The Body Shop

Kaikki arvostelut

The Body Shop

0% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

M
Mervi
Huonosti toimii verkkokauppa sekä asiakaspalvelu! Lue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Surkea verkkokauppa palvelu!

  Huonosti toimii verkkokauppa sekä asiakaspalvelu!


Muut katsoivat

Logo Gearbest

Gearbest

0 arvostelut

Olemassa on rajaton määrä myymälöitä, joista voit löytää työkaluja, tai ostaa vekotteita tai mit&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

3 arvostelut

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttä&aum...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

The Body Shop

Oletko etsinyt kosmetiikkaa, joka on luonnollista ja joka EI ole testattu eläimillä? Älä siis etsi kauempaa, sillä olet tullut oikeaan paikkaan!The Body Shop tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen esitystapansa ja asiakaspalvelunsa ansiosta. Se on kauppa, joka pitää mielessä ihmiset, eläimet sekä planeetan. Se tarjoaa ostokokemuksen, jonka avulla voit hyvillä mielin valita Kauneutta Sydämellä! 

Mutta onko The Body Shopin tuotteet kovalla työllä ansaitun rahasi arvoisia? Ovatko heidän tuotteensa kaiken sen hehkutuksen arvoisia? The Body Shopin tavoitteet eivät missään nimessä ole vaatimattomia, ja he tarjoavat tuotteita, jotka edistävät ympäristöä monella tavoin. The Body Shop on etnisesti perustettu yritys, joka on johtanut tietä kohti kestävämpää ja oikeudenmukaisempaa käytäntöä ympäri maailman. Lue tästä, kuinka heidän tuotteensa ovat laadukkaita, kuinka ne toimivat ja miksi tämä kauppa on aiheuttanut niin paljon hehkutusta netissä sekä ympäri maailman, lukemalla kaiken siitä täällä Suomiarvostelut.fissä!

Tietoa The Body Shopista
The Body Shopin motto on "Kauneutta sydämellä" ja syystäkin. The Body Shop on brittiläinen kosmetiikkaa, ihonhoitoa ja hajuvettä valmistava yritys, joka markkinoi itseään ensimmäisenä kansainvälisenä kosmetiikkamerkkinä, joka on kieltänyt eläimillä testattujen ainesosien käytön. Yritys perustettiin Brightonissa, Englannissa vuonna 1976. PerustajaAnita Roddick aloitti tuotteiden valmistamisen sillä periaatteella, että mitään tuotteista ei testata eläimillä ja kaikki tuotteet ovat 100% vegetaarisia. Anita halusi tarjota laadukkaita ihonhoitotuotteita sekä kosmetiikkaa luonnollisilla, eettisesti tuotetuilla ainesosilla ja yksinkertaisilla pakkauksilla. 

Yritys uskoo hyvän tekemiseen, ja he kannustavat työntekijöitä oppimaan uusia taitoja rahoittamalla erilaisia koulutusohjelmia, jotka auttavat heidän henkilöstönsä asiakaspalvelua ja asiantuntemusta. He ovat omistaneet yrityksensä sosiaalisten ja ympäristöllisten muutosten toteuttamiseen. He pyrkivät varmistamaan, että yritys pitää huolta ympäristöstä, on rehellinen, oikeudenmukainen ja kunnioittava kaikkia vastaan, samalla kun he kampanjoivat ympäristömme suojelemisen, ihmis- ja kansalaisoikeuksien hyväksi sekä eläinkokeita vastaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden alalla. 

The Body Shopilla on nykyään yli 3000 liikettä ja yli 22 000 työntekijää 66 maassa.


The Body Shopin palvelut
Voit käyttää heidän palvelujaan verkkokaupassa tai löytää paikallisen myymälän lähelläsi käyttäen karttaa verkkosivulla. Verkkosivu sisältää myös kartan, josta näkyy kaikkien ainesosien alkuperämaa. He tarjoavat laajan valikoiman tuotteita, kuten vartalovoita, deodorantteja, aromaterapiaa ja saippuaa. Heillä on myös laaja valikoima hiustuotteita, kuten shampoita, hoitoaineita, hiusharjoja ja -kampoja. Voit myös löytää lahjasettejä, kasvotuotteita, kuorinta-aineita, naamioita, seerumeita ja huulien hoitoaineita. Ja ei unohdeta tuoksuja ja meikkituotteita, joilla on erikoistarjouksia verkkokaupassa. 

Verkkokaupassa on myös vaihtoehto lahjoittaa hyväntekeväisyyteen kun käytät jäsenyyskorttia, jonka voit saada liittyessäsi Love Your Body -klubiin. Love Your Body- klubi on ilmainen jäsenyys, joka antaa sinulle yhden pisteen jokaisesta käytetystä eurosta. Klubin jäseniä kutsutaan myös tapahtumiin, joissa he saavat ennakkoesityksen uusimmista tuotteista ja kampanjoista.

Valitukset, kiitokset ja vinkit The Body Shopista
The Body Shopin verkkosivusto ei anna ainoastaan tietoa tuotteista, joita he tarjoavat, mutta myös ympäristöstä, sen tilanteesta ja kuinka voit tukea sitä omalla käyttäytymiselläsi. Saat myös tietoa Love Your Body -jäsenyydestä sivustolla ja kuinka voit tulla jäseneksi sekä käyttöehdot, jotka siihen kuuluvat. Voit myös vierailla kaupassa löytämällä sen verkkokaupasta, jotta saisit henkilökohtaisemman kokemuksen. 

Oletko koskaan ostanut mitään The Body Shopista? Jätä arvostelusi tälle sivustolle, jotta me ja muut kiinnostuneet opimme lisää yrityksestä. Selvittääksesi, mitä muut ajattelevat The Body Shopista, heidän tuotteistaan ja kokemuksistaan, lue arvostelut kaupasta ja sen luonnollisista, ympäristöystävällisistä tuotteista.