TwistBe

Kaikki arvostelut

TwistBe

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

3 arvostelut

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttä&aum...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Alensa

Alensa

2 arvostelut

Nykyaikainen toimistotyön yhteiskunta edellyttää tarkkaa näköä. Kannettavan näytöllä jotkin tekstit ov...

TwistBe

Oletko henkilö, joka antaa ihollesi sen tarvitseman hoidon ja huolenpidon? Ymmärrätkö ihosi suojelemisen, puhtaana ja terveenä pitämisen tärkeyden? Sitten TwistBe on kauppa, johon sinun tulisi suunnata. TwistBe tarjoaa erilaisia ihonhoitotuotteita, joista voit hyötyä. Joko etsit tuotteita, joilla voit vähentää ihosi ikääntymisen näkyvyyttä tai sinulla on herkkä tai kuiva iho, voit löytää kaiken täältä. Mutta ovatko heidän tuotteensa laadukkaita ja sisältävätkö ne iholle hyödyllisiä ainesosia? Kuinka helppo heidän sivustonsa on navigoida? Kuinka pitkään meni kunnes sait tuotteet käyttöösi? Onko heillä tehokas ja avulias asiakaspalvelu? Lue arvosteluja TwistBen asiakkailta oppiaksesi lisää tästä yrityksestä ja ottaaksesi selvää, mitä he ajattelevat heidän palveluistaan ennen kuin päätät ostaa tuotteita sivustolta.

Tietoa Twistbesta
TwistBen on perustanut kolme suomalaista naista, joilla on tutkinto ihon biologiassa, kosmetiikan valmistuksessa ja taloustieteessä, jotka ovat myös äitejä. Tämä yritys tarjoaa kokonaisvaltaisia, korkealaatuisia ja kohtuuhintaisia ihonhoitotuotteita ja kauneustuotteita asiakkaille ympäri maailman. He tarjoavat eri tuotteita, jotka hyödyntävät ihoasi kuten kosmetiikkaa, lisäaineita ihonhoitoon, kauneusruokaa ja kodintarvikkeita. Heillä on myös tuotteita kaiken ikäisille ihmisille, miehille, naisille ja lapsille. TwistBe tarjoaa myös minikylpylän myymälässään, jossa voit saada erilaisia palveluita kuten ihonhoitoa, voit saada neuvontaa ravitsemusterapeutilta tai hyvinvointivalmentajalta liittyen palautumiseen, stressin hallintaan ja ravintoon. Voit myös saada ihonhoitorutiinin analyysin heidän kauttaan.


TwistBen palvelut 
Voit käyttää TwistBen palveluita ja ostaa heidän tuotteitaan joko sivustolla tai vierailemalla heidän myymälässään Helsingissä, Suomessa. He tarjoavat tuotteita kuten ihonhoitoa, meikkituotteita, hiustenhoitotuotteita, deodorantteja, rusketustuotteita, eteerisiä öljyjä, hammashoitoa, tuotteita matkailuun jne. He hyväksyvät maksuja tavoilla MasterCard tai VISA. Voit myös maksaa välittömästi kassalla tai voit noutaa tuotteesi myymälästä, jolloin voit maksaa kun haet ne. TwistBetä suojaa SSL-salaus tilauksen käsittelyssä ja turvatakseen luottokorttitietojasi ja tarjoten turvallisuutta asiakkailleen, joten voit olla varma, että henkilökohtaiset tietosi ovat turvassa.

Twistbe ylpeilee helpoilla ja nopeilla toimituksilla. He lähettävät tuotteet samana päivänä ja pääasiassa tuotteet saapuvat 1 - 2 työpäivässä Suomen sisällä. He antavat sinulle myös seurantanumeron, jotta voit tietää, missä päin pakettisi kulkee. Jos et jostakin syystä ole tyytyväinen vastaanottamaasi tuotteeseen, voit palauttaa tuotteen 14 päivän sisällä ostoksen teosta. Palautukset käsitellään sitten 14 päivän sisällä siitä päivästä, kun tuote on palautunut varastolle ja raha siirretään takaisin sinulle käyttäen samaa maksutapaa, jota käytit maksamaan.

Voit myös ostaa lahjakortteja, joita voit mukauttaa haluamaasi summaan. Voit valita lahjakortin joko fyysisenä korttina tai voit vain ostaa sen digitaalisena säästääksesi aikaa ja rahaa. TwistBe tarjoaa myös MYskincareCoach-online-kurssin täysin suomen kielellä, joka voi auttaa sinua ymmärtämään ja pitämään huolta ihostasi paremmin. Voit tilata heidän uutiskirjeensä, joka tarjoaa 20% alennuksen kuukauden tuotteesta. Saat myös ihonhoitovinkkejä, tietoa uutuuksista ja saat tietää tulevista kampanjoista ja alennuksista. Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia heidän palvelunsa kanssa, voit ottaa yhteyttä TwistBen asiakaspalveluun puhelimitse, sähköpostitse tai jopa WhatsAppin kautta. Voit jopa käyttää Facebook-chatia tai live chat -toimintoa, jonka voit löytää heidän sivustoltaan. 


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko jo ostanut ihonhoitotuotteita TwistBestä? Sitten haluaisimme mielellämme kuulla, mitä sinulla on sanottavaa yrityksestä ja sen palveluista. Oliko tuote täydellinen juuri sinun ihollesi? Olivatko heidän tarjoamansa tuotteet kohtuullisen hintaisia? Toimitettiinko tuotteesi ajallaan ja nopeasti? Oletko jo käyttänyt heidän kylpyläänsä fyysisessä myymälässä? Oliko kokemus rahasi arvoinen? Voitko suositella tätä yritystä muille? Kirjoita oma arvostelusi ja kerro kokemuksestasi TwistBen kanssa. Tämä voi auttaa tulevia asiakkaita päättämään, tulisiko heidän kokeilla heidän tuotteitaan.