Fiksupinta

Kaikki arvostelut

Fiksupinta

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Moppi

Moppi

1 arvostelut

Joskus vaurastumisen tai kiireen myötä ei ehdi itse siivoamaan. Se voi olla fiksuakin kotitalousvähennyksen ansiosta. Välill&au...

Logo eTasku

eTasku

1 arvostelut

Yrityksessä kirjanpito voi toisinaan olla hankalaa. Kun työntekijöitä on monia, voi jokaisen matkalaskujen huomiointi olla h&au...

Logo Mobrog

Mobrog

5 arvostelut

Oman mielipiteesi ilmaiseminen voi olla todella hyödyllistä sekä sinulle että muille ympärilläsi. Ja itsesi ilmaisemi...

Logo Toluna

Toluna

1 arvostelut

Haluatko sinä muiden kuulevan mielipiteesi ja pidätkö väittelemisestä? Miltä kuulostaisi mielipiteidesi ilmaisem...

Fiksupinta

Kotiin tulee tehdä remontteja säännöllisin väliajoin, jotta se säilyttää arvonsa ja että siellä asuminen on mukavaa. Pienilläkin remonteilla voi saada todella ison muutoksen. Esimerkiksi lattian vaihto, seinien maalaus, katon maalaus tai vaikka kylpyhuoneen laattojen nanopinnoitus voivat tehdä todella ison vaikutuksen kodin yleisilmeeseen. Fiksupinta tarjoaa tällaisia pintatöitä ja kodin remonttipalveluita. Onko Fiksupinta luotettava? Onko heidän jälkensä laadukasta ja kestävää? Minkälaista on asiointi Fiksupinnan kanssa? Lue Suomiarvostelut -sivulta kokemuksia Fiksupinnasta ja muista kodin remontointia ja ehostusta tarjoavista yrityksistä. Näin voit selvittää etukäteen, minkä yrityksen kanssa kannattaa asioida ja mitä yrityksiä kannattaa välttää. Lukemalla arvosteluja voit parhaimmillaan väistää isonkin virheostoksen ja -investoinnin!
 
Mikä Fiksupinta on?
Fiksupinta Oy on vuonna 2019 perustettu remonttialan toimija. Yritys tarjoaa remontti- ja pinnoitetöitä. Yritys pyrkii erottautumaan asiakaskokemuksella ja vaivattomuudella eli he haluavat tarjota palveluitaan asiakkaille niin, että asiakas pysyisi mahdollisimman tyytyväisenä. Fiksupinnalla on oma verkkokauppa, minkä kautta voi ostaa heidän tarjoamiaan remonttitöitä. He keskittyvät pääosin maalaus- ja pinnoitustöihin.
 
Fiksupinnan tuotteet ja palvelut
Fiksupinnalla on verkkosivu, josta voi ostaa erilaisia remonttipalveluita. Heidän palvelutarjoamaan kuuluu esimerkiksi kattotyöt, sisämaalaus, julkisivumaalaus, saumojen vaihto, laminaattiasennukset ja listoitustyö sekä nanopinnoitukset.
 
Esimerkiksi nanopinnoitus on kylpyhuoneeseen tarkoitettu kevyt remonttiratkaisu. Siinä kylpyhuoneen pinnat puhdistetaan ja laattoihin laitetaan väritön nanopinnoite. Tämä muodostaa laattoihin kalvon, jolloin lika ja kalkki ei tartu ja laatat näyttävät uusilta sekä aiempaa puhtaammilta. Nanopinnoituksen käyttöikä on noin 2–5 vuotta. Hinta vaihtelee pinnoitettavan pinta-alan mukaan. Puolestaan esimerkiksi laminaattiasennus tarkoittaa lattiamateriaalin vaihtoa laminaatiksi. Siinäkin remontin hinta riippuu pinta-alasta, johon lattia vaihdetaan sekä uuden lattian materiaalista.
 
Miten palveluita ostetaan Fiksupinnalta?
Fiksupinnan tarjoamia kotien pinnoite- ja pintatöitä voi ostaa heidänverkkosivuiltaan. Verkkosivuitla löydät koko heidän palvelutarjoaman. Voit lukea remonttitöistä lisää, jotta tiedät, mitä olet ostamassa ja mitä sinun tulee työltä odottaa. Jokaisen työn alta löytyy sitten tarjouspyyntölomake. Tähän sinun tulee täyttää työn tiedot eli esimerkiksi laminaattiasennuksessa sinun tulee täyttää laminoitavan lattian pinta-ala sekä lattiamateriaali. Näin saat arvion työn hinnasta ja voit lopulta täyttää loput tietosi, jotta Fiksupinta voi ottaa sinuun yhteyttä työn sopimiseksi. Maksutapana Fiksupinnalla käy lasku tai erämaksu. Jos valitset maksutavaksi osamaksun, tulee siitä työn hintaan lisämaksu riippuen erien määrästä.

Jos haluat ostaa heiltä tyypillisimmin keinoin, voit myös soittaa Fiksupinta yrityksen työntekijöille. Yrityksen verkkosivuilta löytyy puhelinnumero sekä sähköposti. Heihin voi ottaa yhteyttä kello 9-21 välillä. Lisäksi, verkkosivuilla on chat -toiminto, minkä kautta voit saada yhteyden yrityksen myyntihenkilöihin. Jos yrityksen verkkosivuilta ei löydy etsimääsi palvelua, voit myös kysyä heiltä onnistuisiko sen teko kuitenkin. Remonttitöitä vertaillessa sinun kannattaakin vertailla yrityksiä ja kokemuksia niistä. On myös tärkeää pyytää tarjous kirjallisena sekä keskustella tarpeista avoimesti, sillä näin voit pyrkiä estämään pahoja sopimusriitoja ja pettymystä työn laatuun tai jälkeen.

Kokemuksia, arvioita ja arvosteluja Fiksupinta yrityksestä ja palveluista
Oletko teettänyt kattotyö, nanopinnoitetyön, laminaattilattian asennuksen tai jonkun muun remontin Fiksupinnan kautta? Kerro meille kokemuksestasi! Suomiarvostelut haluaa jakaa kuluttajien arvioita, kritiikkiä, kehuja ja ajatuksia yrityksistä. Näin muut kuluttajat voivat selvittää, kannattaako yrityksen kanssa toimiminen. Oliko Fiksupinta yrityksen kanssa asiointi helppoa? Onnistuiko palvelun osto suoraan heidän verkkosivuiltaan vai miten teit sen? Oliko työn jälki laadukasta ja kestävää?
 
Mietitkö puolestaan Fiksupinnan käyttämistä johonkin kodin remonttiin? Lue sivuiltamme muiden kuluttajien kokemuksia Fiksupinnasta. Näin voit selvittää etukäteen onko Fiksupinta luotettava ja tekevätkö he laadukasta jälkeä.