SuomiArvostelut

  Arvostelut Makeup Shop

  Arvostelut Makeup Shopista
  Kiinnostaako sinua meikit? Tarvitsetko enemmän meikkejä vai tarvitseeko ystäväsi, joka on kerännyt epäpuhtauksia ihoon? Oletko muuten vain kiinnostunut kosmetiikasta tietyllä visiolla ja tyylillä? Kaipaatko nopeaa verkkokauppaostostuokiota? Siinä tapauksessa Makeup Shop voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkopalvelusta, ja näe ja löydä vastaus kysymykseen, onko tämä verkkokauppa kelvokas ja riittävä vastaamaan tarpeisiisi.

  Makeup Shopista
  MatkeUp Shop on meikkejä myyvä suomalainen verkkokauppa, jonka omistaa yritys nimeltään Palee Products Oy. Sen yritystunnus on 2898158-4 ja se sijaitsee osoitteessa: Paalutie 8, 65410 Sundom. Yhtiön perusti Pasi Pekka Lehtikevari vuonna 2018 ja siitä lähtien se on myynnyt kosmetiikkaa ja vastaavaa verkossa. Sen asiakaspalvelu toimii sähköpostissa osoitteessa asiakaspalvelu@makeupshop.fi.

  MakeUp Shopin tuotteet ja palvelut

  Itse verkkokaupasta löytyy 7 tärkeää valikkoa: etusivu, tuotteet, tuotemerkit, uutta, viikon parhaat hinnat, tarjoukset ja asiakkaalle. Etusivu johdattaa takaisin etusivulle. Kuitenkin itse tuotteet valikko sisältää lukuisia meikkaamiseen ja kosmetiikkaan liittyviä tuotteita, kuten luonnonkosmetiikka, vegaanituotteet, miesten tuotteet, meikin pohjustus, meikkivoiteet, peitevoiteet ja peitepuikot, puuterit, kulmakynät ja kulmaväripaletit, ripsivärit, luomivärit, meikinkiinnityssuihkeet, meikkisetit ja meikkipaletit, huulipunat, huulikiillot, kynsilakat, kynsikoristeet, hiustarvikkeet, meikkipussit, meikkisiveltimet, ihonhoitotuotteet ja vaikkapa lahjaideat ja lahjakortit. Tuotemerkkejä on ainakin yli 40 valmistajalta, kuten Bio Glow, La Femme, Lumene, London Girl ja Miss Sporty. Uutta-valikko lisää kaikki uudet tuotteet ja tuotemerkit. Viikon parhaissa hinnoissa ja tarjouksista löydät aletuotteita alennuksella. Asiakkaalle valikossa kerrotaan yleisimpiin kysymyksiin vastauksia, kuten maksuvaihtoehdoista, jotka ovat pankkimaksut, luottokorttimaksut, lasku- ja osamaksupalvelut (OP, Collector, Jousto ja AfterPay) sekä mobiilimaksutavat kuten MobilePay, Pivo ja Siirto ja myös Klarna. Verkkokulun toimituskulut ovat 3,99 euroa ja se tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 36 euron tilauksille. Nopea toimitus, paketit toimitetaan kuljetukseen tyypillisesti 1-3 työpäivässä ja lisäksi löytyy 14 vuorokauden palautusoikeus. MakeUp Shopin tuotteet ja palvelut löytyvät myös edustettuna sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa, Facebookissa ja Youtubessa.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit MakeUp Shopista
  Löysitkö haluamasi tästä verkkokaupasta? Tuliko toimitus perille nopeasti ja ammattitaidolla? Olitko tyytyväinen tämän verkkokaupan palveluihin ja tuotteisiin? Tuliko vaatetarpeet tyydytettyä ja samalla sait mekot ostettua ja juhlavaatteet päivitettyä. Toimiko palvelu, kuten se pitikin, eikä ilmennyt mitään hampaan koloon? Suomiarvostelut haluaisi tietää arvokkaan mielipiteesti ja käyttäjäkokemuksesi tästä palvelusta, koska mielipiteesi merkitsee jotain ja sen avulla monet muut palvelua tai tuotetta tilaamisaikeissa olevat saisivat rehellisen mielipiteen asiasta, jolloin he tietäisivät kannattaako sijoittaa sekä aikaa että rahaa siihen.

  Verkkokauppa.com Q4'19: Profiilikuva muuttumassa

  Makeup Shop
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Makeup Shop

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Makeup Shop luotettava yritys?

  Makeup Shop on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Makeup Shop tarjoaa?

  Makeup Shop on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Kosmetiikka & Hygienia.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Makeup Shop-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.