SuomiArvostelut

  Arvostelut Trodo

  Auton käyttäminen matkustamiseen lomalla tai työmatkalla tai jopa ruokakauppaan on aliarvostettu ja hyödyllinen kuljetustapa. Mutta niin kuin mikä tahansa ajoneuvo, auto vaatii huolenpitoa sillöin tällöin, jotta se ei jätä sinua tielle. Trodo on online-myymälä, joka myy kaikenlaisia auton osia, joita tarvitset pitääksesi autosi tip top -kunnossa. Mutta mitä voit odottaa heidän sivustoltaan ja palvelultaan? Millaisia tuotteita voit löytää sivustolta? Millaisia tuotteet ovat laadultaan? Kuinka pitkään sinun täytyy odotella auton osiasi tilauksen tekemisen jälkeen? Tekeekö Trodo asioista helppoa niille, jotka eivät tiedä autoista kovin paljoa? Ovatko kaikki kategoriat selvästi esillä ja onko kaikki ymmärrettävää kaikille? Vain asiakkaat, jotka ovat jo vierailleet tai tehneet ostoksia Trodossa, voivat kertoa lisää siitä, millainen heidän palvelunsa on. Lue heidän kirjoittamia arvostelujaan ja saa idea siitä, millaista shoppailukokemusta voit odottaa. Salli heidän mielipiteensä ja kommenttiensa auttaa sinua päättämään, onko Trodo vierailemisen arvoinen verkkokauppa.

  Tietoa Trodosta

  Trodo on online-myymälä, joka myy laadukkaita osia ja vara-osia autoihin sekä muita autoihin liittyviä tuotteita. He lupaavat asiakkailleen parasta laatua, jotka varmistavat sekä sinun että kanssamatkustajasi turvallisuuden. He tarjoavat monia varaosia autoosi kategorioista kuten akut, moottorin osat, pakoputkistot, suodattimet, jarrut, sähköosat ja monia muita. Kaikki heidän tuotteensa ovat parasta laatua, jotka ovat tehneet johtavat valmistajat autoteollisuudessa kuten Bosch, Brembo, Sachs, TRW, Febi Bilstein, ATE, Hella, LuK, Valeo ja lukuisia muita hyvämaineisia yrityksiä. Sama se, minkä merkkistä ja mallista autoa ajat, Trodolla on laadukkaat osat, joita tarvitset, ja vielä kohtuullisilla hinnoilla.

  Siinä tapauksessa, että sinun täytyy vaihtaa auton akku itse, tästä saat ohjeet siihen!

  Trodon palvelut

  Voit helposti selata Trodon tarjoamia eri tuotteita ja valita sen, jonka ajattelet olevan oikea omaan autoosi. Lisää osa vain kärryysi ja käy läpi maksuprosessi ja tilauksesi toimitetaan suoraan ovellesi viipymättä. Tämä on Trodon etu, voit saada tarvitsemasi osat autoosi ilman, että joudut etsimään eri myymälöitä tuntikaupalla, joka tuo sinulle sen mukavuuden, että voit selata ja tilata tuotteet suoraan kotisohvaltasi. Heidän sivustonsa antaa sinulle myös yksityiskohtaiset kuvaukset jokaisesta tuotteesta, jotta varmasti tiedät, mitä olet ostamassa ja tiedät myös, oletko ostamassa osaa oikeaan autoon. Verkkokaupassa on myös vaihtoehto, jossa voit syöttää autosi rekisterinumeron tai sen merkin, mallin, mallitarkennuksen, sen käyttämän polttoaineen ja moottorin koon. Sivusto etsii sitten sopivat varaosat juuri siihen autoon ja esittää sen sitten sinulle.

  Kaikilla Trodon tuotteilla on valmistajan takuu. He tarjoavat myös 30 päivän palautusoikeuden tuotteen toimituspäivästä lähtien, edellyttäen sen, että tuote ei ole vaurioitunut tai käytetty ja sen on oltava myyntikunnossa. Mutta siinä tapauksessa, että jokin menee pieleen tuotteen kanssa, voit pyytää hyvitystä, jos tuote on vaurioitunut heti, kun se saapuu ovellesi. Trodolla on oma asiakaspalvelunsa, toisin kuin muut samankaltaiset sivustot, jossa he ulkoistavat palvelun, ja tarjoavat vain tietoa tilauksestasi. Tämä auttaa Trodoa auttamaan sinua kysymyksissä tai ongelmissa, joita tilauksesi tai tilaamasi tuotteen kanssa ilmantuu.


  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Oletko koskaan tilannut varaosia autoosi Trodon verkkokaupasta? Jos olet, kerro meille lisää. Kuinka pitkään heidän osansa kestävät? Kuinka pitkään menee, ennen kuin heidän jarrupalansa menettävät tehonsa? Tuntuvatko heidän lattiamattonsa hyvältä jalkojesi alla? Ovatko heidän moottoriöljynsä aitoja ja auttavatko ne oikeasti autosi suorituskykyä? Tilasitko valoja autoosi verkkokaupasta? Kerro meille myös niistä. Kuinka pitkään jouduit odottelemaan, että tekemäsi tilaus ilmestyi kotipihallesi? Jouduitko käyttämään heidän asiakaspalveluaan? Kirjoita arvostelusi tähän ja kerro meille mielipiteestäsi ja millainen Trodon palvelu oli. Voit auttaa muita ajattelemaan kahdesti ennen kuin he tekevät tilauksen tästä kaupasta.

  Trodo
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (5)

  7.4
  60% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  8
  Palvelu
  rating
  6.8
  Hinnoittelu
  rating
  8
  Toimitus
  rating
  6.8

  Kaikki arvostelut

  Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

  Erinomaista varaosa palvelua !

  Olen käyttänyt useita netti-varaosa kauppiaita .
  Täytyy todeta että Trodo on paras !
  Suosittelen !

  : Lasse Snellman 30-05-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  10
  rating

  Kätevä ostaa

  Helppokäyttöinen ja nopea muihin verrattuna

  : Matti Jokiniemi09-03-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  10
  rating

  hyvin toimii

  osat olleet oikeitaja sopivia

  : Juha Raivonen26-10-2020
  Kari Haajanen09-07-2021

  Pari kertaa tilannut ja hienosti kyllä on toiminut. Trodon varaosatsekkaus hieno palvelu. Reilu viikko mennyt tavaroiden saapumiseen.

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  10
  rating

  Osat sopii tai sitten ei

  Kysyin ennakkoon osien sopivuudesta kun tarjolla 3 eri mallia ja sain Trodolta listan osista jotka sopivat minun autooni, tilasin tuotteet, Trodolta viesti, osien sopivuutta ei voida taata?? Trodon sivulta suoraan lainattu. Taattu yhteensopivuus, pidämme huolen että osa sopii autoosi!

  : Antti22-07-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  5
  rating

  Väärät tuotteet

  Tilasin osat, mutta osia vaihdettu toisen merkkisiin! Mielestäni asiakkaalta pitäisi kysyä jos tilattua tuotetta ei toimittaa! Sama jos tilaisit puhelimen ja saisit n. saman hintaluokan mutta erimerkkisen olisitko TYYTYVÄINEN

  : Ari20-07-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Trodo

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Trodo luotettava yritys?

  Trodo on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 7.4/10 tähteä, ja asiakkaista 60% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Trodo tarjoaa?

  Trodo on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Urheilu & Retkeily, Toimisto, Harrastus & Juhla.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Fikk du et positivt inntrykk av tilbakemeldingene og anmeldelsene? Om ja kan du registrere en bestilling på Trodo's side med sikkerhet. Om kan du finne mange andre merker og selskaper å velge mellom på vår side!