Rentalcars.com

Kaikki arvostelut

Rentalcars.com

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

L
Linnea
Vuokrasin auton täällä lyhyelle matkalle. Palvelu oli hienoa, ja auto on myös hyvälaatuinen. Lue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Luottaa!

  Vuokrasin auton täällä lyhyelle matkalle. Palvelu oli hienoa, ja auto on myös hyvälaatuinen.

  hs=693a1be411cfc11596b737ed2aabf36e<div style="display:none;">


Muut katsoivat

Logo Auto Europe

Auto Europe

0 arvostelut

Arvostelut AutoEuropestaTäytyykö sinun vuokrata auto lomamatkaa varten? Tekeekö mieli mennä moottoripyöräilemä&a...

Logo QEEQ

QEEQ

0 arvostelut

Matkustaminen on aina mukavaa ja monille varsinkin pakettimatkojen tekeminen on tuttua. On kuitenkin muitakin vaihtoehtoja matkustaa ja matkoille v...

Logo Discover Cars

Discover Cars

2 arvostelut

Eikö olisikin hyvä, että saisit eri auton, kun olet poissa kotoasi lomamatkalla tai seikkailulla tai jopa liikematkalla? Discover Ca...

Logo Autonvaraosat24

Autonvaraosat24

1 arvostelut

Pitääkö vaihtaa renkaat? Vai hankitko uuden ajoneuvon ja sinun pitää hankkia sen alle uudet pimppaustarvikkeet? Haluatko m...

Rentalcars.com

Kuka ei haluaisi käyttöönsä autoa matkustamiseen kun olet liikematkalla tai henkilökohtaisella lomalla? Tai ehkä matkustat vain satunnaisesti tai harvoin. Siinä tapauksessa, Rentalcars.comon yritys, jota sinun tulisi harkita. Koska olemassa on monia autonvuokraukseen erikoistuvia yrityksiä, on vaikeaa välillä valita, mikä niistä sopii parhaiten tarpeisiisi ja mikä niistä tarjoaa parhaat hinnat ylellisille autoille. Lue siis edellisten asiakkaiden arvostelut Rentalcars.comista selvittääksesi, miksi sinun tulisi valita tai ei valita heidän palvelunsa. Mitä palveluita he siis tarjoavat? Millaisia ja minkä merkkisiä autoja voit odottaa vuokraavasi? Millainen heidän asiakaspalvelunsa on, kun asiakkailla on kysyttävää tai he eivät ole tyytyväisiä palveluun tai jos he kohtaavat muita ongelmia autonsa kanssa? Lue puolueettomia asiakkaiden arvosteluja Rentalcars.comista, jossa asiakkaat kertovat sinulle kaiken kokemuksestaan ja mielipiteestään yrityksen kanssa ja millainen heidän palvelunsa oli.

Tietoa Rentalcars.comista
Yritys, joka tarjoaa vuokra-autoja, kuten nimikin jo sanoo, perustettiin vuonna 2004, jolloin sen nimi oli vielä TravelJigsaw. Nimi Rentalcars.com vaihdettiin vuonna 2010. Heidän palveluitaan voidaan hyödyntää yli 60 000 sijainnissa 160 maassa maailmanlaajuisesti. Heillä on valtava valikoima autoja, joista asiakkaat voivat valita, jotka vaihtelevat katumaastureista tila-autoihin. He tekevät yhteistyötä monen autovuokraamon kanssa varmistaakseen, että he tuovat sinulle parasta mahdollista palvelua, sama se missä päin maailmaa oletkin. Rentalcars.com lupaa asiakkailleen tuoda vapautta ja takaavat, että he auttavat asiakkaita löytämään oikean auton loistavilla ja kohtuullisilla hinnalla, samalla tehden palveluiden hyödyntämisestä asiakkaille niin vaivatonta kuin mahdollista.

Palvelut
Voit hyödyntää Rentalcars.comin palveluita heidän sivustollaan, jossa voit syöttää kaikki tarvittavat tiedot auton varausta varten. Rentalcars.com hakee sivustolta auton, jonka asiakas haluaa. He sitten antavat tiedot, jotta voit vertailla eri hintoja valitaksesi parhaan hinnan, joka sinulle tarjotaan. Voit sitten varata auton, joka sopii tarpeisiisi ja olet valmis lähtöön. Varaus vahvistetaan tämän jälkeen autonvuokraamon kanssa. Voit sitten noutaa auton henkilöllisyystodistuksellasi. He tarjoavat vuokra-autoja monessa eri maassa, mukaan lukien Italiassa, Ranskassa, Islannissa, Alankomaissa, Yhdysvalloissa, Irlannissa, Uudessa-Seelannissa, Suomessa, Saksassa ja monessa muussa maassa. Rentalcarsilta voi varata auton kuka vain, joka on yli 18-vuotias, mutta alle 25-vuotiailta tai yli 70-vuotiailta voidaan veloittaa lisämaksu.

Jos haluat tietää tarjousten hinnat haluamallasi valuutalla, heidän sivustonsa sallii sinun vaihtaa valuutan haluamaasi, joka myös muuntaa vaihtokurssin automaattisesti. Tämä sallii sinun myös maksaa valitsemallasi valuutalla, joka tekee kurssien seuraamisesta ja maksamisesta paljon helpompaa. Siinä tapauksessa, että sinulla on kysyttävää tai kohtaat ongelmia auton kanssa, heillä on 24/7 tuki, joka voi auttaa sinua ennen matkaa tai jopa sen jälkeen. Rentalcars.comilla on myös oma sovelluksensa, jos mieluummin hyödyntäisit heidän palveluitaan mobiililaitteesi kautta. Voit ottaa heihin yhteyttä verkossa tai puhelimitse, jossa Rentalcars.comin henkilökunta ohjaa sinua ongelmassa kuin ongelmassa tai antaa vastaukset kysymyksiisi.


Kiitokset, vinkit ja valitukset
Oletko koskaan käyttänyt Rentalcars.comia vuokrataksesi auton, onpa se sitten pakettiauto tai farmari? Haluamme kuulla sinusta ja kokemuksestasi yrityksen kanssa. Kuinka helppoa vuokrauksen tekeminen oli heidän sivustollaan? Tai ehkä käytit heidän sovellustaan varauksen tekemiseen, toimiko se vaivattomasti ja oliko se helppo käyttää? Olivatko autot hyvälaatuisia ja eivät jättäneet sinua tielle? Käytä hieman aikaasi jättääksesi arvostelun tähän kokemuksestasi, joka auttaa muita potentiaalisia asiakkaita päättämään, pitäisikö heidän käyttää Rentalcars.comin palveluita. Tai ehkä jouduit käyttämään heidän asiakaspalveluaan, kerro meille, olivatko he ystävällisiä ja asiantuntevia. Arvostelusi voi auttaa muita siinä, mitä odottaa, kun he ovat vuokraamassa autoa Rentalcars.comilta.