Kylttikeskus

Kaikki arvostelut

Kylttikeskus

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Voidu

Voidu

0 arvostelut

Ajan viettäminen pelaten videopelejä tänä päivänä on todella suosittua nuorten ihmisten ja aikuisten keskuudessa...

Logo Fanatical

Fanatical

0 arvostelut

Pelien pelaaminen on hauska ajanviete kun haluat ottaa hieman taukoa arjesta ja käyttää hieman aikaa rentoutumiseen ja huoliesi unoh...

Logo Allyouplay

Allyouplay

0 arvostelut

Siitä lähtien kun pelit ovat olleet olemassa, ne ovat saaneet jättimäisen suosion kaiken ikäisten ihmisten keskuudessa. T&...

Logo Antiikki & Design

Antiikki & Design

0 arvostelut

Vaikka maailma kehittyykin koko ajan, jää historiaan joitakin arvokkaita tapoja, esineitä ja ilmapiirejä. Sisällyttäm...

Kylttikeskus

Tarroilla on edelleen suuri merkitys, vaikka peruskoulusta ja leikkikoulun tarrakirjat ovatkin historiaa. Teippausta ja tarroja käytetään jopa ulkoteippauksessa lentokoneissa ja lukuisten eri liikkeiden näyteikkunoissa. Lisäksi kyltit ovat myös eräänlaisia tarroja, mutta soveltuvat ulkokäyttöön ja ne ovat usein tehty metallista. Ovatko ne sitten metallitarroja? Jos tarroittaminen on ajankohtaista, niin Kylttikeskus voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä palvelusta, niin tiedät, kannattaako siihen tuhlata kallisarvoista aikaasi. Asiakas on aina oikeassa - ainakin meillä ja tällä arvostelusivustolla nimeltään Suomiarvostelut, joten lue muiden samassa tilanteessa olleiden tuumailuja, niin tiedät, onko tämä todellakin sinua varten.

Kylttikeskuksesta
Kylttikeskus on suomalainen yritys, joka on keskittynyt, kuten nimi jo paljastaakin, tekemään kylttejä sekä eräänlaisia tarraratkaisuja suomalaisille yrityksille ja muille kotitalouksille.
Kylttikeskuksen asiakaspalvelu toimii sähköpostissa info@kylttikeskus.fi ja numerossa +358405676712 ja lisäksi sen nouto-osoite toimii osoitteessa Ruosilantie 14 D, 00390 Helsinki Kylttikeskus valmistaa kaikki tuotteet ensisijassa ulkokäyttöön tarkoitetuista materiaaleista. Tarramateriaalit ovat samoja, joita käytetään esimerkiksi liikennemerkeissä, eri kulkuvälineiden mainosteippauksissa, lentokoneiden rungon teippauksissa ja veneiden kyljissä. Tarramateriaalien värit kestävät suoraa auringon UV-säteilyäkin useita vuosia ilman haalistumatta.

Kylttikeskuksen tuotteet ja palvelut:

Kylttikeskuksen verkkokauppa on jaettu seuraaviin valikkoihin: kiinteistöille, yrityksille, kotitalouksille, liikenteeseen ja tarvikkeet sekä muut. Esimerkiksi kiinteistöt voivat tilata kiinteistökilpiä, tienviittoja, kartta- ja opastekylttyjä ja nimikylttejä postilaatikkoon sekä oveen. Yrityksille löytyy mainos- ja yrityskylttejä ja LED-kylttejä ja myös turvamerkkejä esimerkiksi kameravalvonnasta. Kotitalouksille saa esimerkiksi taustaton sisustus- tai ajoneuvotarra omalla tekstillä, mikä on tehty siirtotarrakalvosta. Sisältää siirtoteipin, jonka avulla tarran saa liimattua helposti ja tarkasti. Lisäksi saa tarroja vielä veneeseen tai omaan ajoneuvoon. Kylttikeskus käyttää kylteissä pohjamateriaalina useinmiten alumiinikomposiittilevyä. Muita materiaaleja ovat alumiini, akryyli, muoviset kennolevyt, vaneri ja pahvi sekä muut muovilevyt. Kylttikeskuksen verkkopankista tilattaessa ja verkkopankki- ja luottokorttimaksuissa Kylttikeskus käyttää maksunvälittäjänä tunnettuja maksunvälityspalveluja, suomalaista Checkout-palvelua ja ruotsalaista Paysonia. Lisäksi erityisesti ulkomaantilauksissa käytetään PayPal-maksunvälitystä. Tilisiirrolla etukäteen maksettassa saa maksutiedot sähköpostitse. Bitcoin maksaminen onnistuu myös. Tilausta noutaessa noutopisteeltä Kylttikeskuksessa onnistuu myös maksu käteisellä (tasaraha suotavaa), maksukortilla (MasterCard, Visa, American Express, Maestro, V pay, Electron, JCB) tai Bitcoineilla.


Kiitokset, valitukset ja vinkit Kylttikeskuksesta

Toimiko tämän palvelun tuotteet, kuten pitikin? Tuliko toimitus tai sen palvelu oikeaan osoitteeseen ja oli paikkansapitävää ja sai rahoilleen vastinetta? Jäikö jotain hampaankoloon, mistä on syytä muidenkin tietää. Koitko tulleesi kohdelluksi epäoikeudenmukaisesti vai oliko kokemus suorastaan positiivinen, minkä toivoisi muidenkin kokevan? Suomiarvostelut haluaisi tietää kokemuksestasi, sillä asiakaspalautteesi on tärkeätä meille sekä muille, jolloin voi konkreettisesti tuoda lisäarvoa muiden, samassa tilanteessa olevien elämään. Tuolloin muut voivat kokea jotain positiivista tai välttää kokemasta palautteesi ansiosta.