Mádara

Kaikki arvostelut

Mádara

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

3 arvostelut

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttä&aum...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Alensa

Alensa

2 arvostelut

Nykyaikainen toimistotyön yhteiskunta edellyttää tarkkaa näköä. Kannettavan näytöllä jotkin tekstit ov...

Mádara

Kiinnostaako sinua luonnonkosmetiikka? Haluatko leikkiä alkemistia, joka laittaa muutaman pisaran tiivistettyä uutetta jonkun asian joukkoon, mikä auttaisi ihonhoidossa? Vai kärsitkö jostain ihoon liittyvästä?  Madara voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä palvelusta, niin tiedät, kannattaako siihen tuhlata kallisarvoista aikaasi. Asiakas on aina oikeassa - ainakin meillä ja tällä arvostelusivustolla nimeltään Suomiarvostelut, joten lue muiden samassa tilanteessa olleiden tuumailuja, niin tiedät, onko tämä todellakin sinua varten. 
 

Madarasta
Madara Cosmetics, joka tunnetaan myös nimellä Madara, on latvialainen orgaanisten ihonhoito-, hius- ja vauvanhoitotuotteiden valmistaja. Madaran aineosat sisältävät biologisesti varmennettuja kukkia ja yrttiuutteita pohjoisesta ja Baltian alueesta. Brändinimi Madara on myös latvialainen nimi tavalliselle Itämeren niittyjen kasville, jonka tieteellinen nimi on - Galium mollugo, joka tunnetaan suomen kieliseltä nimeltään Saksanmatarana eli etelänpaimenmatara, joka on monivuotinen laji mataroiden suvussa. Itse yritys on perustettu vuonna 2006, ja yrityksen mottona ja arvoina tuntuvat olevan Pohjoisen karun ilmaston luomien ja muovaavien yrttien ja muiden kasvien hyödyntäminen kosmetiikassa ja niiden jalostaminen ainutlaatuisiksi tuotteiksi pohjoismaalaisille.
 

Madaran tuotteet ja palvelut
Madara tuottaa noin 22 erilaista kasvo- ja vartalonhoitoainetta, jotka on valmistettu yrteistä ja kukista, jotka on korjattu Itämeren alueelta talteen luonnonmukaisesti. Madaran tuotteita ovat muun muassa puhdistusaineet, kasvojen väriaineet ja kosteusvoiteet, sävytetyt kosteusvoiteet, suihkusaippuat, huulivoiteet. Madaran tuotteet ovat ecocert-sertifioituja ja pakattu FSC-sertifioituihin, kierrätettäviin pakkauksiin.  Tämän lisäksi Madara on edustettuna sosiaalisen median eri kanavissa, kuten Facebookissa, Instagramissa, Youtubessa ja Pinterestissä. Lisäksi Madaralta löytyy myös blogiosio ajankohtaisine ja tietoa antavine artikkeleineen, kuten hyaloronihapon edut, kauneusniksejä ja miksi synteettinen meikki ei olekaan ideaaleinta. Madaran verkkokaupassa painamalla sivuston yläosassa olevaa “myymälä” painiketta aukeaa itse verkkokaupan sisältö: kuusi pääkategoriaa (ihonhoito, kokoelmat, erityisominaisuus, makeup, custom actives ja trendaamassa nyt), jonka alapuolelle on lueteltu alakategoriat. Esimerkiksi custom actives on sarja, joka on eräänlaista tiivistettyä luonnonkosmetiikkaa, eräänlaisia aktiiviaineita tiettyihin ihon erityistarpeisiin. Niitä, kun lisää 1-3 tippaa kasvo- tai vartalovoiteen sekaan, niin pitäisi riittää. Erikoissarjaan kuuluu noin 8 erilaista aineosasta jaeteltuna kategorioihin, esimerkiksi Aox, joka on tiiviste, joka sisältää polyfenoleja - vahvoja antioksidantteja, jotka saadaan poimulehti-uutteesta. Madarassa maksutapoina toimivat luotto- ja pankkikortit, kotimaiset verkkopankit (Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit (Visa, Visa Electron ja Mastercard) Maksunvälityspalvelun hommissa toimii toimii Paytrail Oyj.
 

Kiitokset, valitukset ja vinkit Madarasta

Toimiko tämän palvelun luonnonkosmetiikkatuotteet, kuten pitikin? Tuliko toimitus tai sen palvelu oikeaan osoitteeseen ja oli paikkansapitävää ja sai rahoilleen vastinetta? Jäikö jotain hampaankoloon, mistä on syytä muidenkin tietää. Koitko tulleesi kohdelluksi epäoikeudenmukaisesti vai oliko kokemus suorastaan positiivinen, minkä toivoisi muidenkin kokevan? Suomiarvostelut haluaisi tietää kokemuksestasi, sillä asiakaspalautteesi on tärkeätä meille sekä muille, jolloin voi konkreettisesti tuoda lisäarvoa muiden, samassa tilanteessa olevien elämään. Tuolloin muut voivat kokea jotain positiivista tai välttää kokemasta palautteesi ansiosta.