SuomiArvostelut

  Arvostelut Kylttikeskus

  Tarroilla on edelleen suuri merkitys, vaikka peruskoulusta ja leikkikoulun tarrakirjat ovatkin historiaa. Teippausta ja tarroja käytetään jopa ulkoteippauksessa lentokoneissa ja lukuisten eri liikkeiden näyteikkunoissa. Lisäksi kyltit ovat myös eräänlaisia tarroja, mutta soveltuvat ulkokäyttöön ja ne ovat usein tehty metallista. Ovatko ne sitten metallitarroja? Jos tarroittaminen on ajankohtaista, niin Kylttikeskus voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä palvelusta, niin tiedät, kannattaako siihen tuhlata kallisarvoista aikaasi. Asiakas on aina oikeassa - ainakin meillä ja tällä arvostelusivustolla nimeltään Suomiarvostelut, joten lue muiden samassa tilanteessa olleiden tuumailuja, niin tiedät, onko tämä todellakin sinua varten.

  Kylttikeskuksesta
  Kylttikeskus on suomalainen yritys, joka on keskittynyt, kuten nimi jo paljastaakin, tekemään kylttejä sekä eräänlaisia tarraratkaisuja suomalaisille yrityksille ja muille kotitalouksille.
  Kylttikeskuksen asiakaspalvelu toimii sähköpostissa info@kylttikeskus.fi ja numerossa +358405676712 ja lisäksi sen nouto-osoite toimii osoitteessa Ruosilantie 14 D, 00390 Helsinki Kylttikeskus valmistaa kaikki tuotteet ensisijassa ulkokäyttöön tarkoitetuista materiaaleista. Tarramateriaalit ovat samoja, joita käytetään esimerkiksi liikennemerkeissä, eri kulkuvälineiden mainosteippauksissa, lentokoneiden rungon teippauksissa ja veneiden kyljissä. Tarramateriaalien värit kestävät suoraa auringon UV-säteilyäkin useita vuosia ilman haalistumatta.

  Kylttikeskuksen tuotteet ja palvelut:

  Kylttikeskuksen verkkokauppa on jaettu seuraaviin valikkoihin: kiinteistöille, yrityksille, kotitalouksille, liikenteeseen ja tarvikkeet sekä muut. Esimerkiksi kiinteistöt voivat tilata kiinteistökilpiä, tienviittoja, kartta- ja opastekylttyjä ja nimikylttejä postilaatikkoon sekä oveen. Yrityksille löytyy mainos- ja yrityskylttejä ja LED-kylttejä ja myös turvamerkkejä esimerkiksi kameravalvonnasta. Kotitalouksille saa esimerkiksi taustaton sisustus- tai ajoneuvotarra omalla tekstillä, mikä on tehty siirtotarrakalvosta. Sisältää siirtoteipin, jonka avulla tarran saa liimattua helposti ja tarkasti. Lisäksi saa tarroja vielä veneeseen tai omaan ajoneuvoon. Kylttikeskus käyttää kylteissä pohjamateriaalina useinmiten alumiinikomposiittilevyä. Muita materiaaleja ovat alumiini, akryyli, muoviset kennolevyt, vaneri ja pahvi sekä muut muovilevyt. Kylttikeskuksen verkkopankista tilattaessa ja verkkopankki- ja luottokorttimaksuissa Kylttikeskus käyttää maksunvälittäjänä tunnettuja maksunvälityspalveluja, suomalaista Checkout-palvelua ja ruotsalaista Paysonia. Lisäksi erityisesti ulkomaantilauksissa käytetään PayPal-maksunvälitystä. Tilisiirrolla etukäteen maksettassa saa maksutiedot sähköpostitse. Bitcoin maksaminen onnistuu myös. Tilausta noutaessa noutopisteeltä Kylttikeskuksessa onnistuu myös maksu käteisellä (tasaraha suotavaa), maksukortilla (MasterCard, Visa, American Express, Maestro, V pay, Electron, JCB) tai Bitcoineilla.


  Kiitokset, valitukset ja vinkit Kylttikeskuksesta

  Toimiko tämän palvelun tuotteet, kuten pitikin? Tuliko toimitus tai sen palvelu oikeaan osoitteeseen ja oli paikkansapitävää ja sai rahoilleen vastinetta? Jäikö jotain hampaankoloon, mistä on syytä muidenkin tietää. Koitko tulleesi kohdelluksi epäoikeudenmukaisesti vai oliko kokemus suorastaan positiivinen, minkä toivoisi muidenkin kokevan? Suomiarvostelut haluaisi tietää kokemuksestasi, sillä asiakaspalautteesi on tärkeätä meille sekä muille, jolloin voi konkreettisesti tuoda lisäarvoa muiden, samassa tilanteessa olevien elämään. Tuolloin muut voivat kokea jotain positiivista tai välttää kokemasta palautteesi ansiosta.

  Etran uudistunut verkkokauppa

  Kylttikeskus
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Kylttikeskus

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Kylttikeskus luotettava yritys?

  Kylttikeskus on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Kylttikeskus tarjoaa?

  Kylttikeskus on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Multimedia ja Tilaukset.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Kylttikeskus-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.