, joka järjestää matkoja erityisesti Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin, jossa Dubaikin sijaitsee. Juuri Dubai on yrityksen sivuilla selkeästi korostuva kohde, mutta se on toki vain yksi Arabiemiirikunnat muodostavista emiraateista. RaynaToursin kautta on mahdollista matkustaa myös esimerkiksi maan pääkaupunkiin Abu Dhabiin. Yritys katsoo matkanjärjestämistä kokonaisuutena, ja tarjoaa siksi kaikenlaisia palveluita viisumin hakemisesta matka-aktiviteettien suunnitteluun. Vuonna 2021 yksi RaynaTours voitti Tripadvisorin "Traveller's Choice" -palkinnon, joka kertoo siitä, että yritys on saanut kestävästi haalittua itselleen positiivisia asiakasarvosteluja. Tällä sivustolla arvostamme kokemusta tiedonlähteenä, ja siksi olemme jättäneet oheen myös oman kommenttipalstamme, johon voit halutessasi jättää oman arvostelusi RaynaToursista. On myös huomattavaa, että RaynaToursin verkkosivuja on mahdollista käyttää vain englannin kielellä.

RaynaToursin tuotteet ja palvelut
Matkanjärjestäminen on monipuolista touhua, ja tämä tosiseikka näkyy myös RaynaToursin palveluvalikoimassa. Koska RaynaToursin pääasialliset matkakohteet ovat Schengen-alueen ulkopuolella, tarvitaan niihin matkustamiseen lähtökohtaisesti viisumia, ellei Suomella (olettaen että matkustat suomalaisella passilla) ole erillissopimusta kohdemaan kanssa, joka mahdollistaisi lyhytaikaisen oleskelun maassa ilman viisumia. Tällaista sopimusta ei nykyisellään ole Suomen ja Arabiemiirikuntien välillä. Niinpä RaynaTours järjestää viisumeja useisiin eri kohteisiin. RaynaToursin kautta voi totta kai hankkia viisumin Arabiemiirikuntiin, mutta tarvittaessa myös vaikkapa Singaporeen tai Yhdistyneeseen kuningaskuntaan. Ihmiset, joilla ei ole Schengen-alueen passia, voivat hakea Schengen-viisumin RaynaToursin palveluita käyttämällä. Kun viisumi on hankittu, haluaa matkailija varmasti suunnitella jonkinlaisia aktiviteetteja kohteessa. RaynaTours tarjoaa valikoiman aktiviteetteja ympäri Arabiemiirikuntia. Sivuston kautta voi esimerkiksi varata aamuisen mönkijäsafarin autiomaahan, kaupunkikierroksen limusiinilla tai tutustumisreissun Burj Khalifaan, joka on Dubaissa sijaitseva pilvenpiirtäjä ja maailman korkein rakennus. Matkailija voi myös valita yhden RaynaToursin valmiista matkapaketeista. Matkapaketteja on tarjolla Arabiemiirikuntien lisäksi myös Georgiaan. Nämä pakettimatkat ovat valmiiksi suunniteltuja kokonaisuuksia, jotka tarjoavat asiakkaalle selkeän suunnitelman matkapäiviksi. Voit esimerkiksi varata 5 päivän romanttisen matkan Tbilisiin tai 4 päivän shoppailumatkan Dubaihin. Pakettiratkaisut sopivat matkailijoille, jotka eivät nauti matkansuunnitteluprosessista vaan ottavat mieluummin valmiin ohjenuoran, jota seurata matkan ajan.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä RaynaToursin asiakkailta
Millainen yritys RaynaTours on? Yhteenvedosta olet toivottavasti saanut hyvän yleiskuvan, mutta yrityksen toiminnan monipuolisuudesta johtuen on hyvä muodostaa käsitys siitä myös jonkin muun kuin pelkän lyhyen yritysprofiilin perusteella. Tiedonhakukeinoja on monia, mutta yksi erityisen tehokas on RaynaToursin asiakkaiden kokemuksista lukeminen. Ohesta löydät arvostelupalstan, jolle jo RaynaToursin kanssa asioineet ovat jättäneet kommentteja toivon mukaan ennen kuin saavuit tälle sivulle. Jos itselläsi on kokemusta RaynaToursista, teethän palveluksen muille lukijoillemme ja jätät heidän avukseen lyhyen arvostelun yrityksestä. Voit kertoa esimerkiksi siitä, onnistuiko mahdollisen viisumin saaminen helposti ja millainen matka oli kokonaisuutena. Tuliko matkalla ongelmia ja jos tuli, saitko apua niiden selvittämisessä? Jakamalla niin hyvät kuin huonotkin kokemuksesi voit antaa myöhemmälle lukijalle arvokasta tietoa, jonka pohjalta hän voi päättää, haluaako hän asioida RaynaToursin kanssa.