Makeup Shop

Kaikki arvostelut

Makeup Shop

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

3 arvostelut

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttä&aum...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Alensa

Alensa

2 arvostelut

Nykyaikainen toimistotyön yhteiskunta edellyttää tarkkaa näköä. Kannettavan näytöllä jotkin tekstit ov...

Makeup Shop

Arvostelut Makeup Shopista
Kiinnostaako sinua meikit? Tarvitsetko enemmän meikkejä vai tarvitseeko ystäväsi, joka on kerännyt epäpuhtauksia ihoon? Oletko muuten vain kiinnostunut kosmetiikasta tietyllä visiolla ja tyylillä? Kaipaatko nopeaa verkkokauppaostostuokiota? Siinä tapauksessa Makeup Shop voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkopalvelusta, ja näe ja löydä vastaus kysymykseen, onko tämä verkkokauppa kelvokas ja riittävä vastaamaan tarpeisiisi. 

 

Makeup Shopista
MatkeUp Shop on meikkejä myyvä suomalainen verkkokauppa, jonka omistaa yritys nimeltään Palee Products Oy. Sen yritystunnus on 2898158-4 ja se sijaitsee osoitteessa: Paalutie 8, 65410 Sundom. Yhtiön perusti Pasi Pekka Lehtikevari vuonna 2018 ja siitä lähtien se on myynnyt kosmetiikkaa ja vastaavaa verkossa. Sen asiakaspalvelu toimii sähköpostissa osoitteessa asiakaspalvelu@makeupshop.fi.

 

MakeUp Shopin tuotteet ja palvelut

Itse verkkokaupasta löytyy 7 tärkeää valikkoa: etusivu, tuotteet, tuotemerkit, uutta, viikon parhaat hinnat, tarjoukset ja asiakkaalle. Etusivu johdattaa takaisin etusivulle. Kuitenkin itse tuotteet valikko sisältää lukuisia meikkaamiseen ja kosmetiikkaan liittyviä tuotteita, kuten luonnonkosmetiikka, vegaanituotteet, miesten tuotteet, meikin pohjustus, meikkivoiteet, peitevoiteet ja peitepuikot, puuterit, kulmakynät ja kulmaväripaletit, ripsivärit, luomivärit, meikinkiinnityssuihkeet, meikkisetit ja meikkipaletit, huulipunat, huulikiillot, kynsilakat, kynsikoristeet, hiustarvikkeet, meikkipussit, meikkisiveltimet, ihonhoitotuotteet ja vaikkapa lahjaideat ja lahjakortit. Tuotemerkkejä on ainakin yli 40 valmistajalta, kuten Bio Glow, La Femme, Lumene, London Girl ja Miss Sporty. Uutta-valikko lisää kaikki uudet tuotteet ja tuotemerkit. Viikon parhaissa hinnoissa ja tarjouksista löydät aletuotteita alennuksella. Asiakkaalle valikossa kerrotaan yleisimpiin kysymyksiin vastauksia, kuten maksuvaihtoehdoista, jotka ovat pankkimaksut, luottokorttimaksut, lasku- ja osamaksupalvelut (OP, Collector, Jousto ja AfterPay) sekä mobiilimaksutavat kuten MobilePay, Pivo ja Siirto ja myös Klarna.  Verkkokulun toimituskulut ovat 3,99 euroa ja se tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 36 euron tilauksille. Nopea toimitus, paketit toimitetaan kuljetukseen tyypillisesti 1-3 työpäivässä ja lisäksi löytyy 14 vuorokauden palautusoikeus. MakeUp Shopin tuotteet ja palvelut löytyvät myös edustettuna sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa, Facebookissa ja Youtubessa.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit MakeUp Shopista
Löysitkö haluamasi tästä verkkokaupasta? Tuliko toimitus perille nopeasti ja ammattitaidolla? Olitko tyytyväinen tämän verkkokaupan palveluihin ja tuotteisiin? Tuliko vaatetarpeet tyydytettyä ja samalla sait mekot ostettua ja juhlavaatteet päivitettyä. Toimiko palvelu, kuten se pitikin, eikä ilmennyt mitään hampaan koloon? Suomiarvostelut haluaisi tietää arvokkaan mielipiteesti ja käyttäjäkokemuksesi tästä palvelusta, koska mielipiteesi merkitsee jotain ja sen avulla monet muut palvelua tai tuotetta tilaamisaikeissa olevat saisivat rehellisen mielipiteen asiasta, jolloin he tietäisivät kannattaako sijoittaa sekä aikaa että rahaa siihen.