SuomiArvostelut

  Arvostelut Stella McCartney

  Kiinnostaako sinua hankkia uudet vaatteet? Oletko innostunut kansainvälisistä brändeistä ja haluat aitoa, ympäristöystävällistä designiä. Kiinnostaako sinua ympäristötietoisuus ja luonnonmukaiset, vegaanit vaatteet? StellaMcCartney voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä palvelusta, niin tiedät, kannattaako siihen tuhlata kallisarvoista aikaasi. Asiakas on aina oikeassa - ainakin meillä ja tällä Suomiarvosteluissa, joten lue muiden samassa tilanteessa olleiden tuumailuja, niin tiedät, onko tämä todellakin sinua varten.

  StellaMcCartneysta
  Stella McCartney on sekä tavaramerkki että suunnittelija, jonka tuotokset ulottuvat naisten vaatteisiin, miesten vaatteisiin, lasten vaatteisiin, asusteisiin, uimapukuihin, alusvaatteisiin, ja muuhun vaate-esittelyyn Adidaksen kanssa, tuoksuihin ja muihin. Sen 55 kivijalkamyymälää mm. New Yorkissa, Lontoossa, Los Angelesissa, Pariisissa, Milanossa Tokiossa, Shanghaissa ja Pekingissä palvelevat muotitietoisia. Sen kokoelmaa myydään nyt 77 maassa 863 erikoisliikkeen ja tavaratalon kautta, ja ne toimitetaan jopa 100 maahan verkossa. Stella McCartney syntyi Lontoossa. Sekä kaupungissa että Englannin maaseudulla kasvaneena hän sai innostuksensa luonnonmukaisiin ja vegetaristisiin ihanteisiin suunnittelussan.
  Vuonna 2001 Stella McCartney toi markkinoille samannimisen muotimerkin ja näytti lokakuussa Pariisissa ensimmäisen kokoelmansa. Elinikäisenä kasvissyöjänä hän ei ole koskaan käyttänyt nahkaa, höyheniä, ihoa tai turkista missään suunnittelussaan ensimmäisestä päivästä lähtien. Niiden ensimmäisten siementen istuttamisen jälkeen, brändi on jatkanut kestävän kehityksen ajattelun kasvattamista materiaali- ja toimitusketjuinnovaatioiden, kumppanuuksien ja muun kautta. Seuraavat brändin tärkeimmät kohokohdat ovat olleet mm. STELLA-tuoksun lanseeraus vuonna 2003 ja ensimmäinen alusasukokoelma vuonna 2008. Vuonna 2010 esiteltiin Falabella-laukku - jonka erotti punottu ketju. Stella Kids lanseerattiin myös sinä vuonna, ja kestävä muotitalo laajeni lisäksi ympäristöystävällisiin silmälaseihin vuonna 2011. Vuonna 2016 hän lanseerasi uuden POP-tuoksun ja esitteli ensimmäisen kokonaisen uimapukumallistonsa. Ensimmäisen miesten vaatteiden kokoelma syntyi keväällä 2017, ja Stella suunnitteli ensimmäisen vegaanin Stan Smithin syksyllä 2018. Vuonna 2019 Stella McCartney solmi kumppanuuden LVMH:n kanssa brändin edelleen kehittämiseksi säilyttäen samalla enemmistöomistuksen. Hän toimii myös erityisenä kestävän kehityksen neuvonantajana Bernard Arnaultille ja ryhmittymän toimeenpanevalle komitealle. Stellasta tuli myös ensimmäinen muotisuunnittelija, joka koskaan esiintynyt American Voguen kannessa tammikuussa 2020.

  StellaMcCartnen tuotteet ja palvelut
  Itse palvelun verkkokauppa on suhteellisen samantyyppinen muiden vaatteisiin erikoistuneiden verkkokauppojen kanssa, sillä se sisältää naiset, laukut, kengät, adidas, lapset, miehet, alennustuotteet ja Stellan maailman, jossa kerrotaan tuotemerkin motoista, yrityksestä, suunnittelijasta ja muusta ympäristötietoisuuteen liittyvästä. Toisin sanoen verkkokaupassa voi selata eri vaatekategorioita ja ostaa esimerkiksi farkkutakkeja tai muuta vastaavaa. Adidas on edustettuna, koska suunnittelija on tehnyt yhteistyötä tämän merkin kanssa, kun Stella McCartneyn Adidas-urheiluluvaatekumppanuus lähti käyntiin syyskuussa 2004 ja Stella nimitettiin Adidaksen Iso-Britannian olympiajoukkueen luovaksi johtajaksi vuoden 2012 Lontoon kesäolympialaisiin. Lisäksi Stella kutsuttiin Adidas Team GB:n luovaksi johtajaksi kesällä 2016 pidettäviin Rio-olympialaisiin. Yhteistyökumppanuus siis tarkoittaa Stellan suunnittelemia tuotteita Adidakselle. StellaMcCartney verkkokauppoineen on edustettuna sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa, Youtubessa, Tumblrissä ja Snapchatissa. Verkkokauppaan voi ottaa yhteyttä yhteydenottokaavakkeella ja sen asiakaspalvelu toimii numerosta +39 02-23345 291 käsin.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit StellaMcCartnesta
  Toimiko tämän palvelun tuotteet, kuten pitikin? Tuliko toimitus tai sen palvelu oikeaan osoitteeseen ja oli paikkansapitävää ja sai rahoilleen vastinetta? Jäikö jotain hampaankoloon, mistä on syytä muidenkin tietää. Koitko tulleesi kohdelluksi epäoikeudenmukaisesti vai oliko kokemus suorastaan positiivinen, minkä toivoisi muidenkin kokevan? Suomiarvostelut haluaisi tietää kokemuksestasi, sillä asiakaspalautteesi on tärkeätä meille sekä muille, jolloin voi konkreettisesti tuoda lisäarvoa muiden, samassa tilanteessa olevien elämään. Tuolloin muut voivat kokea jotain positiivista tai välttää kokemasta palautteesi ansiosta.

  Verkkokauppa: liiasta optimismista liikaan pessimismiin

  Stella McCartney
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Stella McCartney

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Stella McCartney luotettava yritys?

  Stella McCartney on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Stella McCartney tarjoaa?

  Stella McCartney on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Stella McCartney-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.