Very Nice

Kaikki arvostelut

Very Nice

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Very Nice

Aika moni nainen tietää, että täydellisiä farkkuja on vaikea löytää. Oikeanlaisesti istuvia farkkuja tulee vastaan ehkä vain muutamia elämässä. Farkkuja metsästäessä sinun kannattaakin lukea muiden kokemuksia yrityksistä. Yksi farkkuvalmistaja on suomalainen Very Nice. Onko Very Nice luotettava yritys? Onko heiltä ostaminen vaivatonta? Voit lukea Suomiarvostelujen sivuilta kokemuksia eri vaatteita ja farkkuja myyvistä verkkokaupoista ja selvittää vastaukset mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Voit löytää tietoa, mitä et muuten löytäisi. Arvostelujen lukeminen kannattaa etenkin, jos et ole asioinut yrityksen kanssa ennen.
 
Mikä Very Nice on?
Very Nice on suomalainen farkku- ja housubrändi. Sen omistaa suomalainen M.A.S.I Company, joka perustettiin 18. syyskuuta vuonna 1972. Alun perin yritys myi rahtitöitä, mutta pian perustamisen jälkeen se sai lisenssioikeuden tunnettuun Lee Cooper -brändin farkkuihin Suomessa. Myöhemmin 1980 -luvulla markkinoille tuli Very Nice -mallisto, joka koostui lähinnä farkkukankaasta tehdyistä vaatteista naisille ja tytöille. Nykyään Very Nice brändin farkut on suunniteltu etenkin muodokkaille ja kurvikkaille vartaloille.
 
Mitä tuotteita Very Nice valmistaa ja myy?
Very Nicen pääasialliset tuotteet ovat housuja, jotka on suunniteltu erityyppisille vartaloille. Brändillä on kuitenkin myynnissä myös muunlaisia tuotteita kuten kasvomaskeja. Farkkuja löytyy kolmesta eri kategoriasta: farkkuja kurvikkaille, kapea mallisia farkkuja sekä suoran mallisia farkkuja. Eri kategorioihin kuuluu useampi tuote. Esimerkiksi kurvikkaalle tarkoitettu Adele -malli on Mom Jeans -tyylinen farkku korkealla vyötäröllä, kun taas Fiona -malli on klassisempi suora malli. Joistain malleista on vain yhtä väriä, mutta suurimmasta osasta malleja on useita eri värejä. Esimerkiksi Fiona farkkuja löytyy esimerkiksi sinisenä, tummansinisenä ja farkun värisenä.
 
Very Nicellä on myös oma opas ”Fit guide”, jonka avulla voi löytää itselleen parhaan istuvuuden. Oppaassa on kerrottu erilaisia vartalotyyppejä ja minkälaiset farkut kullekin vartalolle sopivat. Esimerkiksi jos olet lyhyt ja hoikka, sinun kannattaa suosia farkkuja, jotka luovat sinulle muotoja. Very Nicen Fit Guide suosittelee jokaiselle vartalotyypilleen heidän omasta valikoimastaan parhaita farkkuja.

Very Nice verkkokaupasta osto ja palautus
Very Nice farkkuja voi ostaa heidän jälleenmyyjiltään kuten Stockmannilta tai Very Nicen verkkokaupasta. Kun löydät haluamasi tuotteen, sinun tulee valita siitä koko, lahkeen pituus sekä haluamasi väri. Kokoa valitessa sinun kannattaa mitata vyötärösi, sillä istuvuus vyötäröltä on kaikkein tärkein. Ostaminen verkkokaupasta tapahtuu lisäämällä tuote sitten ostoskoriin ja sitten rekisteröitymällä asiakkaaksi. Sinun tulee täyttää tietosi kuten nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja toimitusosoite. Tämän jälkeen pääset maksamaan. Maksu tapahtuu Paytrailin kautta eli voit maksaa kaikilla suomalaisilla verkkopankeilla tai esimerkiksi Visa tai MasterCard luottokortilla. Maksun jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja arvion toimitusajasta.
 
Mikäli et ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen 14 päivän sisällä paketin saapumisesta Very Nicelle. Voit myös halutessasi vaihtaa tuotteen toiseen tai samaan, mutta eri kokoon. Tuotteiden täytyy olla kuitenkin käyttämättömiä.
 
Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä Very Nicen tuotteista ja yrityksestä
Oletko ostanut Very Nicen verkkokaupasta tai kokeillut brändin tuotteita? Ehkä olet jopa palauttanut heille tai tehnyt vaihdon? Kerro meille miten asiointisi sujui Very Nice verkkokaupassa ja mitä pidit heidän palvelustaan sekä tuotteistaan. Oliko kaikki vaivatonta? Koetko, että yritys on luotettava? Kertomalla meille kokemuksestasi, autat muita kuluttajia tekemään ostopäätöksen. Lukemalla arviosi, he voivat päättää kannattaako heidän ostaa Very Nicelta vai välttää yrityksen kanssa asiointi. Kertomalla siis autat muita!
 
Harkitsetko Very Nice farkkujen ostoa tai heidän verkkokaupastansa tilaamista? Lue minkälaisia kokemuksia muilla kuluttajilla on ollut heistä! Näin saat tietää, onko yritys luotettava ja kannattaako heiltä ostaa.