The Luxury Closet

Kaikki arvostelut

The Luxury Closet

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

The Luxury Closet

Toisinaan on mukavaa, jos elämässä pääsee nauttimaan hieman luksuksesta. Jos ajatus itsensä hemmottelemisesta vaikkapa trendikkäillä vaatteilla houkuttaa, saattaa mielessä herätä kysymys: Mistä muodikkaita vaatteita kannattaa ostaa? Lopullisen ratkaisun joudut tekemään sinä itse, mutta me voimme toki antaa sinulle tietoa päätöksenteon helpottamiseksi. Tässä yhteenvedossa esittelemme verkkokaupan nimeltä The Luxury Closet, joka tunnetaan myös lyhyemmin nimellä TLC. Tarkoituksemme on informoida sinua siten, että tiedät, onko The Luxury Closet sinulle sopiva paikka ostaa vaatteita netistä. Suosittelemme lukemaan tämän yhteenvedon yhdessä oheisten asiakasarvostelujen kanssa, sillä vain tutustumalla ihmisten mielipiteisiin yrityksestä voit saada maanläheisen käsityksen ja todella ymmärtää, mistä The Luxury Closetissa on kyse.

Tietoa The Luxury Closetista
The Luxury Closet on merkkivaatteiden vähittäismyyjä netissä. TLC ei siis itse valmista tuotteitaan, vaan ostaa ne muualta ja myy ne edelleen kuluttajille. TLC poikkeaa muista merkkivaatteita myyvistä verkkokaupoista kuitenkin siinä, että he eivät ainoastaan myy vaan myös ostavat merkkivaatteita aivan tavallisilta kuluttajilta. Vähittäismyyjillehän on tyypillistä, että he ostavat tuotteensa suoraan niiden valmistajilta, mutta TLC:n tapauksessa näin ei ole. Toimintamallinsa avulla The Luxury Closet pyrkii siihen, että se voittaisi kilpailijansa ennen kaikkia hinnoittelun kautta. Niinpä sivusto painottaa erityisesti tarjouskampanjoitaan ja mainostaa itseään kilpailukykyisten hintojen avulla. Yritys on perustettu vuonna 2011 ja pitää majaa Dubaissa, joka on yksi Yhdistyneet arabiemiirikunnat muodostavista emiraateista ja merkittävä taloudellinen keskus Persianlahden rannalla. Yritys aloitti toimintansa pienessä mittakaavassa, sillä sen alkuperäinen työntekijämäärä oli vain kolme henkeä perustamisvuonna. Sittemmin yrityksen koko on moninkertaistunut, ja nykyään TLC:llä on palkkalistoillaan toista sataa työntekijää.

The Luxury Closetin tuotteet ja palvelut
TLC:n tuotevalikoima koostuu monen eri valmistajan designvaatteista ja -laukuista ynnä muusta luksustason muodista. The Luxury Closetin tuotevalikoimasta löytyy muun muassa tuotteita, jotka on valmistanut Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Cartier ja Rolex. TLC:n bisnesmallin vuoksi on edustettujen merkkien kirjo laaja, ja yksittäisten valmistajien tuotteita voikin selata toisistaan erotelluissa kategorioissa. Pelkkään designerin perusteella jaotteluun ei ole kuitenkaan lähdetty, vaan tuotteita voi selata myös tuotetyypeittäin. Esimerkiksi laukut ja rannekellot muodostavat kukin oman kategoriansa. Kolmantena suodatusmallina on tietysti sukupuoli, eli tuotteita voi selata sen mukaan, kiinnostaako asiakasta enemmän maskuliininen vai feminiininen luksusdesign. Vaatteiden, rannekellojen ja laukkujen lisäksi myös kengät jaasusteet kuuluvat The Luxury Closetin tuotevalikoimaan. TLC antaa myymilleen tuotteille autenttisuustodistuksen ja ilmoittaa takaavansa, että se mitä verkkosivulla näkee, on se, mitä postissa saa. Jos näin ei tapahdu, lupaa TLC ottaa tuotteen takaisin. TLC toimittaa maailmanlaajuisesti, Suomi mukaan lukien. Verkkosivuja voi valitettavasti käyttää vain englanniksi ja arabiaksi. Lopuksi mainittakoon, että TLC:llä on bonusohjelma, jonka kautta asiakas voi ansaita TLC:n omaa bonusvaluuttaa tulevissa ostoksissa käytettäväksi.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä The Luxury Closetin asiakkailta
Toivomme, että tämä yritysprofiili on antanut sinulle arvokasta tietoa The Luxury Closetista. Jos et ole vielä tutustunut ohesta löytyviin kommentteihin, joissa TLC:n asiakkaat kertovat kokemuksistaan, emme voi suositella sitä tarpeeksi. Halutessasi voit tutustua myös muihin sivustoltamme löytyviin yritysprofiileihin ja asiakasarvosteluihin. Todellinen kokemus on autenttisin tiedonlähde mitä löytää voi, ja ilman kuluttajien välistä viestintää ei meillä ole toivoakaan tehdä hyvin informoituja ostopäätöksiä. Samasta syystä toivomme, että jos olet jo asioinut The Luxury Closetin kanssa, kirjoitat sivustollemme oman arvostelusi ja siten autat muita kuluttajia tekemään parempia poimintoja, kun he etsivät paikkaa ostaa merkkivaatteita netistä. Toivotamme sinulle antoisia hetkiä nettishoppailun parissa!