SuomiArvostelut

  Arvostelut MyLook

  Kiinnostaako hajuvedet, kosmetiikka, meikit tai perusvartalonhoito ja olisi hakusessa jokin vakiintunut, toimiva ja ennen kaikkea edullinen verkkokauppa, josta voisi kyseisiä tuotteita tilata kätevästi kotiovelle? MyLook voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvosteluita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, kannattaako sieltä tilata ja onko itse palvelu sinulle sopivaa.

  MyLookista
  MyLook kuuluu Eestin isoimman kauneustuotteiden ja kosmetiikan verkkokaupan MyLook.ee perustama verkkokauppa Suomessa. MyLook aloitti siis alunperin Virossa kauneus tuotteidensa myymisen vuonna 2009, ja nykyään se on laajentunut muun maussa Suomeen. MyLook postittaa päivittäin keskimäärin yli 500 kauneustuotetta ja he ovat toteuttaneet jo yli 400 000 tilausta. Tilausten toimittamiseksi MyLook käyttää logistiikkakumppaneinaan Itella SmartPOSTia ja DPD:tä. Itse tilauksia käsittelee emoyhtiö MyLook OÜ. Kyseisen konsernin vuosittainen liikevaihto on jo yli 2 miljoonaa euroa. Mylookilta löytyy myös myymälä Tallinan keskustassa osoitteessa: Roosikrantsi 11, Tallinna, jonka aukioloajat ovat maanantaista perjantaihin kello 10:00-17:00. MyLookin asiakaspalvelu toimii sähköpostista info@mylook.fi käsin.


  MyLookin tuotteet ja palvelut
  MyLookin tuotevalikoimassa edustettuina ovat ostetuimpien tuoksujen tuotemerkit, uutuustuotteet sekä suosikit. Lisäksi laajempi tuotevalikoima löytyy verkkokaupasta. Tämä tuotevalikoima on lajiteltu verkkosivuston yläpuolella olevan valikkojen mukaan seuraavasti: Kaikki tuotteet, Naisille, Miehille, Merkit, Kampanja ja Tyhjennysmyynti. Lyhyesti mainittuna MyLookista löytyy seuraavia tuotteita liittyen hajuvesiin eli perfuumeita, vartalonhoitoon, meikkeihin, koruihin, ravintolisiin, hiusten, kasvojen ja kynsien hoitoon. Lisäksi etusivulta löytyy suosikkituotteita, tarjoustuotteita ja muita esillä eli promootiossa olevia tuotteita. Valitettavasti verkkokaupasta tilattuja tavaroita ei voi noutaa itse kivijalkamyymälästä. MyLook tarjoaa ilmaisen toimituksen kaikille yli 99 € tuotteille ja toimitusaika on noin 2-3 arkipäivää postituksesta lähtien. MyLook myös tukee useimpia suomalaisia pankki- ja luottokortteja maksuvälineenään ja tarjoaa 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. MyLook tarjoaa myös uutiskirjeen, kun antaa oman sähköpostiosoitteensa, jonka avulla on mahdollista muun muassa saada tarjouksia ja alennuksia monista eri tuotteista. MyLook vaikuttaa myös sosiaalisessa mediassa, koska kyseisellä palvelulla on Instagramissa ja Facebookissa toimintaa, kuten tuotteiden markkinointia ja esittelyä.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit MyLookista
  Oliko tämä palvelu toimivaa? Tulivatko tilaamasi tuotteet perille luotettavasti ja asiantuntevasti? Saitko asiakaspalvelussa vastauksen pulmaan, joka jäi askarruttamaan? Olivatko itse tuotteet asiallisesti pakattuina sekä laadultaan että hinnaltaan erinomaisia? Oliko vielä jotain kiitettävää, valitettavaa tai vinkattavaa palvelusta? Tässä tapauksessa Suomiarvostelut haluaisi kuulla mielipiteesti tästä palvelusta, sillä asiakaspalautteesi on meille tärkeätä. Näin jokainen voi kuulla objektiivisen arvion palvelusta sivustollamme, jolloin voi välttyä esimerkiksi huonolta kaupalta tai sitten löytää varsinaisen helmen verkon ihmeellisen maailman syövereistä.

  Rähinä Pirkkalan Verkkokaupan edessä

  MyLook
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (1)

  6.6
  0% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  8
  Palvelu
  rating
  2
  Hinnoittelu
  rating
  8
  Toimitus
  rating
  8

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Halvat hinnat, mutta huonolaatuista

  Tilasin mylook.fi:stä hajuveden sekä iho öljyn. Hajuvesi oli selvästi vanhentunutta ja ihmettelin myös, kun ihoöljy oli vuotanut toimituksen aikana... Avaamaton kierrekorkki ei normaalisti vuoda, joten ihoöljyn "aitoudesta" ja että on varmasti ollut käyttämätön tuote niin em mene takuuseen siitäkään. Mutta kyseinen hajuvesi jonka tilasin (Escada Magnetism) ei ainakaan ollut sitä mitä pitäisi. Tein siitä reklamaation ja sain vastauksen, että asiaa selvitetään maahantuojan toimesta. Otin uudelleen yhteyttä asiakaspalveluun n. 3vkn jälkeen, kun mitään ei kuulunut ja tälläkertaa en ole vastusta saanut. En suosittele tilaamaan kyseiseltä yritykseltä, ensikerralla maksan itse vaikka tuplasti enemmän tuotteesta kuin tilaan mylookilta yhtään mitään.

  : Ananas09-04-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  6.5
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa MyLook

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko MyLook luotettava yritys?

  MyLook on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 6.6/10 tähteä, ja asiakkaista 0% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja MyLook tarjoaa?

  MyLook on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Kosmetiikka & Hygienia.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä MyLook-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.