SuomiArvostelut

  Arvostelut Phonecases Europe

  Kiinnostaako sinua älypuhelimen suojaaminen? Tarvitsetko enemmän uudelle älypuhelimellesi suojausta vai tarvitseeko ystäväsi, joka on tilannut itselleen upouuden älypuhelimen? Oletko muuten vain kiinnostunut kännykän lisävarusteista. Kaipaatko nopeaa verkkokauppaostostuokiota? Siinä tapauksessa Phonecaseeurope voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkopalvelusta, ja näe ja löydä vastaus kysymykseen, onko tämä verkkokauppa kelvokas ja riittävä vastaamaan tarpeisiisi.

  Phonecaseseuropesta

  Phonecaseseurope ottamatta huomioon sen varsin eurooppalaista nimeään on suomalaisen yrityksen Verkkokauppa Olio Oy ylläpitämä verkkokauppa, joka myy siis puhelimen suojakuoria ja koteloita. Sen yritystunnus on 2559084-4 ja asiakaspalvelun puhelinnumero on 0400-410204 ja sähköpostina on support@phonecaseseurope.com. Itse yritys on perustettu vuonna 2013, ja se on osakeyhtiö, jonka kotipaikkakuntana on Pori. Sen pääasiallinen toimialaon verkkokauppa ja kyseisen yhtiön toimitusjohtajana toimii Tero Pekka Multisilta. Yritys ylläpitää myös muita verkkokauppoja, kuten Puhelimenkuoret, Lastentossut, Leivontatarvikkeet, Seinatarrat ja Hopeakorut nimisiä verkkokauppoja. Yrityksen sijaitsee osoitteessa: Ainontie 3B 28370 Pori.

  Phonecaseeuropen tuotteet ja palvelut

  Tämä verkkokauppa siis myy puhelimen suojakuoria, suojakoteloita, vedenpitäviä koteloita, hybridikoteloita, nahkalompakkokoteloita, panssarilasisia suojakuoria, orgaanisia koteloita, TPU-koteloita ja kaikkea älypuhelimen tai vastaavan laitteen, kuten tabletin suojaamiseksi tarkoitettuja suojaamisvälineitä. Tuoteryhmät kattavat kaikki yleisimmät kännykkävalmistajat, kuten Apple, Huawei, Motorola, Nokia, Google, Samsung, LG, Sony, Asus, Oppo, Lenovo, HTC ja Oneplus eli jos löytyy kännykkä, niin pitäisi löytää kyseiselle mallille jonkinlainen suojakotelo tai muu suojaus. Verkkokaupassa kaikki arkena ennen 16.45 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä Suomesta Postin Priority-kirjeenä. Lisäksi Priority-kirjeen toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Phonecaseeuropesta tilaaminen onnistuu monilla maksuvaihtoehdoilla, jotka ovat pankkimaksut, luottokorttimaksut, lasku- ja osamaksupalvelut (OP, Collector, Jousto ja AfterPay) sekä mobiilimaksutavat kuten MobilePay, Pivo ja Siirto ja myös Klarna. Piilola löytyy myös edustettuna sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookista.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Phonecaseeuropesta

  Löysitkö haluamasi tästä verkkokaupasta? Tuliko toimitus perille nopeasti ja ammattitaidolla? Olitko tyytyväinen tämän verkkokaupan palveluihin ja tuotteisiin? Tuliko kännykän suojaustarpeet tyydytettyä ja samalla sait ostettua suojakuoret. Toimiko palvelu, kuten se pitikin, eikä ilmennyt mitään hampaan koloon? Suomiarvostelut haluaisi tietää arvokkaan mielipiteesti ja käyttäjäkokemuksesi tästä palvelusta, koska mielipiteesi merkitsee jotain ja sen avulla monet muut palvelua tai tuotetta tilaamisaikeissa olevat saisivat rehellisen mielipiteen asiasta, jolloin he tietäisivät kannattaako sijoittaa sekä aikaa että rahaa siihen.

  Rähinä Pirkkalan Verkkokaupan edessä

  Phonecases Europe
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Phonecases Europe

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Phonecases Europe luotettava yritys?

  Phonecases Europe on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Phonecases Europe tarjoaa?

  Phonecases Europe on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Elektroniikka.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Phonecases Europe-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.