Trodo - jaa oma arvostelusi sekä lue Trodo kokemuksia ja arvioita!

Kaikki arvostelut

Trodo

63% ostaisi täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue muiden kokemuksia ja arvosteluja yrityksistä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa tai palveluntarjoaja ennen tilauksen tekemistä. Kerro myös oma kokemuksesi. Yhdessä voimme päättää mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

M
Markus
Olen tilannut auton osia kahdesti. Tarkistin lisäksi muuta kautta että tilaamani tarvikevalmistajan osat sopivat autooni. Lisäksi rastitin vaihtoehdon jossa osan sopivuus autoon tarkistetaan ja sop...Lue lisää
L
Lasse Snellman
Olen käyttänyt useita netti-varaosa kauppiaita . Täytyy todeta että Trodo on paras ! Suosittelen !Lue lisää
M
Matti Jokiniemi
Helppokäyttöinen ja nopea muihin verrattunaLue lisää
J
Juha Raivonen
osat olleet oikeitaja sopiviaLue lisää
E
Eki
Puolet vääriä osia,kuljetuksessa rikkoutuneet pakkaukset,joissa palautin,ei hyvitystä!Siis kuljetuskin menee ostajan vastuulle,en suosittele kenellekkään!Lue lisää

Kaikki arvostelut (8)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Varaosia

  Olen tilannut auton osia kahdesti. Tarkistin lisäksi muuta kautta että tilaamani tarvikevalmistajan osat sopivat autooni. Lisäksi rastitin vaihtoehdon jossa osan sopivuus autoon tarkistetaan ja sopivuus tosiaan tarkistettiin parin päivän sisään ja minun piti vahvistaa vielä uudelleen . Molemmissa tilauksissa kaikki osat (yhteensä 5) ovat olleet sitä mitä pitikin, hinta edullinen ja toimitus nopea. Toimitus saapui postin noutopisteeseen viidessä arkipäivässä.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Erinomaista varaosa palvelua !

  Olen käyttänyt useita netti-varaosa kauppiaita .
  Täytyy todeta että Trodo on paras !
  Suosittelen !


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Kätevä ostaa

  Helppokäyttöinen ja nopea muihin verrattuna


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  hyvin toimii

  osat olleet oikeitaja sopivia

  Pari kertaa tilannut ja hienosti kyllä on toiminut. Trodon varaosatsekkaus hieno palvelu. Reilu viikko mennyt tavaroiden saapumiseen.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Jousia(50% vääriä)!

  Puolet vääriä osia,kuljetuksessa rikkoutuneet pakkaukset,joissa palautin,ei hyvitystä!Siis kuljetuskin menee ostajan vastuulle,en suosittele kenellekkään!

  Samat kokemukset mullakin


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Ei vastata viesteihin, reklamaatiosta alkoi mykkäkoulu

  Ostin ison määrän varaosia autooni. Yksi varaosista oli ohjaustehostimen pumppu joka hajosi lähes heti. Syynä laakerivika joka aiheutti sen että laakerin ja pumpun välistä suihkusi ohjaustehostimen nestettä konehuoneeseen ja öljysi joka paikan. Toimitin kuvat josta näkee vauriot ja tein reklamaation. Pyysin pikausta vastausta ja ainut vastaus mitä aiheeseen olen tähän mennessä saanut on se että tuotteella on takuu ja pumppu pitäisi lähettää takaisin ennen kuin uutta voidaan lähettää. Asiakaspalvelijan yleismaaliseen viestiin vastasin saman päivän aikana. Auto meni ajokelvottomaksi rikkinäisen pumpun takia ja nyt on odoteltu viikko Trodon vastinetta tiedusteluihini. Hyvä kauppa siihen asti kunnes joutui asioimaan asikaspalvelun kanssa.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Pettymys

  Tuotetta piti olla varastossa, mutta saldoissa virhe. Myyjä ei pystynyt toimittamaan tuotetta. Useiden päivien odotus meni hukkaan.

  Hei,
  Pahoittelut tästä. Saldot voivat olla joskus virheellisiä. Varaosa voi olla esimerkiksi väärässä paikassa varastolla tai se on jo myyty.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Osat sopii tai sitten ei

  Kysyin ennakkoon osien sopivuudesta kun tarjolla 3 eri mallia ja sain Trodolta listan osista jotka sopivat minun autooni, tilasin tuotteet, Trodolta viesti, osien sopivuutta ei voida taata?? Trodon sivulta suoraan lainattu. Taattu yhteensopivuus, pidämme huolen että osa sopii autoosi!

  Kun haet varaosia auton rekisterinumerolla, Trodo.fi-sivusto löytää kaikki kyseiseen automalliin sopivat osat. Useimmilla malleilla on kuitenkin erilainen varustelutaso, valmistusmaa tai malliversio. Tämän takia tarjoamme tarkistuksen, jossa meidän asiantuntija tarkistaa alustanumerolla (VIN) valitsemasi osien sopivuuden juuri sinuun autoosi. Tämä kannattaa tehdä, koska haku ei pysty suodattamaan kaikkia teknisiä tietoja käyttämällä vain rekisterinumeroa ja tyyppihyväksyntää. Tämä tarkistus on turvallisuus meille ja asiakkaalle, että voimme olla varmoja oikeiden osien lähetyksestä. Mikäli et halua tarkistusta, kiinnitä huomiota tuotekuvaukseen ja kun olet vastaanottanut tavarat - vertaa visuaalisesti vanhaa osaa uuteen.


Muut katsoivat

Logo Eurotoys

Eurotoys

3 arvostelua

Oletko koskaan halunnut ostaa lahjaa lapsellesi tai muulle sukulaisellesi, mutta et tiennyt, mistä voit löytää oikeanlaisen lel...

Logo Mjuk

Mjuk

1 arvostelua

Haluaisitko päivittää kotisi ilmettä, mutta et haluaisi ostaa upouutta roinaa? Löytyykö kotoasi huonekaluja, joita et...

Logo My Dream Day

My Dream Day

1 arvostelua

Tykkäätkö järjestää juhlia? Juhlan aiheita on vuodessa monia ja näihin lukeutuvat syntymäpäivät, ...

Logo Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

3 arvostelua

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttä&aum...