House Of Organic

Kaikki arvostelut

House Of Organic

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

3 arvostelut

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttä&aum...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Alensa

Alensa

2 arvostelut

Nykyaikainen toimistotyön yhteiskunta edellyttää tarkkaa näköä. Kannettavan näytöllä jotkin tekstit ov...

House Of Organic

Vanha sanonta kuluu: kauneus tulee sisältä päin. Yhä useampi meistä on havahtunut tähän vanhaan viisauteen ja alkanut kiinnittää entistä enemmän huomiota siihen, mitä ainesosia käyttämämme kosmetiikkaa sisältää ja millaisen jäljen niiden valmistaminen jättää ympäristöömme. Ei siis olekaan ihme, että luonnonkosmetiikan suosio on kasvanut viime vuosina räjähdysmäisesti. Onneksi laadukasta luonnonkosmetiikkaa ja muita eettisiä life style -tuotteita on nykyään helppoa tilata netistä! Oletko jo kuullut House of Organic brändistä? Olemme koonneet sinulle tämän tietopaketin tästä luonnonkosmetiikkafirmasta. Lisäksi voit lukea yrityksen asiakkaiden aitoja kommentteja heidän tarjoamistaan tuotteista ja palveluista. Toivomme, että niistä on sinulle apua! 

House of Organic - Tietoa yrityksestä 
House of Organic on suomalainen verkkokauppa, joka on erikoistunut luonnonkosmetiikkaan ja hyvinvointituotteisiin. Yrityksen perustivat vuonna 2016 kolme miestä: Jyri, Taneli ja Niko. House of Organicin liikeideana on myydä ekologisesti kestäviä ja laadukkaita mutta samaan aikaan edullisia tuotteita. Yritys on Pro Luonnonkosmetiikka Ry:n jäsen. Yhdistyksen jäsenten tulee noudattaa tiettyjä toimintaohjeita ja eettisiä kriteerejä. House of Organic myy useita eri tuotemerkkejä, esimerkiksi Taiga Cosmetics, 100% Pure, Dr. Hauschka, Madara, Ole Hyvä ja monia muita. Valikoimasta löytyy sekä kotimaisia että kansainvälisiä tuotemerkkejä. 

House of Organic kosmetiikka
Tämä suomalainen verkkokauppa myy erilaisia luonnonkosmetiikka- ja hyvinvoinnintuotteita. Kosmetiikkavalikoimaan kuuluvat erilaiset ihonhoito-, meikki- ja hiustenhoitotuotteet. House of Organics myy esimerkiksi kasvovoiteita ja -vesiä, erilaisia seerumeita ja naamioita sekä tuotteita vartalon kuorintaan ja kosteutukseen. Löydät kaupan valikoimasta myös kaikki tyypilliset meikkituotteet, meikkivoiteista huulipuniin ja ripsiväreistä kulmakyniin. 

Ravinto ja terveys
House of Organic myy erilaisia terveystuotteita. Näihin kuuluvat esimerkiksi erilaiset ravintolisät ja vitamiinit. Kaupan valikoimasta löytyy vitamiineja, aminohappoja, kollageenituotteita, sinkkituotteita, magnesiumvalmisteita ja niin edelleen. Lisäksi House of Organic myy erilaisia terveysruokia ja super foodeja. Näitä ovat esimerkiksi spiruliina, pakurikääpä, goji-marjat ja matcha. Muita kaupan ruokatuotteita ovat esimerkiksi erilaiset suklaat, pähkinät, siemenet, mausteet ja kuivatut hedelmät. 

Muu valikoima 
Kosmetiikka ja terveystuotteiden lisäksi House of Organic myy myös monia muita luonnonmukaisia lifestyle-tuotteita. Kaupasta löytyy esimerkiksi oma Tyyli-osasto josta löytyy laukkuja, asusteita ja koruja. Koti-osastolta taas löydät siivoustuotteita, pyykinpesutuotteita, kirjoa ja erilaisia taloustarvikkeita. House of Organics myy tuotteita koko perheelle, esimerkiksi tuotteita vauvan- ja lemmikinhoitoon sekä miesten hygienia- ja kosmetiikkatuotteita.

Verkkokauppa
Kaikkia House of Organicin tuotteita voi tilata yrityksen suomenkielisestä verkkokaupasta. Voit selata tuotteita tuoteryhmittäin tai tuotemerkin mukaan tai vaihtoehtoisesti kirjoittaa etsimäsi tuotteen nimen hakukenttään. Maksut tapahtuvat Checkout Finlandin kautta ja maksutapoina toimivat verkkopankkimaksut, luottokorttimaksut sekä mobiilimaksut. Lisäksi voit maksaa laskulla tai GSM-maksulla. Tilausten toimitus tapahtuu Matkahuollon tai Postin kautta. Toimitusmaksut vaihtelevat valitsemasi toimitustavan mukaan. House of Organic toimittaa kaikkiin Euroopan maihin. House of Organic -verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla ei ole vaihto-oikeutta, mutta tuotteita voi palauttaa tietyin ehdoin. Lue siis kaupan tilausehdot huolellisesti ennen kuin teet tilauksen. 

House of Organic - Asiakaskokemuksia ja arvioita
Nyt kun olemme esitelleet House of Organicin tuotteet ja palvelut, on aika siirtää mikki sinulle! Jos olet kokeillut tämän suomalaisen yrityksen tuotteita tai jos sinulla on omakohtaista kokemusta brändin palveluista, kuulisimme mielellään mielipiteesi. Oliko House of Organicilta shoppailu mielestäsi positiivinen kokemus vai etkö suosittelisi tätä verkkokauppaa muille? Aidot asiakasarvostelut ovat mahtavaa mainosta hyvin toimiville palveluille ja toisaalta ne auttavat muita käyttäjiä välttämään huonoksi todettuja yrityksiä. Jos sinulla on hetki aikaa, kirjoita oma arviosi House of Organicistä vaikka saman tien!