Trodo - jaa oma arvostelusi sekä lue Trodo kokemuksia ja arvioita!

Kaikki arvostelut

Trodo

56% ostaisi täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue muiden kokemuksia ja arvosteluja yrityksistä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa tai palveluntarjoaja ennen tilauksen tekemistä. Kerro myös oma kokemuksesi. Yhdessä voimme päättää mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

M
Markus
Olen tilannut auton osia kahdesti. Tarkistin lisäksi muuta kautta että tilaamani tarvikevalmistajan osat sopivat autooni. Lisäksi rastitin vaihtoehdon jossa osan sopivuus autoon tarkistetaan ja sop...Lue lisää
L
Lasse Snellman
Olen käyttänyt useita netti-varaosa kauppiaita . Täytyy todeta että Trodo on paras ! Suosittelen !Lue lisää
M
Matti Jokiniemi
Helppokäyttöinen ja nopea muihin verrattunaLue lisää
J
Juha Raivonen
osat olleet oikeitaja sopiviaLue lisää
E
Esa
Lupaus tilaus lähetetään 19.7.2023!Nyt joka päivä tulee ilmoitus,että tilaus viivästyy vuorokaudella!Kusetusta ja selittelyä!En suosittele kenellekkään ellei kuukausia aikaa odotella tilausta!Lue lisää

Kaikki arvostelut (9)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Varaosia

  Olen tilannut auton osia kahdesti. Tarkistin lisäksi muuta kautta että tilaamani tarvikevalmistajan osat sopivat autooni. Lisäksi rastitin vaihtoehdon jossa osan sopivuus autoon tarkistetaan ja sopivuus tosiaan tarkistettiin parin päivän sisään ja minun piti vahvistaa vielä uudelleen . Molemmissa tilauksissa kaikki osat (yhteensä 5) ovat olleet sitä mitä pitikin, hinta edullinen ja toimitus nopea. Toimitus saapui postin noutopisteeseen viidessä arkipäivässä.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Erinomaista varaosa palvelua !

  Olen käyttänyt useita netti-varaosa kauppiaita .
  Täytyy todeta että Trodo on paras !
  Suosittelen !


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Kätevä ostaa

  Helppokäyttöinen ja nopea muihin verrattuna


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  hyvin toimii

  osat olleet oikeitaja sopivia

  Pari kertaa tilannut ja hienosti kyllä on toiminut. Trodon varaosatsekkaus hieno palvelu. Reilu viikko mennyt tavaroiden saapumiseen.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Jarruosia

  Lupaus tilaus lähetetään 19.7.2023!Nyt joka päivä tulee ilmoitus,että tilaus viivästyy vuorokaudella!Kusetusta ja selittelyä!En suosittele kenellekkään ellei kuukausia aikaa odotella tilausta!


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Jousia(50% vääriä)!

  Puolet vääriä osia,kuljetuksessa rikkoutuneet pakkaukset,joissa palautin,ei hyvitystä!Siis kuljetuskin menee ostajan vastuulle,en suosittele kenellekkään!

  Samat kokemukset mullakin


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Ei vastata viesteihin, reklamaatiosta alkoi mykkäkoulu

  Ostin ison määrän varaosia autooni. Yksi varaosista oli ohjaustehostimen pumppu joka hajosi lähes heti. Syynä laakerivika joka aiheutti sen että laakerin ja pumpun välistä suihkusi ohjaustehostimen nestettä konehuoneeseen ja öljysi joka paikan. Toimitin kuvat josta näkee vauriot ja tein reklamaation. Pyysin pikausta vastausta ja ainut vastaus mitä aiheeseen olen tähän mennessä saanut on se että tuotteella on takuu ja pumppu pitäisi lähettää takaisin ennen kuin uutta voidaan lähettää. Asiakaspalvelijan yleismaaliseen viestiin vastasin saman päivän aikana. Auto meni ajokelvottomaksi rikkinäisen pumpun takia ja nyt on odoteltu viikko Trodon vastinetta tiedusteluihini. Hyvä kauppa siihen asti kunnes joutui asioimaan asikaspalvelun kanssa.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Pettymys

  Tuotetta piti olla varastossa, mutta saldoissa virhe. Myyjä ei pystynyt toimittamaan tuotetta. Useiden päivien odotus meni hukkaan.

  Hei,
  Pahoittelut tästä. Saldot voivat olla joskus virheellisiä. Varaosa voi olla esimerkiksi väärässä paikassa varastolla tai se on jo myyty.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Osat sopii tai sitten ei

  Kysyin ennakkoon osien sopivuudesta kun tarjolla 3 eri mallia ja sain Trodolta listan osista jotka sopivat minun autooni, tilasin tuotteet, Trodolta viesti, osien sopivuutta ei voida taata?? Trodon sivulta suoraan lainattu. Taattu yhteensopivuus, pidämme huolen että osa sopii autoosi!

  Kun haet varaosia auton rekisterinumerolla, Trodo.fi-sivusto löytää kaikki kyseiseen automalliin sopivat osat. Useimmilla malleilla on kuitenkin erilainen varustelutaso, valmistusmaa tai malliversio. Tämän takia tarjoamme tarkistuksen, jossa meidän asiantuntija tarkistaa alustanumerolla (VIN) valitsemasi osien sopivuuden juuri sinuun autoosi. Tämä kannattaa tehdä, koska haku ei pysty suodattamaan kaikkia teknisiä tietoja käyttämällä vain rekisterinumeroa ja tyyppihyväksyntää. Tämä tarkistus on turvallisuus meille ja asiakkaalle, että voimme olla varmoja oikeiden osien lähetyksestä. Mikäli et halua tarkistusta, kiinnitä huomiota tuotekuvaukseen ja kun olet vastaanottanut tavarat - vertaa visuaalisesti vanhaa osaa uuteen.


Muut katsoivat

Logo Razer

Razer

1 arvostelua

Kun olet vaativa pelaaja, normaalit tietokone- tai elektroniikkakaupasta ostettavat laitteet eivät vain olet tarpeeksi. Sinun täytyy ajat...

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelua

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo lamppuexpress

lamppuexpress

1 arvostelua

Onko yrityksesi tai kotitaloutesi vailla valaisimia? Tarvitsetko valoa pimeyttä vastaan? Kiinnostaako sinua energiansäästö vala...

Logo KitchenTime

KitchenTime

1 arvostelua

Niin kuin yleensä sanotaan, keittiö on kodin sydän. Melkein jokainen meistä käyttää keittiökoneita päi...