Knitting room

Kaikki arvostelut

Knitting room

0% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

L
Langanostaja
Toimitusta ei näy, viivästyy kokoajan enemmän ja enemmän. Lue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Lankaa

  Toimitusta ei näy, viivästyy kokoajan enemmän ja enemmän.


Muut katsoivat

Logo Tirendo

Tirendo

1 arvostelut

Etsitkö autoosi uutta rengasta vanhan tilalle tai vanteita? Ajoneuvosi renkaat pelaavat suuren roolin autosi toiminnassa ja on erittäin t...

Logo InkClub

InkClub

2 arvostelut

Jokainen, joka käyttää tietokonetta, tietää, että jossain vaiheessa sinun tarvitsee tulostaa jotakin. Tulostin on k&a...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Trodo

Trodo

12 arvostelut

Auton käyttäminen matkustamiseen lomalla tai työmatkalla tai jopa ruokakauppaan on aliarvostettu ja hyödyllinen kuljetusta...

Knitting room

Ainahan se on mielessä - nimittäin seuraavaksi aloitettava käsityöprojekti! Neulonta ja muut käsityöt ovat sanalla sanoen koukuttavia ja jos olet yksi meistä, joka on jäänyt ihanasti koukkuun, etsit takuulla jatkuvasti joko uusia lankoja, virkkuukoukkuja tai neulontaohjeita, josta saat inspiraatiota seuraava projektia varten. Erilaiset verkkokaupat ovat avanneet aivan uusia mahdollisuuksia myös käsityöharrastelijoille. Mutta koska valinnanvaraa on niin paljon, voi olla vaikeaa tehdä lopullista ostopäätöstä. Knittingroom on monelle käsitöistä innostuneille tuttu nimi - mutta onko brändi rahasi ja aikasi arvoinen? Lukemalla muiden käyttäjien arviot saat sen selville!

Esittelyssä Knittingroom
Knittingroom on neule- ja virkkaustöiden verkkokauppa, joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Yritys on perustettu vuonna 2010. Knittingroom on Ateljé Margarethan sisaryhtiö. Ateljé Margaretha on kirjonta- ja käsitöiden verkkokauppa, jonka katsotaan olevan pohjoismaiden markkinajohtaja. Verkkokaupan lisäksi Knittingroom on tunnettu postimyyntikuvastoistaan, jotka ilmesyvät useita kertoja vuodessa. Knittingroomilla on myös oma, vuonna 2012 perustettu neule- ja virkkauskerho, joka on nykyään alansa suurin kerho Pohjoismaissa. 

Knittingroom langat
Knittingroomin valikoimasta löytyy lankoja monenlaisiin eri projekteihin. Tarjolla on useita eri materiaaleja, esimerkiksi alpakkaa, bambua, mohairlankaa, pellavaa, puuvillaa, villaa ja niin edelleen. Myös värejä on tarjolla koko sateenkaaren kirjo. Lisäksi valikoimasta löytyy usean eri tuotemerkin lankoja. Edustettuina ovat muun muassa Novita, Viking of Norway, Cewec, Katia ja monia muita. Knittingroomilla on myös brändin omaa nimeä kantavia tuotteita. Jos et tiedä, kuinka paljon lankoja tarvitset, Knittingroomin sivuilta löytyy tähän tarkoitukseen suunniteltu langanmenekkiopas. 

Neule- ja virkkausohjeet
Knittingroom myy myös ohjeita erilaisiin neule- ja virkkausprojekteihin. Kaupan valikoimasta löytyy neule- ja virkkausohjeita esimerkiksi puseroiden, tunikoiden, ponchojen, huivien, myssyjen ja sukkien valmistamiseen. Ohjeita on tarjolla sekä naisten, miesten että lastenvaatteiden valmistamiseen. 

Muut Knittingroom tuotteet
Tämän pohjoismaalaisen yrityksen valikoimasta löytyvät kattavat tuotteet käsityöprojekteihin. Lankojen ja ohjeiden lisäksi voit ostaa Knittingroomista muun muassa erilaisia neulepuikkoja, virkkuukoukkuja, nappeja, solkia, saksia ja muita käsityötarvikkeita. Lisäksi kaupalla on erillinen puuhanurkka-osasto, josta löytyy erilaisia askarteluprojekteja, kuten paint by numbers -kuvia, joissa kuvat maalataan numeroiden mukaan. 

Verkkokauppa ja tilaukset
Knittingroomin tuotteita voi tilata tämän neule- ja virkkaustöihin erikoistuneen yrityksen suomenkielisestä verkkokaupasta tai postimyyntikuvastosta. Verkkokaupassa tuotteet on järjestetty tuoteryhmittäin ja tuotteita voi suodattaa esimerkiksi langan värin tai tuotemerkin mukaan. Verkkokaupassa voi valita neljästä eri maksutavasta. Voit maksaa tilauksen maksukortilla, tiliasiakkaana, laskulla tai MobilePayllä. Maksukortteina käyvät Visa ja Mastercard. Tuotteiden toimitusajaksi arvoidaan noin 4 - 8 arkipäivää. Tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Jos haluat palauttaa tuotteen, sinun tulee täyttää tilauksen mukana tullut palautuslomake. 

Asiakaspalvelu
Yrityksen verkkosivustolle on koottu tietoa Knittingroomin tuotteista, toimitusehdoista ja palveluista. Jos sinulla kuitenkin on vielä kysyttävää, voit myös olla suoraan yhteydessä Knittingroomin asiakaspalveluun. Voit lähettää asiakaspalvelulle viestin täyttämällä sivustolta löytyvän yhteydenottolomakkeen tai lähettämällä sähköpostia. Tilauksia koskeviin sähköposteihin luvataan vastata 48 tunnin kuluessa. Asiakaspalvelun tavoittaa myös puhelimitse arkisin maanantaista perjantaihin.

Knittingroom - Arvioita ja kokemuksia
Jos käsityökärpänen on jo puraissut sinua, voi hyvinkin olla, että Knittingroomin tuotteet ja palvelut ovat sinulle jo ennestään tuttuja. Oliko kokemuksesi kaupasta positiivinen vai jäikö siitä jotain ikävää hampaan koloon? Nyt on tilaisuutesi kertoa rehellinen mielipiteesi Knittingroomista ja auttaa muita käyttäjiä tekemään parempia valintoja! Kirjoita oma arviosi Knittingroomista ja kerro mielipiteesi yrityksen tuotteista, asiakaspalvelusta, verkkokaupasta, toimitusajoista tai mistä vain, josta uskot olevan hyöty muille.