MyLook

Kaikki arvostelut

MyLook

0% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

A
Ananas
Tilasin mylook.fi:stä hajuveden sekä iho öljyn. Hajuvesi oli selvästi vanhentunutta ja ihmettelin myös, kun ihoöljy oli vuotanut toimituksen aikana... Avaamaton kierrekorkki ei normaalisti vuoda, j...Lue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Halvat hinnat, mutta huonolaatuista

  Tilasin mylook.fi:stä hajuveden sekä iho öljyn. Hajuvesi oli selvästi vanhentunutta ja ihmettelin myös, kun ihoöljy oli vuotanut toimituksen aikana... Avaamaton kierrekorkki ei normaalisti vuoda, joten ihoöljyn "aitoudesta" ja että on varmasti ollut käyttämätön tuote niin em mene takuuseen siitäkään. Mutta kyseinen hajuvesi jonka tilasin (Escada Magnetism) ei ainakaan ollut sitä mitä pitäisi. Tein siitä reklamaation ja sain vastauksen, että asiaa selvitetään maahantuojan toimesta. Otin uudelleen yhteyttä asiakaspalveluun n. 3vkn jälkeen, kun mitään ei kuulunut ja tälläkertaa en ole vastusta saanut. En suosittele tilaamaan kyseiseltä yritykseltä, ensikerralla maksan itse vaikka tuplasti enemmän tuotteesta kuin tilaan mylookilta yhtään mitään.


Muut katsoivat

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

3 arvostelut

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttä&aum...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Alensa

Alensa

2 arvostelut

Nykyaikainen toimistotyön yhteiskunta edellyttää tarkkaa näköä. Kannettavan näytöllä jotkin tekstit ov...

MyLook

Kiinnostaako hajuvedet, kosmetiikka, meikit tai perusvartalonhoito ja olisi hakusessa jokin vakiintunut, toimiva ja ennen kaikkea edullinen verkkokauppa, josta voisi kyseisiä tuotteita tilata kätevästi kotiovelle?  MyLook voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvosteluita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, kannattaako sieltä tilata ja onko itse palvelu sinulle sopivaa.

 

MyLookista
MyLook kuuluu Eestin isoimman kauneustuotteiden ja kosmetiikan verkkokaupan MyLook.ee perustama verkkokauppa Suomessa. MyLook aloitti siis alunperin Virossa kauneus tuotteidensa myymisen vuonna 2009, ja nykyään se on laajentunut muun maussa Suomeen. MyLook postittaa päivittäin keskimäärin yli 500 kauneustuotetta ja he ovat toteuttaneet jo yli 400 000 tilausta. Tilausten toimittamiseksi MyLook käyttää logistiikkakumppaneinaan Itella SmartPOSTia ja DPD:tä. Itse tilauksia käsittelee emoyhtiö MyLook OÜ. Kyseisen konsernin vuosittainen liikevaihto on jo yli 2 miljoonaa euroa. Mylookilta löytyy myös myymälä Tallinan keskustassa osoitteessa: Roosikrantsi 11, Tallinna, jonka aukioloajat ovat maanantaista perjantaihin kello 10:00-17:00. MyLookin asiakaspalvelu toimii sähköpostista info@mylook.fi käsin. 


MyLookin tuotteet ja palvelut
MyLookin tuotevalikoimassa edustettuina ovat ostetuimpien tuoksujen tuotemerkit, uutuustuotteet sekä suosikit. Lisäksi laajempi tuotevalikoima löytyy verkkokaupasta. Tämä tuotevalikoima on lajiteltu verkkosivuston yläpuolella olevan valikkojen mukaan seuraavasti: Kaikki tuotteet, Naisille, Miehille, Merkit, Kampanja ja Tyhjennysmyynti. Lyhyesti mainittuna MyLookista löytyy seuraavia tuotteita liittyen hajuvesiin eli perfuumeita, vartalonhoitoon, meikkeihin, koruihin, ravintolisiin, hiusten, kasvojen ja kynsien hoitoon. Lisäksi etusivulta löytyy suosikkituotteita, tarjoustuotteita ja muita esillä eli promootiossa olevia tuotteita. Valitettavasti verkkokaupasta tilattuja tavaroita ei voi noutaa itse kivijalkamyymälästä. MyLook tarjoaa ilmaisen toimituksen kaikille yli 99 € tuotteille ja toimitusaika on noin 2-3 arkipäivää postituksesta lähtien.  MyLook myös tukee useimpia suomalaisia pankki- ja luottokortteja maksuvälineenään ja tarjoaa 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. MyLook tarjoaa myös uutiskirjeen, kun antaa oman sähköpostiosoitteensa, jonka avulla on mahdollista muun muassa saada tarjouksia ja alennuksia monista eri tuotteista.  MyLook vaikuttaa myös sosiaalisessa mediassa, koska kyseisellä palvelulla on Instagramissa ja Facebookissa toimintaa, kuten tuotteiden markkinointia ja esittelyä.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit MyLookista
Oliko tämä palvelu toimivaa? Tulivatko tilaamasi tuotteet perille luotettavasti ja asiantuntevasti? Saitko asiakaspalvelussa vastauksen pulmaan, joka jäi askarruttamaan? Olivatko itse tuotteet asiallisesti pakattuina sekä laadultaan että hinnaltaan erinomaisia? Oliko vielä jotain kiitettävää, valitettavaa tai vinkattavaa palvelusta? Tässä tapauksessa Suomiarvostelut haluaisi kuulla mielipiteesti tästä palvelusta, sillä asiakaspalautteesi on meille tärkeätä. Näin jokainen voi kuulla objektiivisen arvion palvelusta sivustollamme, jolloin voi välttyä esimerkiksi huonolta kaupalta tai sitten löytää varsinaisen helmen verkon ihmeellisen maailman syövereistä.