Phonecases Europe

Kaikki arvostelut

Phonecases Europe

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Phonecases Europe

Kiinnostaako sinua älypuhelimen suojaaminen? Tarvitsetko enemmän uudelle älypuhelimellesi suojausta vai tarvitseeko ystäväsi, joka on tilannut itselleen upouuden älypuhelimen? Oletko muuten vain kiinnostunut kännykän lisävarusteista. Kaipaatko nopeaa verkkokauppaostostuokiota? Siinä tapauksessa Phonecaseeurope voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkopalvelusta, ja näe ja löydä vastaus kysymykseen, onko tämä verkkokauppa kelvokas ja riittävä vastaamaan tarpeisiisi. 

 

Phonecaseseuropesta

Phonecaseseurope ottamatta huomioon sen varsin eurooppalaista nimeään on suomalaisen yrityksen Verkkokauppa Olio Oy ylläpitämä verkkokauppa, joka myy siis puhelimen suojakuoria ja koteloita. Sen yritystunnus on 2559084-4 ja asiakaspalvelun puhelinnumero on 0400-410204 ja sähköpostina on support@phonecaseseurope.com. Itse yritys on perustettu vuonna 2013, ja se on osakeyhtiö, jonka kotipaikkakuntana on Pori. Sen pääasiallinen toimialaon verkkokauppa ja kyseisen yhtiön toimitusjohtajana toimii Tero Pekka Multisilta. Yritys ylläpitää myös muita verkkokauppoja, kuten Puhelimenkuoret, Lastentossut, Leivontatarvikkeet, Seinatarrat ja Hopeakorut nimisiä verkkokauppoja. Yrityksen sijaitsee osoitteessa: Ainontie 3B 28370 Pori.

 

Phonecaseeuropen tuotteet ja palvelut

Tämä verkkokauppa siis myy puhelimen suojakuoria, suojakoteloita, vedenpitäviä koteloita, hybridikoteloita, nahkalompakkokoteloita, panssarilasisia suojakuoria, orgaanisia koteloita, TPU-koteloita ja kaikkea älypuhelimen tai vastaavan laitteen, kuten tabletin suojaamiseksi tarkoitettuja suojaamisvälineitä. Tuoteryhmät kattavat kaikki yleisimmät kännykkävalmistajat, kuten Apple, Huawei, Motorola, Nokia, Google, Samsung, LG, Sony, Asus, Oppo, Lenovo, HTC ja Oneplus eli jos löytyy kännykkä, niin pitäisi löytää kyseiselle mallille jonkinlainen suojakotelo tai muu suojaus. Verkkokaupassa kaikki arkena ennen 16.45 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä Suomesta Postin Priority-kirjeenä. Lisäksi Priority-kirjeen toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Phonecaseeuropesta tilaaminen onnistuu monilla maksuvaihtoehdoilla, jotka ovat pankkimaksut, luottokorttimaksut, lasku- ja osamaksupalvelut (OP, Collector, Jousto ja AfterPay) sekä mobiilimaksutavat kuten MobilePay, Pivo ja Siirto ja myös Klarna. Piilola löytyy myös edustettuna sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookista.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit Phonecaseeuropesta

Löysitkö haluamasi tästä verkkokaupasta? Tuliko toimitus perille nopeasti ja ammattitaidolla? Olitko tyytyväinen tämän verkkokaupan palveluihin ja tuotteisiin? Tuliko kännykän suojaustarpeet tyydytettyä ja samalla sait ostettua suojakuoret. Toimiko palvelu, kuten se pitikin, eikä ilmennyt mitään hampaan koloon? Suomiarvostelut haluaisi tietää arvokkaan mielipiteesti ja käyttäjäkokemuksesi tästä palvelusta, koska mielipiteesi merkitsee jotain ja sen avulla monet muut palvelua tai tuotetta tilaamisaikeissa olevat saisivat rehellisen mielipiteen asiasta, jolloin he tietäisivät kannattaako sijoittaa sekä aikaa että rahaa siihen.