Tieroom

Kaikki arvostelut

Tieroom

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Tieroom

Jonakin päivänä historian varrella juolahti jollekulle mieleen, että olisi tyylikästä ripustaa värikäs kangassuikale kaulasta roikkumaan, ja niin solmiot saivat syntynsä. Kravatit ovat sikäli mielenkiintoisia kapistuksia, että niistä voi tehdä joko todella yksinkertaisia tai todella monimutkaisia. Niille meistä, jotka haluavat nähdä tyylikkään solmion eteen hiukan enemmän vaivaa, saattaa olla ajankohtaista ostaa solmio erillisestä solmioliikkeestä. Kravattiliikkeitä ei kuitenkaan ole joka nurkan takana ja siksi voi olla mukavampaa ostaa solmio netistä. Tieroom on solmioiden myymiseen erikoistunut verkkokauppa, josta saat tietää lisää tämän yritysprofiilin lukemalla. Pitäydymme tässä kuitenkin pelkässä faktatiedossa. Jos sen sijaan haluat lukea asiakaskokemuksia, löytyy niitä tämän samaisen sivun toisesta laidasta palkista, johon sinua ennen sivustolle saapuneet lukijat ovat toivon mukaan jo ehtineet jättämään arvosteluja Tieroomista.

Tietoa Tieroomista
Tieroomin verkkokauppa on ollut nettishoppailun ystävien käytössä vuodesta 2009 lähtien. Yritys on profiloitunut siinä mielessä monipuoliseksi kravattiliikkeeksi, että se pyrkii tarjoamaan mahdollisimman monenlaisia tyylivaihtoehtoja vanhoista klassikoista rohkeampiin designeihin. Tieroomin verkkosivut ovat täysin suomenkieliset.

Tieroomin tuotteet ja palvelut
Tieroomin tuotevalikoima koostuu pääosin solmioista, solmukkeista (eli ruseteista) sekä taskuliinoista. Jonkin verran on tarjolla myös muita asukokonaisuuteen tarvittavia elementtejä, kuten mustia pukusukkia ja vöitä. Jos tarvitset asukokonaisuuteesi muutakin kuin vain näitä tuotteita, voit vertailla erilaisia muotiin keskittyviä verkkokauppoja sivustollamme. Solmiot on jaoteltu kahteen eri ryhmään sen mukaan, ovatko ne kapeita vai normaalin levyisiä. Kolmas kategoria muodostuu lasten solmioista. Rusetteja puolestaan voi ostaa sekä sidottuina että sitomattomina. Näin asiakkaan on mahdollista valita omaan taitotasoonsa ja kustomointihaluunsa sopiva solmuke. Tuoteryhmien sisällä solmioita ja solmukkeita voi selata minkä muunkaan kuin värin perusteella.

Vinkit solmion käyttöön
Jos tuntuu siltä, että oma taito solmion tai solmukkeen valintaan, solmimiseen ja käyttöön ei riitä, jakaa Tieroom sivustollaan vinkkejä aiheesta. Tämä palvelu on ilmainen ja vinkkejä on mahdollista lukea yksinkertaisesti firman verkkosivuilla vierailemalla. Sieltä löydät tietoa erilaisista solmuista sekä siitä, millaisissa tilaisuuksissa on sopivaa käyttää tietynlaisia solmioita ja solmukkeita. Tieroom tarjoaa myös varsin perinpohjaiset ohjeet erilaisiin pukukoodeihin myös solmioiden ulkopuolella, eli esimerkiksi siihen, milloin käytetään tummaa puvun takkia ja milloin taas takissa on soveliasta olla enemmän väriä. Näitä asioita kuvataan pukeutumiskoodien "tasoilla", jotka etenevät perinteisesti yhdestä viiteen ja auttavat sinua pääsemään vaikkapa hääkuosiin, jos sellainen juhla on lähitulevaisuudessa tiedossa.

Tieroomin toimitusehdot
Tieroom toimittaa tilatut tuotteet nykyisellään ilman toimitusmaksua, mikäli asiakkaalle riittää tavanomainen toimitusnopeus. Tällöin toimitusaika on yrityksen oman arvion mukaan noin viikko, joskin se voi heittää useammalla päivällä kumpaan tahansa suuntaan. Halutessaan asiakas voi maksaa erillisen tilausmaksun nopeuttaakseen tuotteiden perille saapumista. Tällöin toimitusaika on yhdestä kahteen päivään siten, että toimitusaika suurempiin kaupunkeihin on tyypillisesti yksi päivä, kun taas pienemmille paikkakunnille se venyy kahteen päivään. Kannattaa myös huomioida, että tietyn kellonajan jälkeen ei Tieroom enää käsittele tilauksia saman päivän puolella, vaan se merkitään seuraavana päivänä lähetetyksi ja näin myös kokonaistoimitusaika venyy päivällä.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Tieroomin asiakkailta
Toteutuvatko Tieroomin lupaamat toimitusajat käytännössä? Saitko tarpeeksi tukea itsellesi sopivan solmion valitsemiseen? Entä millainen oli tuotteen laatu? Jos olet jo asioinut Tieroomin kanssa ja osaat vastata tämänkaltaisiin kysymyksiin, voit jättää oheen oman arvostelusi itsesi jälkeen sivustollemme saapuvien lukijoiden iloksi. Toivomme, että olet itsekin saanut arvokasta tietoa sekä tästä artikkelista että sinua ennen saapuneiden lukijoiden jättämistä kommenteista. Jakamalla tietoa keskenämme voimme yhdessä luoda markkinatilanteen, jossa autenttisella tiedolla on suurempi valta kuin yritysten omalla markkinoinnilla.