Trodo

Kaikki arvostelut

Trodo

33% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

L
Lasse Snellman
Olen käyttänyt useita netti-varaosa kauppiaita . Täytyy todeta että Trodo on paras ! Suosittelen !Lue lisää
M
Matti Jokiniemi
Helppokäyttöinen ja nopea muihin verrattunaLue lisää
J
Juha Raivonen
osat olleet oikeitaja sopiviaLue lisää
K
Kimmo Pitkänen
Umpisurkea koko yritys: Jo kaksi kertaaa pieleen mennyt ostos. EN TODELLAKAAN SUOSITTELELue lisää
E
Eki
Puolet vääriä osia,kuljetuksessa rikkoutuneet pakkaukset,joissa palautin,ei hyvitystä!Siis kuljetuskin menee ostajan vastuulle,en suosittele kenellekkään!Lue lisää

Kaikki arvostelut (12)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Erinomaista varaosa palvelua !

  Olen käyttänyt useita netti-varaosa kauppiaita .
  Täytyy todeta että Trodo on paras !
  Suosittelen !


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Kätevä ostaa

  Helppokäyttöinen ja nopea muihin verrattuna


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  hyvin toimii

  osat olleet oikeitaja sopivia

  Pari kertaa tilannut ja hienosti kyllä on toiminut. Trodon varaosatsekkaus hieno palvelu. Reilu viikko mennyt tavaroiden saapumiseen.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Varaosat

  Umpisurkea koko yritys: Jo kaksi kertaaa pieleen mennyt ostos. EN TODELLAKAAN SUOSITTELE


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Jousia(50% vääriä)!

  Puolet vääriä osia,kuljetuksessa rikkoutuneet pakkaukset,joissa palautin,ei hyvitystä!Siis kuljetuskin menee ostajan vastuulle,en suosittele kenellekkään!

  Samat kokemukset mullakin


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Myyvät tuotetta, jota heillä ei ole. Maksu kelpasi ja tilausvahvistus tuli, mutta ilmoitus vasta usean päivän päästä, että tuotetta ei olekaan saatavilla.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Ei vastata viesteihin, reklamaatiosta alkoi mykkäkoulu

  Ostin ison määrän varaosia autooni. Yksi varaosista oli ohjaustehostimen pumppu joka hajosi lähes heti. Syynä laakerivika joka aiheutti sen että laakerin ja pumpun välistä suihkusi ohjaustehostimen nestettä konehuoneeseen ja öljysi joka paikan. Toimitin kuvat josta näkee vauriot ja tein reklamaation. Pyysin pikausta vastausta ja ainut vastaus mitä aiheeseen olen tähän mennessä saanut on se että tuotteella on takuu ja pumppu pitäisi lähettää takaisin ennen kuin uutta voidaan lähettää. Asiakaspalvelijan yleismaaliseen viestiin vastasin saman päivän aikana. Auto meni ajokelvottomaksi rikkinäisen pumpun takia ja nyt on odoteltu viikko Trodon vastinetta tiedusteluihini. Hyvä kauppa siihen asti kunnes joutui asioimaan asikaspalvelun kanssa.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Väärän osa ja palautus lomakkeen/viivakoodin saanti erittäin hankalaa eikä sitä ole useiden yhteydenottojen jälkeen saatu

  Olen lähettänyt Trodo.fi sivujen palautus lomakkeen kautta viestiä sekä heidän sähköpostiin info@trodo.fi jotta saisin palautuslomakkeen väärälle tuotteelle joka ei sopinut autooni. Yhteyden ottoja on useiden päivien ajan laitettu mutta mitään takaisin poista ei ole tullut. Käsittämätöntä, ettei yrityksellä ole edes yhteys tiedoissa puhelinnumeroa muuta kuin Latviaan.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Viipyy

  Tilasin 2 kpl:tta kaasujousia takaluukkuun. Kovasti mainostavat että 3-5 päivässä tulevat,toista viikkoa jo odottanu mutta ei vain näy. Ensimmäinen ja viimeinen kerta kun tilaan tästä puljusta mitään.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Pettymys

  Tuotetta piti olla varastossa, mutta saldoissa virhe. Myyjä ei pystynyt toimittamaan tuotetta. Useiden päivien odotus meni hukkaan.

  Hei,
  Pahoittelut tästä. Saldot voivat olla joskus virheellisiä. Varaosa voi olla esimerkiksi väärässä paikassa varastolla tai se on jo myyty.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Osat sopii tai sitten ei

  Kysyin ennakkoon osien sopivuudesta kun tarjolla 3 eri mallia ja sain Trodolta listan osista jotka sopivat minun autooni, tilasin tuotteet, Trodolta viesti, osien sopivuutta ei voida taata?? Trodon sivulta suoraan lainattu. Taattu yhteensopivuus, pidämme huolen että osa sopii autoosi!

  Kun haet varaosia auton rekisterinumerolla, Trodo.fi-sivusto löytää kaikki kyseiseen automalliin sopivat osat. Useimmilla malleilla on kuitenkin erilainen varustelutaso, valmistusmaa tai malliversio. Tämän takia tarjoamme tarkistuksen, jossa meidän asiantuntija tarkistaa alustanumerolla (VIN) valitsemasi osien sopivuuden juuri sinuun autoosi. Tämä kannattaa tehdä, koska haku ei pysty suodattamaan kaikkia teknisiä tietoja käyttämällä vain rekisterinumeroa ja tyyppihyväksyntää. Tämä tarkistus on turvallisuus meille ja asiakkaalle, että voimme olla varmoja oikeiden osien lähetyksestä. Mikäli et halua tarkistusta, kiinnitä huomiota tuotekuvaukseen ja kun olet vastaanottanut tavarat - vertaa visuaalisesti vanhaa osaa uuteen.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Väärät tuotteet

  Tilasin osat, mutta osia vaihdettu toisen merkkisiin! Mielestäni asiakkaalta pitäisi kysyä jos tilattua tuotetta ei toimittaa! Sama jos tilaisit puhelimen ja saisit n. saman hintaluokan mutta erimerkkisen olisitko TYYTYVÄINEN

  Hei,
  Emme koskaan vaihda tuotteita ilman asiakkaan suostumusta. Lähetämme aina linkin, josta asiakas voi valita korvaavan tuotteen.

  No ainakin minun tapauksessa ette kysyneet suostumustani osien vaihtoon ja muillakin keskustelu sivuilla samanlaisia kokemuksia.

  Katsoin sähköpostin! Laitoin kyselyn kun tuli eri osia kuin tilattu, Trodon vastaus eivät ala kyselemään kun toimitus sen takia viivästyy useilla päivillä. Että näin!

  Laita viestiä meille info@trodo.fi, niin selvitetään miksi näin on käynyt.


Muut katsoivat

Logo Sissos

Sissos

1 arvostelut

Arvostelut Sissoksesta Haluatko jotain ainutlaatuista sekä metsästykseen että kodinpuolustukseen? Haluatko näyttää j...

Logo Halti

Halti

1 arvostelut

Retkeilyssä on tärkeätä suojella itseään armotonta luontoa ja sen sääelementtejä vastaan oikeaoppisest...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Trodo

Auton käyttäminen matkustamiseen lomalla tai työmatkalla tai jopa ruokakauppaan on aliarvostettu ja hyödyllinen kuljetustapa. Mutta niin kuin mikä tahansa ajoneuvo, auto vaatii huolenpitoa sillöin tällöin, jotta se ei jätä sinua tielle. Trodo on online-myymälä, joka myy kaikenlaisia auton osia, joita tarvitset pitääksesi autosi tip top -kunnossa. Mutta mitä voit odottaa heidän sivustoltaan ja palvelultaan? Millaisia tuotteita voit löytää sivustolta? Millaisia tuotteet ovat laadultaan? Kuinka pitkään sinun täytyy odotella auton osiasi tilauksen tekemisen jälkeen? Tekeekö Trodo asioista helppoa niille, jotka eivät tiedä autoista kovin paljoa? Ovatko kaikki kategoriat selvästi esillä ja onko kaikki ymmärrettävää kaikille? Vain asiakkaat, jotka ovat jo vierailleet tai tehneet ostoksia Trodossa, voivat kertoa lisää siitä, millainen heidän palvelunsa on. Lue heidän kirjoittamia arvostelujaan ja saa idea siitä, millaista shoppailukokemusta voit odottaa. Salli heidän mielipiteensä ja kommenttiensa auttaa sinua päättämään, onko Trodo vierailemisen arvoinen verkkokauppa.

Tietoa Trodosta
Trodo on online-myymälä, joka myy laadukkaita osia ja vara-osia autoihin sekä muita autoihin liittyviä tuotteita. He lupaavat asiakkailleen parasta laatua, jotka varmistavat sekä sinun että kanssamatkustajasi turvallisuuden. He tarjoavat monia varaosia autoosi kategorioista kuten akut, moottorin osat, pakoputkistot, suodattimet, jarrut, sähköosat ja monia muita. Kaikki heidän tuotteensa ovat parasta laatua, jotka ovat tehneet johtavat valmistajat autoteollisuudessa kuten Bosch, Brembo, Sachs, TRW, Febi Bilstein, ATE, Hella, LuK, Valeo ja lukuisia muita hyvämaineisia yrityksiä. Sama se, minkä merkkistä ja mallista autoa ajat, Trodolla on laadukkaat osat, joita tarvitset, ja vielä kohtuullisilla hinnoilla.

Trodon palvelut
Voit helposti selata Trodon tarjoamia eri tuotteita ja valita sen, jonka ajattelet olevan oikea omaan autoosi. Lisää osa vain kärryysi ja käy läpi maksuprosessi ja tilauksesi toimitetaan suoraan ovellesi viipymättä. Tämä on Trodon etu, voit saada tarvitsemasi osat autoosi ilman, että joudut etsimään eri myymälöitä tuntikaupalla, joka tuo sinulle sen mukavuuden, että voit selata ja tilata tuotteet suoraan kotisohvaltasi. Heidän sivustonsa antaa sinulle myös yksityiskohtaiset kuvaukset jokaisesta tuotteesta, jotta varmasti tiedät, mitä olet ostamassa ja tiedät myös, oletko ostamassa osaa oikeaan autoon. Verkkokaupassa on myös vaihtoehto, jossa voit syöttää autosi rekisterinumeron tai sen merkin, mallin, mallitarkennuksen, sen käyttämän polttoaineen ja moottorin koon. Sivusto etsii sitten sopivat varaosat juuri siihen autoon ja esittää sen sitten sinulle.

Kaikilla Trodon tuotteilla on valmistajan takuu. He tarjoavat myös 30 päivän palautusoikeuden tuotteen toimituspäivästä lähtien, edellyttäen sen, että tuote ei ole vaurioitunut tai käytetty ja sen on oltava myyntikunnossa. Mutta siinä tapauksessa, että jokin menee pieleen tuotteen kanssa, voit pyytää hyvitystä, jos tuote on vaurioitunut heti, kun se saapuu ovellesi. Trodolla on oma asiakaspalvelunsa, toisin kuin muut samankaltaiset sivustot, jossa he ulkoistavat palvelun, ja tarjoavat vain tietoa tilauksestasi. Tämä auttaa Trodoa auttamaan sinua kysymyksissä tai ongelmissa, joita tilauksesi tai tilaamasi tuotteen kanssa ilmantuu. 

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko koskaan tilannut varaosia autoosi Trodon verkkokaupasta? Jos olet, kerro meille lisää. Kuinka pitkään heidän osansa kestävät? Kuinka pitkään menee, ennen kuin heidän jarrupalansa menettävät tehonsa? Tuntuvatko heidän lattiamattonsa hyvältä jalkojesi alla? Ovatko heidän moottoriöljynsä aitoja ja auttavatko ne oikeasti autosi suorituskykyä? Tilasitko valoja autoosi verkkokaupasta? Kerro meille myös niistä. Kuinka pitkään jouduit odottelemaan, että tekemäsi tilaus ilmestyi kotipihallesi? Jouduitko käyttämään heidän asiakaspalveluaan? Kirjoita arvostelusi tähän ja kerro meille mielipiteestäsi ja millainen Trodon palvelu oli. Voit auttaa muita ajattelemaan kahdesti ennen kuin he tekevät tilauksen tästä kaupasta.