SuomiArvostelut

  Arvostelut Inessa


  Kiinnostaako sinua sisustaminen, mutta haluat jotain ainutlaatuista? Pitääkö sinun etsiä tietyn värin perusteella jotain huonekalua tai sisustustuotetta? Inessa voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä palvelusta, niin tiedät, kannattaako siihen tuhlata kallisarvoista aikaasi. Asiakas on aina oikeassa - ainakin meillä ja tällä arvostelusivustolla nimeltään Suomiarvostelut, joten lue muiden samassa tilanteessa olleiden tuumailuja, niin tiedät, onko tämä todellakin sinua varten.

  Inessasta:

  Inessa on sisustajille suunnattu verkkokauppa, jonka omistaa yritys nimeltään Gifted Group Oy, joka on perustettu vuonna 2011. Gifted Group on yritys, jonka kotipaikka onHelsinki, ja pääasiallisena toimialana on verkkokaupat. Muut tohon konserniin kuuluvat yritykset ovat Mulletoi, Kokkiman, Inessa ja Band Company.Inessan asiakaspalvelu toimii sähköpostissa asiakaspalvelu@inessa.fi Sen asiakaspalvelun numero on 075 328 5106 Inessan nimi tulee siitä, että se viittaa puhtaaseen tyyliin, yksinkertaiseen muotoiluun ja ajantaiseen valikoimaan. Inessan mottona on se, että he arvostavat sisustustuotteissa esteettisyyttä, yksilöllisyyttä, tyylikkyyttä sekä muotoilua. Inessan mukaan hyvä design, joka yhdistää kauneuden sekä käytännöllisyyden kuuluu periaatteessa kaikille.

  Inessan tuotteet ja palvelut
  Inessan on keskittynyt verkkokaupassaan myymään valaisimia, tekstiilejä, kattauksia ja keittiötarvikkeita sekä tarvikkeita saunaan, parvekkeelle ja ennen kaikkea kodinhoitoon. Sen tuotevalikot on nähtävissä Inessan vasemmassa laidassa, jonne on lueteltu tärkeimmät valikot, kuten Olohuone, Valaisimet, Kylpyhuone, Makuuhuone, Kattaus, Keittiö, Viini- ja juomat, Eteinen, Parveke ja piha, Kodinhoito, Lastenhuone ja Lifestyle. Toimitusaika on noin 1-3 arkipäivässä. Inessan valikoimiin kuuluu muun muassa seuraavilta tuotemerkeiltä: Alessi, Arabia, Be&liv, Brabantia, Compagnie de Provence, Desico, Design by Frandsen, Design House Stockholm, Eva Solo, Familon, Finlayson, Fiskars, Hackman, House Doctor, Iittala, Innolux, Italesse, Jieldé, Jokipiin Pellava, Joseph Joseph, Kay Bojesen, Le Klint, Lechuza, Lightyears, Magisso, Majamoo, Muurla, Normann Copenhagen, Riedel, Rosendahl, Rosenthal, SNÖ of Sweden, Stelton, Vallila Interior, Verner Panton, Verso Design ja Zone. Yli 100 euron ostoksiin Inessa tarjoaa 10 euron alennuslahjakortti kaupan päälle ja Inessa tarjoaa ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 80 euron ostoksiin. Inessassa maksutapoina toimivat tutut ja turvalliset luotto- ja pankkikortit, kotimaiset verkkopankit (Osuuspankki, Nordea, DanskeBank, S-Pankki, Aktia, POP-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Säästäpankki ja Oma Säästöpankki) ja eri osamaksupalvelut

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Inessasta
  Toimiko tämän palvelun tuotteet, kuten pitikin? Tuliko toimitus tai sen palvelu oikeaan osoitteeseen ja oli paikkansapitävää ja sai rahoilleen vastinetta? Jäikö jotain hampaankoloon, mistä on syytä muidenkin tietää. Koitko tulleesi kohdelluksi epäoikeudenmukaisesti vai oliko kokemus suorastaan positiivinen, minkä toivoisi muidenkin kokevan? Suomiarvostelut haluaisi tietää kokemuksestasi, sillä asiakaspalautteesi on tärkeätä meille sekä muille, jolloin voi konkreettisesti tuoda lisäarvoa muiden, samassa tilanteessa olevien elämään. Tuolloin muut voivat kokea jotain positiivista tai välttää kokemasta palautteesi ansiosta.

  Johku -verkkokauppa-alustan esittely

  Inessa
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (1)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Älyttömän nopea toimitus

  Löysin Inessasta Vallilan pussilakanasetin, jota olin etsinyt muualta pitkään. Tilaus vastaanotettiin 13.pvä klo 12:33 ja toimitettiin lähipostiini 15.pvä klo 14:11. Älyttömän nopea toimitus.

  : Miia15-06-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  10
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Inessa

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Inessa luotettava yritys?

  Inessa on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Inessa tarjoaa?

  Inessa on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Huonekalut & Kodintavara.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Inessa-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.